Final editions

BYD heeft de prijzen van de eerste en grootste modellen flink verlaagd. Beide modellen worden maar liefst 14.000 euro goedkoper. De flink afgeprijsde modellen staan onder de naam ‘’Final editions’. Is dit het einde van de BYD HAN & TANG?

Uiteraard zijn beide modellen te leasen bij Fleximo met deze prijsverlaging.

BYD Han

Aan de specificaties van modellen wordt niks veranderd. De modellen blijven het zelfde vermogen en accupakket behouden.

De BYD Han is voorzien van 2 elektromotoren die samen een vermogen van 517 pk en 680 Nm koppel leveren. Een sprintje van 0-100 km/u trek je in slechts 3,9 seconden. In de bodem vinden we een 85,4 kWh accupakket. De topsnelheid is begrensd op 180 km/u.

BYD HAN Leasen - Fleximo

BYD Tang

De BYD Tang is voorzien van dezelfde aandrijflijn. 517 pk vermogen en 680 Nm koppel. De 4,87 meter lange SUV biedt plaats een 7-personen en heeft in de bodem een accupakket van 86,4 kWh. Hiermee behaal je een actieradius van 400 kilometer.

Beide modellen zijn standaard rijk uitgerust met: tandaard een glazen panoramisch schuif-/kanteldak, over twee zones gescheiden klimaatregeling en elektrisch verstelbare, verwarmbare én ventileerbare voorstoelen en nog veel meer.

BYD TANG Leasen

Sinds 2022 op de Nederlandse markt

De BYD Han kwam als eerste in december 2022 op de markt. De maar liefst 5 meter lange sedan gaat ons ook weer als eerste verlaten en er zal geen directe vervanger komen. De BYD Tang kwam met hoge verwachtingen de markt op. Het aanbod 7-persoons elektrische SUV was laag en dus bleek het een goede zet van BYD. Dit bleek echter niet zo een groot succes.

De BYD Han was er als € 69.990,- kostende Executive uitvoering. Voor deze uitvoering die Final edition gaat heten betaal je nog maar € 54.990,-. Daarmee is de sedan nu in een klap € 14.000,- goedkoper geworden.

De BYD Tang die ruimte biedt voor 7-personen is ook net als de Han € 14.000,- goedkoper geworden. Ook dit model staat nu in de boeken voor € 54.990,-. Echter is er voor dit model wel nog toekomst. In februari dit jaar zagen we een facelift van het nieuwe model. Het huidige model zal dus plaats gaan maken voor het nieuwe model.

Overige BYD modellen

Naast de Han en de Tang zijn ook de Atto 3, Dolhpin, ETP3, Seal en de Seal U zakelijk te leasen bij Fleximo. Bekijk de modellen en uitvoeringen op onze website en vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

BYD Modellen

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken