OVERZICHT VAN AUTO’S MET 22% BIJTELLING

Lees hieronder de voorwaarden en nadere informatie betreft 22% bijtelling.

Bijtelling bij auto leasen, hoe zit dat?

Rijdt u in een auto van de zaak en gebruikt u deze ook voor privé doeleinden (meer dan 500 km per jaar)? Dan betaalt u hiervoor een bedrag aan de fiscus: de zogenoemde bijtelling voor een lease auto. Het percentage van de bijtelling (de lease categorie) hangt af van de hoeveelheid CO2-uitstoot van de lease auto.

Auto leasen in 22% categorie

Voor het leasen van een auto zijn er anno 2017 nog maar twee lease categorieën: 4 en 22%. Voor de meeste lease auto’s is 22% bijtelling van toepassing. Alleen volledig elektrische auto’s komen in aanmerking voor 4% bijtelling.

Wanneer 22 % bijtelling?

Een auto leasen met 22% bijtelling betekent dat u kiest voor een lease auto met meer dan 0 gram CO2 uitstoot per km.

Auto leasen met 22% bijtelling

Wilt u een auto leasen met 22% bijtelling, dan is er veel keuze. Auto’s met 22% bijtelling zijn lease auto’s van de kleinste klasse tot de hoge(re) sector. Dit zijn drie- en vijfdeurs hatchbacks, maar ook stationwagens, MPV’s en SUV’s. Merken van Ford tot BMW hebben auto’s die voldoen aan de voorwaarden voor de 22% lease categorie. U kunt ervoor kiezen een auto te leasen op diesel of benzine bij Fleximo, maar u kunt ook opteren voor aardgas of (plug-in) hybride.

Overzicht auto’s met 22% bijtelling

Bent u van plan een auto te leasen met 22% bijtelling? Klik hier voor het overzicht lease auto’s met 22% bijtelling.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken