Nieuw en 100% elektrisch de Nissan e-NV200!

De nieuwe Nissan e-NV200 is de ideale bedrijfswagen voor ieder bedrijf, of je nu een heel wagenpark in bezit hebt of een eenmanszaak. Wanneer je over stapt op volledig elektrisch profiteer van je automatisch van lagere kosten in combinatie met hoge efficiëntie.

Een groener bedrijf is een slimmer bedrijfNissan e-NV200 laadruimte

Met de Nissan e-NV200 stap je elke ochtend zelfverzekerd achter je stuur. Geniet maximaal van elke rit terwijl je overal van op de hoogte blijft. De Nissan e-NV200 is uitgerust met een 40 kWh accu. Deze accu gebruikt Nissan ook voor de Leaf. De 100% elektrische Nissan e-NV200 is comfortabel, praktisch, en enorm efficiënt. De maximale actieradius van 200 km is voldoende voor al je dagelijks stadsritten. Zo rijd je onbezorgd door de stad naar jou bestemming.

Laadopties voor de Nissan e-NV200

Dagelijks komen er nieuwe laadstations bij voor elektrische voertuigen. Deze kun je eenvoudig vinden op deze kaart. Er zijn 3 manieren om je e-NV200 op te laden. Snelladen onderweg tot 80% in slechts 40-60 minuten. Aan de wallbox thuis of op kantoor laad je hem volledig op in 7,5 uur. De laatste mogelijkheid is een stopcontact, dit duurt 21,5 uur voor hij volledig opgeladen is.

De 100% elektrische bedrijfswagen voor mensen en vracht

Comfort en veelzijdigheid komen samen bij de e-NV200. Kies uit twee opties:  e-NV200, de elektrische bestelwagen of de e-NV200 Evalia. De laatste is geschikt voor personenvervoer. Stel hem volledig zelf samen. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om rekken, Nissan e-NV200 evaliaopbergmogelijkheden en stoelen aan uw wensen te laten voldoen. Kies voor een of twee schuifdeuren. U bepaalt dus helemaal zelf wat het beste voldoet aan uw zakelijke behoeften!

De Nissan e-NV200 is compact van buiten en ruim van binnen. Deze elektrische bedrijfswagen is ideaal voor de stad. Gebruik dat laadruimte van 4,2 m3  oor vracht of voor personen te vervoeren met de Evalia. Waar u ook voor kiest uw ritten zullen soepel, comfortabel en efficiënt verlopen!

Vergelijk de Nissan e-NV200 uitvoeringen en vindt de elektrische bedrijfswagen die bij u past!

Nissan e-NV200 40 kWh Visia – vanaf €32.020,-
– 15” stalen velgen
– Volledig metalen tussenschot
– EV Radiator grill
– Handmatig verstelbare bestuurdersstoel
– Intelligent Key
– Batterijlader 6,6 kw en EVSE laadkabel

Nissan e-NV200 40 kWh Optima – vanaf € 33.120,-

Extra opties ten opzichte van de Visia uitvoering:
– 
Automatische airconditioning
– Elektrische ramen en buitenspiegels
– Mistlampen voor
– Cruisecontrol
– Snellader met batterijkoeling
– Radio/CD-speler met AUX en USB aansluiting en bluetooth

Nissan e-NV200 40 kWh Business – vanaf €34.870,-

Extra opties ten opzichte van de Visia uitvoering:
– Stoelverwarming
– Rubberen laadvloerbescherming
– Licht- en regensensor
– NissanConenct EV navigatiesysteem met touchscreen, Carwings en achteruitrijcamera

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken