U heeft op zeer korte termijn een betrouwbare auto nodig, u wil liever niet teveel betalen voor uw auto’s of u zoekt een auto voor een kortere periode? Dan is occasion lease de oplossing voor u!

Wat is Occasion lease?

Een occasion in de lease is een jong gebruikte auto, een lease auto die een nieuw baasje zoekt. Fleximo biedt deze jong gebruikte leaseauto’s aan. Deze leasevorm is onder andere aantrekkelijk voor startende ondernemers en ZZP’ers die hun geld liever in hun bedrijf investeren, maar toch in een goede en betrouwbare auto willen rijden. Bijkomend voordeel is, dat bij een occasion lease de toetsing soepeler gehanteerd wordt.

Voordelen

Door het leasen van een occasion kunt u ook kiezen voor een kortere en flexibele looptijd te nemen dan een regulier lease contract. Occasion lease wordt aangeboden met een looptijd vanaf 12 maanden. Shortlease biedt nog meer flexibiliteit maar kent hogere tarieven.

Occasion lease biedt vrijheid in een korte periode. In de huidige gespannen arbeidsmarkt kan occasion lease een goed alternatief zijn. Ondernemers willen zich steeds vaker minder lang binden aan een leasecontract, zeker als zij hun medewerkers nog in hun proefperiode hebben werken. De inzet van een occasion als leaseauto van Fleximo is in die situatie een aantrekkelijke en goede optie.

Een occasion lease auto is vaak snel leverbaar en voorzien van een zakelijk gangbare uitrusting. Naast het vaste leasetarief per maand betaal je alleen de brandstof en eventuele bekeuringen. Maar dat laatste heb je natuurlijk zelf in de hand!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken