Autolease Eindhoven

Bij Fleximo bieden we u niet alleen een scherpe lease prijs aan, maar ook de beste voorwaarden! Bij Fleximo bieden we o.a de volgende leasevormen aan: Full operational lease, shortlease, private lease en financial lease.

Een auto leasen in Eindhoven tegen een scherpe prijs en eerlijke voorwaarden? Dat is waar we bij Fleximo naar streven. Wij ontzorgen u volledig in het traject naar een nieuwe leaseauto. Wij zoeken, vergelijken en berekenen de beste deals voor u. Zo weet u zeker dat u een scherpe leasedeal te pakken hebt!

Een auto leasen in Eindhoven – Flexibel, voordelig en volledig ontzorgd

Het woord auto lease komt steeds vaker in de volksmond voor. Zakelijk leasen wint aan populariteit in ons land. Auto lease vergroot de financiële armslag van uw bedrijf en levert u, in vergelijking met het bezit van een eigen wagenpark, een forse tijdsbesparing op. Gedurende een afgesproken contractperiode heeft u de beschikking over één of meer leaseauto’s tegen een vast maandbedrag. Dus geen onverwachte kosten of kleine letters!

Voor mensen die niet thuis zijn in de leasewereld, is het kiezen van een nieuwe auto niet makkelijk. Er zijn allerlei factoren waar u op moet letten en een ruime keuze uit merken en modellen. Denkt u er over na om een auto te gaan leasen? Dan zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden om de beste keuze voor u of uw bedrijf te maken. Waar kunt u het beste een auto leasen in Eindhoven? Welke leasevorm sluit aan bij uw wensen? Heeft ueen goede deal te pakken? Is het voor u interessant om elektrisch te gaan leasen? Op als deze vragen kunnen de specialisten van Fleximo u geheel vrijblijvend over adviseren!

 

Waarom kiezen zoveel mensen uit Eindhoven voor een leaseauto?

Een nieuwe auto is vaak een grote investering. In een keer veel geld uitgeven is voor mensen een moeilijke stap. U kunt het geld ook in het bedrijf of andere dingen investeren. Een auto leasen in Eindhoven is een perfect alternatief.

U hoeft niet in een keer een grote investering te doen maar betaald een vast bedrag per maand. Voor dit maandbedrag rijdt u een nieuw model en zijn kosten zoals: onderhoud, reparatie, verzekering, wegenbelasting en banden in het maandbedrag inbegrepen. Hiermee heeft u geen financiële risico’s of onvoorziene kosten.

Kijk niet alleen naar de prijs, de voorwaarden zijn ook belangrijk

Dit is iets waar mensen vaak niet meteen aan denken maar wel een belangrijke factor op de flexibiliteit van het contract is. In de zoektocht naar beste voorwaarden komt u van alles tegen maar wat past nu echt het beste bij u? Dat doet er toe! Naast het onderscheiden van de best passende leasevorm is het ook belangrijk om te kijken naar voorwaarden zoals: looptijden, kilometers per jaar, eigen risico, winterbanden regeling, prijs voor meer gereden kilometers, vervangend vervoer etc. Onze experts weten precies waar ze op moeten letten om u een passend leasecontract aan te bieden.

Wat zijn de voordelen van een lease auto?

Zoals eerder gezegd wint een auto leasen in Eindhoven aan populariteit. De belangrijkste voordelen gaan we voor u op een rijtje zetten:

 • Geen grote investering, u kunt geld investeren in andere bedrijfsdoeleinden
 • U rijdt in een nieuw model, voorzien van alle luxe, comfort en veiligheid
 • Voor een vast bedrag per maand wordt u volledig ontzorgd
 • Geen onderhoud en reparatie kosten, dit zit allemaal in het vast maandbedrag
 • Geen restwaarde risico, na de afgesproken looptijd levert u de auto gewoon weer in
 • De leaseauto komt dan niet op je eigen balans te staan, maar op de balans van de leasemaatschappij

Naast alle bovengenoemde voordelen kunt u de looptijd van het contract zelf bepalen en uiteraard kunt u de lease auto naar eigen wens samenstellen.

De voordelen van leasen bij Fleximo

Fleximo adviseert MKB-bedrijven op het gebied van autolease. Ons advies beperkt zich niet tot offertes voor lease auto’s, maar strekt zich uit tot alle facetten van autolease en mobiliteit.

 • Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van autolease
 • Een vast contactpersoon, hier kunt u met al uw vragen terecht
 • Wij zijn bereikbaar tot 22:00!
 • Merk en dealer onafhankelijk, wij kunnen elk model leveren
 • Fleximo ontzorgt u van A tot Z in het leasetraject
 • Wij hebben eerlijke en duidelijke voorwaarden, geen kleine lettertjes

Onafhankelijk en vrijblijvend advies over een auto leasen in Eindhoven

Neem contact met ons op en kom erachter wat de mogelijkheden omtrent het leasen van een auto in Eindhoven voor u zijn. Wij hebben jaren ervaring in de leasemarkt, zo zorgen wij ervoor dat u bespaart op uw leasekosten. Wij vergelijken de offertes voor u zodat u inzichtelijk heeft dat u een goede deal in handen hebt!

Op zoek naar een shortlease auto of een occasion? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Fleximo! Bekijk hier ons occasion aanbod en profiteer van snelle levertijden en aantrekkelijke leasebedragen.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken