Opel heeft een splinternieuwe cross-over aan het scala toegevoegd. De Opel Mokka-e! De Mokka is voor Opel niet zomaar een model. Opel is met dit model een volledig nieuwe weg ingeslagen met het vernieuwde design.

Uitmuntende specificaties

Eén van de grote voordelen van 100% elektrisch rijden is dat het maximale koppel van 260 Nm direct beschikbaar is, zodat de Mokka-e verbluffend snel optrekt. De lichtgewicht elektromotoren met een totaal vermogen van 136 pk zijn perfect in balans geplaatst, zodat de Mokka-e zich zowel in het drukke stadsverkeer als op de snelweg zelfbewust en wendbaar gedraagt.

Batterij met grote capaciteit

Het hart van de nieuwe Mokka-e is een krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 50 kWh, opgebouwd uit 216 cellen met een hoge energiedichtheid. Dat staat garant voor een lange levensduur en een groot rijbereik, dat nog vergroot wordt door regeneratief remmen en een actief warmtebeheersysteem. Zodra je tijdens het rijden je voet van het gaspedaal haalt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij. Dat vergroot je rijbereik. In de meest efficiënte modus (B) maak je vrijwel geen gebruik van de traditionele remmen, zodat je het regeneratief remsysteem optimaal benut en slijtage tot een minimum beperkt.

Opel Mokka-e leaseOpel Mokka-e voorkant schuinOpel Mokka-e achterkant

Maak de Mokka-e helemaal persoonlijk

De Mokka-e geeft je talloze mogelijkheden om je te onderscheiden en je eigen stijl te kiezen. Bijvoorbeeld met unieke dakkleuren, hemelbekledingen of een groot zonnedak dat het interieur doet baden in licht. De Mokka-e is standaard al voorzien van indrukwekkende velgen, maar wie meer wil, heeft de keuze uit stijlvolle 16-, 17- of 18-inch lichtmetalen velgen. Perfecte accessoires om je Mokka-e helemaal af te stemmen op je persoonlijke stijl. De nieuwe Mokka-e belichaamt met zijn futuristische design de toekomst van Opel. Van zijn robuuste crossover-silhouet tot de krachtige nieuwe belettering op de achterklep: elke lijn benadrukt zijn zelfverzekerde karakter. Met zijn baanbrekende styling onderscheidt de Mokka-e zich direct duidelijk van de massa.

Veiligheid en innovaties

IntelliLux LED® Matrix-koplampen

IntelliLux LED® Matrix-koplampen zorgen in elke situatie voor de oprimale verlichting, door afhankelijk van de situatie automatisch te schakelen tussen grootlicht en dimlicht. Ontspannen rijden, zonder het risico andere bestuurders te verblinden.

Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control maakt elke rit veiliger en meer ontspannen. Dit systeem handhaaft niet alleen een constante snelheid, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot je voorganger, door automatisch af te remmen of op te trekken.

Noodsystemen

De Mokka-e is voorzien van uitgebreide assistentiesystemen, die het rijden veiliger en meer ontspannen maken. Zoals Lane Departure Warning met actieve rijstrookassistent. Het automatische noodremsysteem helpt ernstige aanrijdingen te voorkomen door continu de verkeerssituatie vóór de Mokka-e te controleren. Zodra een voetganger, voertuig of  obstakel wordt opgemerkt, wordt de bestuurder gewaarschuwd en worden de remmen voorbereid om extra snel te kunnen reageren. Bij een snelheid tot 30 km/u wordt de auto als het nodig is zelfs automatisch volledig tot stilstand gebracht.

Advanced Park Assist

Inparkeren wordt kinderspel wanneer Advanced Park Assist het werk voor je doet. Dit systeem zoekt een parkeerplek en bedient het stuurwiel. Je hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen gas te geven en te remmen. En ook uitparkeren wordt voor je geregeld!

Panoramische 180° achteruitrijcamera

De panoramische 180° achteruitrijcamera geeft een extra breed beeld van de achterkant van de Mokka-e, zodat je niet alleen obstakels, maar ook verkeer dat van opzij nadert, beter kunt zien. Dat maakt achteruit rijden in het drukke stadsverkeer of krappe parkeergarages een stuk gemakkelijker en veiliger.

De nieuwe, heldere designfilosofie van Opel komt uitstekend tot uiting in het Opel Pure Panel. Dit digitale 12-inch informatiecluster geeft je in de Mokka-e alle informatie die je tijdens het rijden nodig heeft, zonder de aandacht af te leiden van de weg.

Benieuwd naar onze rijtest met de nieuwe Opel Mokka-e? Bekijk hem hier!

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken