De binnensteden worden emissievrij in 2025 en het aanbod van elektrische bedrijfswagens neemt toe. Wat is momenteel het aanbod en bij welke merken is de actieradius voldoende om redelijke afstanden mee te maken? Fleximo heeft een overzicht van alle bedrijfsbussen die nu op de markt zijn. Prijzen en specificaties per merk en model overzichtelijk naast elkaar. Vraag hieronder het overzicht aan en wij sturen binnen 24 uur naar u toe!

Een elektrische bedrijfswagen leasen speelt inmiddels een grote rol in Nederland en het wordt een steeds belangrijker thema. Daarom biedt Fleximo  elektrische bedrijfswagens- en of elektrische bestelbussen aan.

Wat is de beste elektrische bedrijfswagen?

De elektrische bedrijfswagen is er sinds kort in verschillende soorten en maten. Het kiezen van de beste elektrische bedrijfswagen hangt af van uw specifieke bedrijfssituatie. Neem contact op met onze bedrijfswagenspecialist Maurice om de mogelijke opties in kaart te brengen.

Welke elektrische bedrijfswagen biedt Fleximo aan?

Krijgt u een lease auto ter beschikking gesteld door uw werkgever, kunt u zelf uw lease auto kiezen, wilt u procentueel de laagste bijtelling betalen en bent u begaan met het milieu? Kies er dan voor een elektrische auto te leasen. Voor volledig elektrische bedrijfswagen geldt een bijtelling van 12% bijtelling tot een fiscale waarde van €40.000,-. Een elektrische auto leasen is dus goed voor uw portemonnee en voor het milieu.

Fleximo kan elk gewenste bedrijfswagen leveren tegen een vast bedrag per maand zonder onverwachte kosten! Fleximo staat voor persoonlijk contact met onze klanten. Iedere aanvraag van een klant wordt door de medewerkers van Fleximo zorgvuldig opgevolgd en wij proberen dezelfde dag nog contact met u op te nemen en eventueel direct een offerte toe te sturen. Wij geven aan iedere klant advies op maat en bieden voor bijna elk probleem met betrekking tot leasing een oplossing.

Elektrische bedrijfswagens worden bijvoorbeeld steeds populairder. Gelukkig is er enorm veel te kiezen op het gebied van bedrijfswagens.

 • Mercedes E-Sprinter
  Mercedes heeft de e-Sprinter naar voren geschoven. Het was al een tijdje bekend dat de Mercedes e-Sprinter zou komen maar nu is die er dan echt! De Mercedes e-Sprinter is de volledig elektrische variant van de Sprinter. De Sprinter is al jaren lang een bestseller van Mercedes, niet gek dat ze dat ervoor hebben gekozen om er een elektrische variant van te maken. Met het elektrificeren van het gamma wil Mercedes niet alleen de personenauto’s vergroenen. Ook de commerciële voertuigen van het merk krijgen een hybride aandrijflijn of gaan zelfs volledig elektrisch.
 • Mercedes E-Vito
  De Mercedes e-Vito is een betrouwbare bestelwagen in het midsize segment. De e-Vito beschikt over een accucapaciteit van 41 kWh. Dit geeft de bus een actieradius van 150 kilometer. De Mercedes e-Vito is niet geschikt voor lange afstandsritten, het is een echte stadsauto. Voor dit doeleinde is er ruim voldoende actieradius. Het bereik hangt natuurlijk ook van je rechtervoet en de weersomstandigheden af. Ook voor de sportieve rijders is er een minimale actieradius van 100 kilometer. Daar kom je de stad met gemak door!
 • Volkswagen E-Crafter
  Elektrische bestelwagens worden voor de Nederlandse ondernemers steeds meer in trek. De brandstof en onderhoudskosten liggen een stuk lager bij elektrisch aangedreven voertuigen. Ook het aanbod van grote automerken wordt steeds groter.  Ook Volkswagen zit niet stil. Een van de nieuwste modellen is de Volkswagen e-Crafter lease, een grote emissievrije bestelbus met veel laadvermogen.
 • Renault Kangoo ZE
  De Renault Kangoo ZE is dé elektrische, kleine bestelwagen met een actieradius van 200 km onder echte rijomstandigheden.Deze elektrische bedrijfswagen is uniek in de markt en een perfecte partner voor elke ondernemer! De auto is eenvoudig samen te stellen op basis van uw dagelijkse werkzaamheden.
 • Renault Master ZE
  Wie had 121 jaar geleden gedacht dat er een elektrische bedrijfsbus van Renault zou komen. De Renault Master stamt alweer af uit het jaar 1980. De opvolger van de toen al drie generaties rijdende Renault Estafette. En ook dit is alweer de derde generatie en wat voor een. De derde generatie Renault Master is nu ook verkrijgbaar in een elektrische uitvoering. Verkrijgbaar in drie verschillende lengtes twee verschillende hoogtes en een laadvolume van 8m3 tot 13m3. Bijzonder is dat Renault 1 van de weinige is met een platform cabine planche in een korte en een langere uitvoering. Met dit planche kun je diverse uitvoeringen naar wens laten creëren waarbij je zelfs laadruimtes tot 22 m3 kan krijgen. Het ideale concept om je eigen creativiteit op los te laten. Van bakkerswagen tot verhuiswagen en paardenwagen je kan het zo gek niet bedenken het kan allemaal met de Renault Master ZE!.
 • Fiat E-Ducato
  Ieder automerk duikt in deze tijden van de oliecrisis toch in elektrische wereld. De elektrificatie van wagenparken is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. De focus van veel merken ligt op de Last-Mile.Steden worden afgesloten voor de diesel uitstotende bedrijfswagens. Daarom kan Fiat er ook niet onderuit komen om de elektrische markt op te gaan. Fiat zet groot in op hun nieuwe Fiat E-Ducato. Ze hebben het volle vertrouwen in hun ijzer sterk product. De Fiat is ontwikkeld met het Milieu als uitgangspunt. Daarbij is de E-ducato zo ontwikkeld dat het niet inlevert op de prestaties. Zo is er goed gekeken naar de Total costs of ownership ofwel TCO
 • Nissan E-NV200
  Met de Nissan e-NV200 stap je elke ochtend zelfverzekerd achter je stuur. Geniet maximaal van elke rit terwijl je overal van op de hoogte blijft. De Nissan e-NV200 is uitgerust met een 40 kWh accu. Deze accu gebruikt Nissan ook voor de Leaf. De 100% elektrische Nissan e-NV200 is comfortabel, praktisch, en enorm efficiënt. De maximale actieradius van 200 km is voldoende voor al je dagelijks stadsritten. Zo rijd je onbezorgd door de stad naar jou bestemming.
 • Maxus E-Deliver 9
  De Maxus E-Deliver 9: een volledig elektrisch bestelwagen die van alle gemakken is voorzien. Wanneer je kiest voor de E-deliver 9 zet je een goede stap naar een groene toekomst. Hij voldoet aan alle eisen op het gebied van moderne mobiliteit. Hij is niet alleen comfortabel maar ook functioneel en praktisch. De Maxus E-Deliver 9 is welkom in alle stadscentra en zero emissie zones. Je profiteert ook nog eens van belastingvoordelen. Je spaart dus niet alleen het milieu maar hij is ook financieel zeer aantrekkelijk. Slim ondernemen begint bij je zelf!
 • Maxus EV80
  De Maxus EV 80 koppelt milieuvriendelijkheid aan gebruiksgemak. Met zijn elektrische motor stoot de EV80 welgeteld 0 gram CO2 uit. Zero uitstoot: zo spaar je het milieu. Het laadvolume van de EV80 kies je zelf. In het standaardmodel kun je 9,7 m3 vervoeren. In de verhoogde Maxus EV80 loopt dat op tot 11,5 m3. Ook het laadvermogen is niet gering. In de EV80 kun je vrachten tot 950 kg vervoeren.Vooraan biedt de EV80 drie zitplaatsen. Zo kun je in één rit drie personen én een grote vracht vervoeren
 • Maxus E-Deliver 3
  De Maxus e-Deliver 3 is geen standaard bestelwagen. Hij is 100% elektrisch en is niet alleen geschikt voor stadsritten maar ook voor langere afstanden. De Maxus e-Deliver 3 is een mooie verschijning met oog voor detail. De karakteristieke voorzijde en de dynamische belijning accentueren zijn wendbare en compacte karakter. Kortom: dit is een op-en-top hedendaags design. De Maxus e-Deliver 3 is standaard verkrijgbaar in wit en als optie verkrijgbaar in zwart metallic en grijs metallic.
 • Opel Vivaro-e
  Deze flitsende bestelwagen komt je wellicht bekend voor. Dit komt omdat Toyota Citroen en Peugeot dezelfde uitstraling hebben maar dan met een ander logo in de gril. De maten zijn goed doordacht zo kun je tot 6,6 m3 aan spullen verplaatsen in deze bedrijfswagen met een totaal laadvermogen van 1200 kg. Mocht dit nog niet voldoende zijn kun je altijd nog een aanhanger achter deze Opel Vivaro-e hangen met een maximaal gewicht van 1000 kg. Het rijbereik is afhankelijk van de rijdomstandigheden maar natuurlijk ook van de keuze die je hebt genomen van de batterij. Er is namelijk een keuze uit een 50 kw/u accu en een 75 kw/u accu.

Onze bedrijfswagen Specialist

Sander van Bijsterveldt heeft als bedrijfswagen lease specialist niet alleen een groot netwerk in Limburg, maar in heel Nederland. Door dit brede netwerk aan dealers kunnen we snel schakelen en een passend aanbod vinden. Daardoor kunnen wij niet alleen een scherpe prijs, maar ook een complete auto met allerlei extra technische mogelijkheden zoals een bedrijfswagen met dubbele cabine, navigatie, DAB+ radio en nog meer aanbieden. Kortom alles is mogelijk!

Oplaadmogelijkheden voor de elektrische bedrijfswagen

Via een stopcontact thuis, wallbox bij uw bedrijf of bij een van de vele oplaadstations kunt u de bedrijfswagen opladen. Zo zijn er veel mogelijkheden voor het opladen van uw elektrische bedrijfswagen.

Waarom een elektrische bedrijfswagen leasen?

 • Steeds meer steden introduceren milieu zones. Met een elektrische bedrijfswagen bent u welkom in elke stad in heel Europa.
 • Een speciale subsidie mogelijkheid, oftewel de milieu investeringsaftrek, is beschikbaar met een elektrische bedrijfswagen.
 • Onderhoud is veel gemakkelijker en eenvoudiger bij een elektrische bedrijfswagen.
 • Lage transportkosten, ook in de toekomst, vanwege de verwachte vaste elektriciteitsprijs.

Speciale milieu subsidie voor de elektrische bedrijfswagen

De volgende twee aftrekposten voor bedrijven zijn mogelijk beschikbaar:

 • MIA (milieu investeringsaftrek)
 • VAMIL (willekeurige afschrijving milieu-investeringen)

Bekijk de voorwaarden (https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/mia-en-vamil ) om te zien of u in aanmerking komt voor de speciale aftrekposten.

Indien u in aanmerking komt is maar liefst 36% van de aanschafkosten aftrekbaar van de fiscale winst.

Enkele vragen die belangrijk zijn

Indien u in overweging bent om een elektrische bedrijfswagen aan te schaffen, denk dan aan de volgende vragen die van belang zijn:

 • Hoeveel kilometers moeten er gereden worden?
 • Opereert u lokaal of landelijk met uw business?
 • Hoeveel laadvermogen is er benodigd? (actieradius t.o.v. de te berijden afstanden)
 • Hoe groot moet de bedrijfswagen zijn?

Elektrische bedrijfswagen leasen

Onze leaseadviseur adviseert u graag over alle mogelijkheden en helpt u ook graag met de bovenstaande vragen. Fleximo biedt u de keuze in verschillende leasevormen, zoals:

Fleximo adviseert u in de zoektocht naar een geschikte elektrische bedrijfswagen en/of zelfs een compleet wagenpark. Daarnaast worden alle zorgen volledig weggenomen betreft de schadeafhandeling, verzekering afsluiten en nog meer.

In een persoonlijk gesprek, met onze elektrische bedrijfswagen specialist Maurice, vertalen wij u op basis van uw budget en behoefte leaseadvies op maat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken