Wij danken u hartelijk voor uw interesse in onze leaseaanbiedingen en zijn verheugd om u uw persoonlijke leaseofferte te presenteren.

Wij zullen telefonisch contract met u opnemen om de wensen omtrent de aanvraag te bespreken met het volgende nummer: 0495-712433

Flexibiliteit is onze kracht!

Bij Fleximo begrijpen we dat iedereen unieke wensen heeft als het gaat om autoleasing. Daarom willen we benadrukken dat de leaseprijzen op onze website slechts indicatieprijzen zijn, gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en een jaarlijks kilometrage van 10.000 kilometer. Een andere looptijd en kilometrage is mogelijk!

Maatwerk voor uw tevredenheid

We zijn toegewijd aan het leveren van een perfecte leaseovereenkomst voor u. Daarom zullen we binnenkort contact met u opnemen om uw wensen en eventuele aanpassingen te bespreken. Of u nu andere looptijden, kilometrages, opties of voorwaarden in gedachten heeft, wij staan tot uw beschikking om uw leasecontract volledig aan uw verwachtingen aan te passen.

Uw tevredenheid staat voorop

Bij Fleximo is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Wij streven ernaar om u een naadloze en gepersonaliseerde leasingervaring te bieden die aan al uw eisen voldoet. Als u in de tussentijd vragen heeft of alvast bepaalde voorkeuren wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedanken we u voor uw interesse in Fleximo. We kijken ernaar uit om binnenkort met u in gesprek te gaan en een op maat gemaakte leaseovereenkomst voor u te creëren.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken