Volvo V60 D5 & D6

De Volvo V60 Plug In Hybrid is al enige tijd koploper in het segment van auto’s met een lage CO2-uitstoot, het segment dat in 2016 goed is voor 15% bijtelling.

Voorheen was deze Plug In Hybrid verkrijgbaar in de uitvoeringen Momentum, Summum en R-Design. Volvo presenteert voor de zakelijke markt de Lease- en Special Edition met niet alleen de 231 pk sterke D5 Twin Engine maar ook de 288 pk sterke D6 Twin Engine is leverbaar als Special Edition. Beide motoren komen in aanmerking voor 15% bijtelling.

oplaadpaal elektrische autoDe Volvo V60 D5 Twin Engine Lease Edition is gebaseerd op de Momentum-uitvoering, standaarduitrusting bestaat onder meer uit 17” lichtmetalen wielen, parkeersensoren achter, regensensor en de mogelijkheid om op afstand het interieur te verwarmen of te koelen. De Lease Edition is leverbaar vanaf € 46.995,- met een bijtelling vanaf € 238,- per maand.

De Special Edition is leverbaar als D5 Twin Enginge én met de D6 Twin Engine. Standaard zijn onder meer 18” lichtmetalen velgen, dual xenon koplampen, Glossy Black exterieur elementen, sportstoelen met lederen bekleding. Bovendien is de verwarming in te schakelen met de Volvo On Call mobiele app. De D5 Twin Engine Special Edition is leverbaar vanaf € 51.995,- met een bijtelling vanf € 263,- per maand. De D6 Twin Engine Special Edition vanaf € 54.995,- met een bijtelling vanaf € 278,-

Beide Editions zijn uit te breiden met bijbehorende aantrekkelijke Lines, namelijk:

Business Pack Connect
– Sensus Navigatie, Sensus Connect (telefoonverbinding) en High Performance audiosysteem

Winter Line
– automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, Dual Xenon koplampen met adaptieve bochtenverlichting en reinigingsinstallatie.

Intellisafe Pro
– Adaptieve Cruise Control, Collision Warning met Full Auto Brake en voetgangers- en fietsersdetectie.

Luxury Line
– elektrische verstelling op de passagiersstoel, elektrisch bedienbaar glazen schuif/kanteldak, parkeersensoren voor, achter met achteruitrijcamera.

 

De Volvo V60 D5 en D6 Lease Editions zijn binnenkort leverbaar bij de dealer.

Vraag via Fleximo vandaag nog uw leaseofferte aan!

 

 

Bronvermelding: www.volvocars.com

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken