Home » Recensies

Beoordelingen Fleximo

8,9
134 beoordelingen

  Stefan uit Weert

  9

  Ervaring
  Klantvriendelijk, snelle afhandeling en goede bereikbaarheid!

  Aanbeveling: Ja

  M.J. Nouwen uit HAARLEM

  10

  Ervaring
  Fleximo biedt oplossingen. Alles is mogelijk, wordt goed en snel geregeld en er wordt enorm goed meegedacht.

  Aanbeveling: Ja

  L.A.M. uit Weert

  10

  Ervaring
  Fleximo reageert goed op de wensen en heeft mij ontzorgd bij het ophalen van de auto.

  Aanbeveling: Ja

  D. uit Echt

  10

  Ervaring
  Wij hebben in persoon van Thij Truijen een geweldig advies mogen ontvangen. Ook na bestelling en zelfs na oplevering is Thijs altijd bereid om te helpen en te ondersteunen waar nodig.

  Aanbeveling: Ja

  B.B.M. uit Afferden

  8

  Ervaring
  Altijd een snelle reactie op mijn vraag.

  Aanbeveling: Ja

  Frank uit Weert

  10

  Ervaring
  Na omzwervingen bij verschillende banken, teleurgesteld in hun administratieve molen en uitvraag naar steeds meer gegevens en de tijd die ze daarvoor nemen, heb ik het pad van Fleximo gekruist. Vanaf dat moment verliep alles anders: vriendelijk, behulpzaam, ontzorgen en fixen. Daar gaat het om bij Fleximo.

  Aanbeveling: Ja

  Frans Verhoeven uit Gastel

  9

  Ervaring
  Kunnen zeker toegevoegde waarde bieden op het moment dat je op zoek bent naar een lease auto. Zoeken voor de klant, de maatschappij met de op dat moment meest gunstige voorwaarden.

  Aanbeveling: Ja

  Susan uit Tilburg

  10

  Ervaring
  Heel fijn geholpen door Thijs. Alles was snel en keurig geregeld! Erg blij met gang van zaken.

  Aanbeveling: Ja

  Mike uit Wijchen

  10

  Ervaring
  Bij Fleximo voel je je erg gewaardeerd als klant, ook al heb je een klein wagenpark als bedrijf. In ons geval zijn dat 3 auto's. We doen al jaren zaken met Fleximo en wij zijn zeer tevreden over hun proces. Dit gaat van meedenken over een nieuwe lease auto, het proces van bestellen bij de juiste lease maatschappij tot en met de aflevering van de auto. Een top team van experts!!

  Aanbeveling: Ja

  Annet uit Heerenveen

  10

  Ervaring
  Wij zijn dik tevreden over Fleximo en met name over Irma de Haas !!! Zij geeft prima advies en is uiterst vriendelijk en duidelijk w.b.t. de afwikkeling. Het was voor ons de reden om voor Fleximo te kiezen, ondanks diverse andere lease aanbieders. Een dikke 10 voor haar derhalve !!! Bedankt nogmaals, Vr.gr. Annet Brouwer en Duco Veenstra

  Aanbeveling: Ja

  Montel Amstelveen. uit Amstelveen

  8

  Ervaring
  Fleximo zorgt ervoor dat ze concurrerend zijn en werken op een prettige manier om dit te bewerkstelligen.

  Aanbeveling: Ja

  Rogér uit Roermond

  9

  Ervaring
  Dit is al mijn derde leaseauto via Fleximo. Voordeel is dat ze voor mij selecteren tussen meerdere grote leasemaatschappijen en ook meerdere offertes aangevraagd worden zodat er voldoende keus is. Persoonlijk contact staat bij hun ook hoog in het vaandel, of het nu telefonisch via mail of zelfs via chat via linkedin is, ze zijn goed en makkelijker bereikbaar. Ik raad ze aan eens uit te proberen!

  Aanbeveling: Ja

  Hans uit Geldrop

  10

  Ervaring
  Vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel bij Fleximo. Duidelijke informatie over de verschillende leasemogelijkheden, transparante kostenvoorstellen en snelle reactie op al onze vragen. Een volgende keer gaan we zeker terug.

  Aanbeveling: Ja

  L. uit Venlo

  8

  Ervaring
  Erg prettig dat de aanvraag snel geregeld was

  Aanbeveling: Ja

  Robbert Rutten uit Arnhem

  10

  Ervaring
  Tijdens het uitzoeken van mijn nieuwe leaseauto heb ik regelmatig contact gehad met een adviseur van Fleximo. Hij heeft voor mij uitgezocht welke mogelijkheden er zijn binnen het vastgestelde leasebudget van mijn werkgever. Hij heeft mij voorzien van advies zodat ik de auto die ik heb uitgezocht binnen het budget kon voorzien van extra opties die ik belangrijk vond. Bij de aflevering is de auto door de persoon die hem kwam brengen volledig uitgelegd. dit vond ik zeer prettig. Al met al hebben ze mij geweldig geholpen.

  Aanbeveling: Ja

  Martin uit Bergeijk

  9

  Ervaring
  Ze komen met goed advies, doen alle moeite om scherpe offertes aan te bieden bij een nieuw leasecontract. Volgen het traject op de voet en bij vragen of onduidelijkheden reageren ze heel snel. Ik ben zeer tevreden.

  Aanbeveling: Ja

  Denise Veerman uit Volendam

  10

  Ervaring
  Het meeste contact met Fleximo is verlopen via Irma. Wanneer ik een vraag had Irma pakte alles heel snel op en zocht alles goed uit. Alles werd via haar gedaan en geregeld, top service! Ook vragen omtrent parkeervergunningen in Amsterdam werden uitgezocht door Fleximo. Er is heel veel werk voor ons uit handen genomen! Nogmaals bedankt.

  Aanbeveling: Ja

  André uit Den bosch

  9

  Ervaring
  Alles is keurig verlopen

  Aanbeveling: Ja

  Susannah uit Eindhoven

  7

  Ervaring
  Klant vriendelijk en behulpzaam.

  Aanbeveling: Ja

  Rudy uit Venlo

  9

  Ervaring
  Ik ben een eigen bedrijf gestart sinds een paar weken. Dan komt er veel op je af qua dingen regelen. Daar hoort ook een bedrijfsauto bij. Fleximo heeft me daar super goed mee geholpen. Ze hebben me alles netjes uitgelegd en me gewaarschuwd voor bijkomstigheden waar ik niks vanaf wist. Uiteindelijk een super coole ford transit geleast. Heel blij mee. Complimenten aan fleximo en bedankt.

  Aanbeveling: Ja

  Evelien uit Kessel

  10

  Ervaring
  Geen vraag is te veel, er wordt altijd tijd genomen om iets uit te zoeken/beantwoorden en als klap op de vuurpijl samen de auto ophalen in Dordrecht, dat is pas service!

  Aanbeveling: Ja

  John uit Kessel

  8

  Ervaring
  Zie boven.

  Aanbeveling: Ja

  Rob uit Kapelle

  9

  Ervaring
  Mijn eerste lease auto en werd goed geholpen over de mogelijkheden van een elektrische auto. duidelijk advies en goede prijs.

  Aanbeveling: Ja

  Cindy van der Kr uit DONGEN

  10

  Ervaring
  Ze hebben super goed mijn wensen in beeld gebracht en daarna gezocht naar de juiste auto. En dat is 100% gelukt. Alles is tot in de puntjes geregeld. Ze waren altijd bereikbaar en geen enkele vraag was teveel. Een professionele partij waar ik heel graag mee heb samengewerkt. In het bijzonder Rick Bonte.

  Aanbeveling: Ja

  Esther uit Echt

  10

  Ervaring
  Goede service, persoonlijk contact, geen vraag is te veel en het fijne is dat zij bij meerdere lease maatschappijen voor je informeren en diverse offertes opstellen.

  Aanbeveling: Ja
  Neem contact op

  Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  Niet leesbaar? Verander tekst.

  Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken