Wagenparkbeheer, wij zorgen voor een efficiënt wagenpark!

Fleximo is de wagenparkbeheerder die uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Wij begrijpen dat uw wagenpark een belangrijk onderdeel is van uw bedrijfsvoering, en daarom bieden wij u een complete oplossing voor het wagenparkbeheer.

Met onze jarenlange ervaring in het wagenparkbeheer weten wij precies wat er nodig is om uw bedrijf efficiënt te laten draaien. Wij hebben de kennis en expertise om uw wagenpark op topniveau en up-to-date te houden.

Wij bieden u een flexibele en op maat gemaakte service, waarbij wij rekening houden met de specifieke eisen van uw bedrijf. Dit maakt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw wagenparkbeheer, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

Het goed beheren van een wagenpark kost veel tijd, zeker wanneer u dit ook nog moet doen naast uw andere werkzaamheden. Wij begrijpen als geen ander dat u zich daar niet de hele dag mee bezig wilt houden. Daarom kunnen wij u het gehele beheer van uw wagenpark uit handen nemen. Met Fleximo als uw wagenparkbeheer specialist, kunt u er zeker van zijn dat uw wagenparkbeheer altijd efficiënt, veilig en op tijd is.

Mogelijkheden omtrent mobiliteit - wagenparkbeheer

 

Wist u dat?

85% van de autoregelingen die we zien niet meer actueel zijn? Ruim 40% van de organisaties heeft de behoefte om de manier waarop het mobiliteitsbeleid is ingericht te wijzigen. Hierbij heeft ruim 55% het milieubewustzijn als doel. Ruim 60% probeert hiermee kosten te besparen. En bijna 50% wil meer flexibiliteit voor de medewerker realiseren.

Wagenparkbeheer uitbesteden aan Fleximo

Het wagenpark uitbesteden aan Fleximo is een slimme keuze voor uw bedrijf. Onze jarenlange ervaring in wagenparkbeheer en professionele aanpak zorgen ervoor dat uw wagenpark altijd up-to-date is, dit zorgt onder andere weer voor tevreden medewerkers. Of uw belangrijkste doel voor uw wagenpark het verlagen van de kosten, de tevredenheid van de medewerkers, duurzaamheid integreren of dat je je concentreert op maatschappelijk verantwoord ondernemen: we hebben de oplossing die hierbij past.

 

Door het uitbesteden van uw wagenpark aan Fleximo kunt u flink kosten besparen. Wij hebben de expertise en de middelen om deze kosten te optimaliseren, wat leidt tot significante besparingen voor uw bedrijf.

Wij houden ons aan de wet- en regelgeving en garanderen dat uw wagenpark voldoet aan de vereiste regelgeving. Dit zorgt voor een goede compliance van de verkeerswetgeving en beschermt uw bedrijf tegen eventuele boetes.

Kortom, door uw wagenparkbeheer uit te besteden aan Fleximo kiest u voor een efficiënte, professionele en flexibele oplossing voor het beheer van uw wagenpark. Wij helpen u graag om uw bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen! Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Fleximo fleetmanagement

Wat is een wagenparkbeheerder?

Kort samengevat is een wagenparkbeheerder iemand die verantwoordelijk is voor het beheer van een wagenpark, dit betekent dat ze zorgen voor het gehele beleid van voertuigen binnen een organisatie. Dit kan bijvoorbeeld bij een bedrijf zijn waar veel op de weg gereden wordt, zoals een transportbedrijf of een verhuisbedrijf, maar ook bij een organisatie met een wagenpark voor werknemers, zoals een overheid of een grote onderneming.

Waarom leasen?

Beslissen hoe je auto’s financiert en het wagenpark beheert, is voor elk bedrijf een lastige keuze. Leasen geeft je extra tijd en het bespaart ook nog eens geld. Daarnaast loop je minder risico op onverwachte kosten en heb je geen grote investeringen. Door te leasen kun je je volledig concentreren op je onderneming.

Vereenvoudigen van het wagenpark - bespaar op onderhoudskosten

Duurzaamheid integreren in het wagenpark

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp in de huidige maatschappij en steeds meer bedrijven zijn zich bewust van de impact die hun activiteiten hebben op het milieu. Duurzaamheid is de toekomst. Fleximo, als wagenparkbeheer specialist, speelt hierop in door duurzaamheid te integreren in onze wagenparkbeheer oplossingen. Een mogelijke oplossing is bijvoorbeeld overstappen naar een elektrische auto.

Een van de manieren waarop wij bijdragen aan duurzaamheid is door het adviseren en implementeren van groene voertuigen in uw wagenpark. Wij helpen u bij het kiezen van voertuigen die een lagere CO2-uitstoot hebben, zoals elektrische voertuigen of hybrides. Dit helpt niet alleen bij het verminderen van de uitstoot van schadelijke gassen, maar kan ook leiden tot kostenbesparingen op de lange termijn.

Duurzaam rijden - bespaar op brandstof en het brandstofverbruik

Kostenbesparing op uw wagenpark

Door het uitbesteden van uw wagenpark aan Fleximo kunt u kosten besparen op de aanschaf, onderhoud, verkoop en vervanging van voertuigen. Wij hebben de expertise en de middelen om deze kosten te optimaliseren, wat leidt tot significante besparingen voor uw bedrijf.

Professionaliteit

Wij beschikken over jarenlange ervaring in wagenparkbeheer en weten precies wat er nodig is om uw bedrijf efficiënt te laten draaien. Onze professionele aanpak garandeert dat uw wagenpark altijd efficiënt is.

Vele voordelen

oor u ontstaan direct een aantal belangrijke voordelen, zowel organisatorisch, operationeel, administratief als financieel. Wat we u uit handen nemen: Broekhuis Lease wordt het aanspreekpunt van uw berijders; Fleximo voert uw autoregeling correct uit; Wij houden u op de hoogte van fiscale en juridische ontwikkelingen; Wij bewaken de beleidskaders die u heeft opgesteld. Als wij uw wagenparkbeheer uit handen nemen zullen wij uiteraard uw wagenpark up to date houden.

Tip: Bespaar met goed wagenparkbeheer op brandstofkosten. Tankbeurten zijn een grote kostenpost. Afhankelijk van de tanklocatie kun je soms al ruim tien cent per liter besparen. Zelfs met een klein wagenpark kan je dat al snel duizenden euro’s besparen.

Tevreden medewerkers

Hebben uw medewerkers een auto van de zaak nodig om bijvoorbeeld naar klanten te rijden? Een goede auto en service hier omheen zorgt voor tevereden medewerkers! Medewerkers worden in het traject naar een nieuwe auto van A tot Z begeleid, van het zoeken naar een auto, bestellen, afleveren, onderhoud, pech en inleveren. Fleximo staat ten alle tijden klaar voor uw medewerkers.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 22:00! Hiermee zijn wij gedurende de hele dag bereikbaar voor al uw vragen en die van uw medewerkers.

Tevreden medewerkers op de werkvloer voorzien van mobiliteit - wagenparkbeheer

Het mobiliteitsbudget

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun wagenparkbeheer uit besteden aan wagenparkbeheerders. Bij Fleximo bieden we flexibele mobiliteitsoplossingen aan. Er is veel meer mogelijk dan je denkt!

Mogelijkheden omtrent mobiliteit - wagenparkbeheer

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken