Wie is Fleximo?

Fleximo adviseert MKB-bedrijven op het gebied van autolease. Ons advies beperkt zich niet tot offertes voor lease auto’s, maar strekt zich uit tot alle facetten van autolease en mobiliteit. Hieronder een korte kennismaking met het team van Fleximo.

Ons team

Irma de Haas (Commercieel medewerkster)

“In 2003 ben ik afgestudeerd aan de HEAO Marketing Management in Eindhoven. Hierna heb ik diverse commercieel, administratieve functies bekleed. Echter de wens bleef bestaan om een gerichte commerciële functie uit te oefenen bij een kleinschalige onderneming, die voornamelijk gericht is op de sales.
Irma de Haas van Fleximo

Tijdens de zwangerschap van onze 2e dochter ben ik met Thijs Truijen in contact gekomen. Na een jaar voor zichzelf gestart te zijn, wilde hij het team uitbreiden om Fleximo verder uit te kunnen bouwen. Na meerdere goede gesprekken hebben we besloten om de uitdaging samen aan te gaan. In april 2013 ben ik als commercieel medewerker gestart bij Fleximo en ben ik nog steeds met veel plezier 3 dagen in de week beschikbaar voor al uw vragen op het gebied van autolease.

Het persoonlijke contact met klanten en het opbouwen van een gedegen relatie met hen, staat bij mij hoog in het vaandel. Goed luisteren naar de klant, zodat hij/zij met een passende lease auto de weg op kan.”

E-mail Irma
Volg Irma op LinkedIn.

Rick Bonten (Commercieel medewerker)

Na een aantal jaren in het bankwezen gewerkt te hebben werd het tijd om iets met mijn passie voor auto’s te gaan doen. De combinatie van een automobiel en een financiële dienst heeft me doen beseffen dat autoleasing heel goed bij me past.

Rick Bonten van FleximoIn mijn zoektocht naar mijn ideale werkgever heb ik in Fleximo een hele goede gevonden.
Ik heb van Thijs de mogelijkheid gekregen om sturing te gaan geven aan de binnendienst. Samen ervoor zorgen dat de mooie  groei, welke we momenteel doormaken, ook in de binnendienst goed doorgevoerd wordt.

Als we met ons team elke dag klantenwensen kunnen vertalen naar de beste mobiliteitsoplossingen dan is mijn dag weer geslaagd. Daarnaast zie ik het als een mooie uitdaging om de samenwerking met& onze partners verder uit te breiden.

Met z’n allen successen behalen en deze gezamenlijk vieren, daar krijg ik energie van!

E-mail Rick
Volg Rick op LinkedIn

Thijs Truijen (directeur / eigenaar)

“Na mijn studie aan de IVA in Driebergen, heb ik als verkoper gewerkt bij Audi & Volkswagen. Snel daarna heb ik de overstap gemaakt naar de leasebranche, waar ik zowel in de binnen- als   buitendienst werkte.  Een leerzame tijd, waarin ik tevens een groot netwerk heb opgebouwd.

Thijs Truijen van FleximoSales staat voor mij synoniem aan het geven van advies. Geen snelle handel, maar klanten een oprecht en eerlijk advies geven op het gebied van autolease in de breedste zin van het woord; nét even verder kijken; alternatieven aandragen; kritisch durven te zijn…. Dat is mijn manier van werken.

Eind 2007 werd ik door enkele gerenommeerde autodealers in Limburg benaderd om een nieuwe leasemaatschappij op te zetten.
Wederom een zeer waardevolle ervaring.

Maar het idee van ondernemerschap bleef kriebelen en daarom heb ik eind 2011 besloten Fleximo op te richten. Een bedrijf waar mijn visie op autolease voor de volle 100% tot zijn recht komt.”

E-mail Thijs
Volg Thijs op LinkedIn en Twitter.

Thomas Seerden (Commercieel medewerker)

Thomas Seerden van FleximoAuto’s zijn mijn passie! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door auto’s en alles wat daarbij komt kijken. Na bijna zeven jaar werkzaam te zijn geweest bij Volvo heb ik de overstap gemaakt naar Fleximo.

Het concept dat Thijs heeft ontwikkeld spreekt mij bijzonder aan: voor elk mobiliteitsvraagstuk proberen wij een passende oplossing te bieden. Ik heb een brede economische opleiding gevolgd (niet auto-gerelateerd) en vind het bijzonder prettig om mijn kennis in deze commerciële functie te gebruiken.

Geboren en getogen in Weert, heb ik veel binding met de regio Weerterland en omstreken.

Ik denk graag met u mee en ga tevreden naar huis na een dag werken, wanneer ik weet dat we voor u de optimale mobiliteitsoplossing hebben gevonden!

E-Mail Thomas

Leonoor Truijen-Verschure (Commercieel medewerkster)

Leonoor Verschuren van FleximoIn 2004 ben ik afgestudeerd aan de NHTV (internationaal hoger onderwijs Breda) voor Vrijetijdsmanagement. Ik ben toen gaan werken bij Schering-Plough (2011 overgenomen door MSD) als product specialist bij de ziekenhuizen en huisartsen.

Het was een diverse functie waarin ik verantwoordelijk was voor mijn eigen rayon, acquisitie, sales, organiseren van nascholingen en relatiebeheer.
Na 12 jaar in de farmacie was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging!
Binnen Fleximo ben ik 3 dagen per week de vliegende keep en ondersteun ik mijn collega’s daar waar nodig is. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de AVG, optimalisering van de processen, klanttevredenheid en de aftersales.

Ik sta U dan ook graag te woord!

E-mail Leonoor

Sander Tinnemans (Marketing medewerker)

Sander Tinnemans van FleximoIn 2018 heb ik mijn Marketing opleiding afgerond. In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik een half jaar stage gelopen bij Fleximo.  Na deze leuke en vooral leerzame periode heb ik altijd contact gehouden met Fleximo. In 2019 was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en kon ik gelukkig bij Fleximo terecht.

Binnen ons team ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de websites, social media kanalen en de commerciële acties van Fleximo. Door mijn ondersteunende rol binnen de organisatie ben ik nauw met al mijn collega’s verbonden en heb ik altijd een vinger aan de pols van wat er speelt in autoland!

E-mail Sander
Volg Sander op LinkedIn

Maurice Godding (Bedrijfswagen specialist)

Na mijn studie aan de Iva te Driebergen in 2006 ben ik begonnen in de bedrijfswagenbranche. Ik heb hier 12 jaar ervaring opgedaan in de verkoop van bedrijfswagens, van het kleine lichte materiaal tot aan de zware trucks.  Van kleins af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in alles met wielen en dikke motoren. Niks vind ik mooier dan een blinkende bolide met een roffelende benzinemotor. Dan is het toch mooi dat je deze passie dagelijks kan delen met anderen.

Maurice Godding van FleximoJarenlang wilde ik al zelfstandig ondernemer worden, binnen Fleximo heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn passie te combineren met en in mijn werk.

Bij Thijs heb ik de kans gekregen om te werken aan mijn eigen afdeling. Iedere dag ben ik met veel plezier bezig met het uitbreiden van de bedrijfswagentak binnen Fleximo.

Bedrijfswagens is een specialisme waar ik ondertussen meerdere jaren ervaring in heb.

Samen met mijn collega`s zet ik mij iedere dag in om een gedegen en eerlijk advies te geven aan onze klanten.  Ik ga voor de lange termijn relatie, open- en eerlijkheid, dat is waar ik voor sta!

E-mail Maurice
Volg Maurice op LinkedIn

Joost Derks (Afstudeer stage)

De afgelopen drie jaar heb Automotive Business Management gestudeerd aan de IVA in Driebergen. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de IVA. In dit jaar voer ik een onderzoek bij een bedrijf uit, waarover ik mijn scriptie zal schrijven. Fleximo is het bedrijf geworden waar ik zes maanden lang mijn afstudeeropdracht mag uitvoeren. Een leuk team met aan het roer Thijs Truijen, een ondernemer in hart en nieren. Thijs heeft mij gevraagd om te onderzoeken wat Fleximo haar klanten kan bieden wanneer in 2025 de binnensteden emissievrij worden. Door zijn enthousiasme en mijn interesse naar nieuwe mobiliteit ben ik met Thijs de samenwerking aangegaan.

Joost FleximoTijdens mijn studie heb ik op de zaterdagen en in de vakanties bij een Mazda en Hyundai dealer gewerkt. Lease is tegenwoordig een groot onderdeel geworden in de autoverkoop. Het is leuk om bij Fleximo de andere kant van lease te zien en erin te verdiepen . Mede door mijn achtergrond en mijn kennis in de automotive wereld, is het leuk om mijn steentje bij te dragen in het team van Fleximo. Mijn primaire focus ligt op het onderzoek de komende zes maanden, maar Fleximo betrekt me regelmatig bij hun bedrijfsactiviteiten. Deze afwisseling maakt het extra interessant bij Fleximo.

Het onderzoek dat ik uitvoer voor Fleximo, geeft mij veel inzicht in nieuwe mobiliteit en stadslogistiek. Bent u nou benieuwd hoe het staat met de ontwikkelingen rondom de emissievrije binnensteden? Neem contact met me op en ik vertel het u graag!

Volg Joost op Linkedin

Levi Houtappels (Stagiair Marketing)

Laat ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Levi Houtappels. Stagiair binnen de marketingafdeling van Fleximo. Ondernemen zit in mijn karakter en stilzitten is zeker geen optie. Daarnaast houd ik er van om een drankje met vrienden te doen en tijd door te brengen met familie. Met mijn enthousiasme en motivatie hoop ik van toegevoegde waarde te zijn voor Fleximo en een mooi resultaat neer te zetten. Wie weet tot binnenkort

 

Volg Levi op Linkedin

Joris Gommers (Salespartner regio Den Bosch)

“Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Katholieke Universiteit Brabant heb ik een kleine 2 jaar als expat gewerkt in het Midden-Oosten bij een groot bouwbedrijf. Na een paar jaar op het hoofdkantoor in Amstelveen heb ik de bewuste keuze gemaakt om in de financiële dienstverlening te gaan werken. Dit is een perfecte combinatie van mijn studie en mijn (commerciële) DNA.

Binnen de bancaire wereld ben ik 15 jaar werkzaam geweest en heb ik een aantal mooie en uitdagende commerciële management functies verricht, hoofdzakelijk in de business to business omgeving. Een leerzame tijd, waarin ik tevens een groot netwerk heb opgebouwd (netwerken is toch net werken!).

Joris Gommers salespartner FleximoAls kind wilde ik later commercieel directeur worden bij een groot bedrijf, die kans kreeg ik bij een (internationale) leasemaatschappij die tot de top 5 in Nederland behoort. Altijd de scherpte, continue focus op de business en veel klantencontact maakte dat deze ruime 3 jaar erg leerzaam en boeiend waren. Verkoop staat voor mij gelijk aan het geven van een persoonlijk en onafhankelijk advies. Geen snelle handel, maar klanten en prospects een oprecht en eerlijk advies geven in de breedste zin van het woord. Maar ook niet snel opgeven en vasthouden, niet tegen mijn verlies kunnen en alles maar dan ook echt alles er aan doen om het verschil te maken en de deal te doen.
Het idee van ondernemerschap bleef kriebelen en daarom heb ik begin 2017 besloten De Lease Partner op te richten in samenwerking met het team van Fleximo. Een bedrijf waar mijn visie op zaken doen voor de volle 100% tot zijn recht komt.”

E-mail Joris
Volg Joris op LinkedIn

Luc Weijmans (Salespartner regio Zuid-Limburg)

“Na 7 jaar gewerkt te hebben als commercieel verantwoordelijke voor de verhuur in Zuid-Limburg bij een grote dealer in Limburg werd ik gevraagd als commercieel manager de leasemaatschappij op te zetten, samen met de financiële tak van Volkswagen in Nederland. Dit was een geweldige kans en leerperiode. Na 6 jaar intensieve samenwerking op het gebied van leasing, financiering, mobiliteitsadvies en Wagenparkbeheer via deze partijen bij diverse grote en kleine klanten, hebben we een stevige basis neergezet als leasemaatschappij en business center voor de zakelijke klant binnen deze dealerorganisatie.

Mijn wens om zelfstandig te worden en me zo meer te kunnen focussen op de uitbouw van de relatie op een onafhankelijk niveau is samen met Fleximo uitgekomen. In 2017 heb ik daarom We-Mobility opgezet om echt samen met de klant verder te kunnen denken op het gebied van mobiliteit in ontzorging, kostenbesparing en een onafhankelijk advies omtrent leasing en wagenparkbeheer te geven.Luc Weijmans salespartner Fleximo

Ik richt me voornamelijk op Zuid-Limburg gezien mijn netwerk in deze regio, maar kijk ook graag mee over de grens van België en Duitsland.

Met We-Mobility staat de relatie voor op, deze wil ik voor een langere periode aan gaan, dus geen quick win. Goed overleg en het nakomen van afspraken staan daarin voorop. Zie mij dus als een verlengstuk van uw zelf of uw organisatie.

We-Mobility en Fleximo zijn samen sterke partners met dezelfde ondernemingsgeest en visie.
Let’s drive together!”

E-mail Luc
Volg Luc op LinkedIn.

Hans van den Brink (Salespartner regio Arnhem)

In 2018 werd ik door Thijs Truijen van Fleximo benaderd om partner van Fleximo te worden. Gezien mijn jarenlange ervaring in de automotive en het zien veranderen van de autobranche naar nieuwe mobiliteit in diverse vormen was de tijd nu daar om voor mijzelf te gaan beginnen.

In 2019 heb ik besloten om BrinkMobility op te zetten. Een bedrijf waar ik mijn kennis, ervaring en visie op nieuwe mobiliteit en leasing in de praktijk kan brengen. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in mobiliteit op alle niveaus van lease, verhuur, inkoop tot en met importeurs ervaring voor personen en bedrijfswagens.
Hans van den Brink salespartner Fleximo
Wij zijn een lease-intermediair en wij adviseren u op alle fronten van mobiliteit. Of het nu gaat om wagenparkbeheer, lease of verduurzaming van uw wagenpark, wij hebben voor u de juiste oplossing.

Omdat wij merk-, lease- of financieringsmaatschappij onafhankelijk zijn krijgt u bij ons het juiste advies met persoonlijke aandacht en services. Wij beschikken over een goed netwerk en hebben hiermee concurrerende afspraken gemaakt.

Wij zijn creatief en komen altijd met een passend voorstel dat geheel is afgestemd op uw wensen.

E-mail Hans
Volg Hans op LinkedIn

Stephan den Herder (Salespartner regio Breda)

Na het afronden van IVA Driebergen met certificatie VNA leasing ben ik in 2006 als jong professional de wereld van de leaseauto’s ingestapt. Ik heb jaren mogen meekijken bij grote partijen en heb de uitdaging gekregen om een dealer leasemaatschappij op te zetten. Na al die jaren haal ik nog steeds veel voldoening uit de dynamische autobranche en werd het tijd voor de volgende stap: mijn opgedane kennis omzetten in een eigen onderneming.

Stephan den Herder Partner FleximoIk geloof in een persoonlijke benadering en vind het belangrijk om onafhankelijk en eerlijk advies te kunnen geven. Sinds ik in 2019 voor het eerst vader ben geworden, ben ik bewuster naar mijn omgeving gaan kijken. Ik denk na over duurzaamheid, maar wil daarin wel dicht bij mezelf blijven. Om die reden heb ik in juli 2020 het EV-certificaat behaald en mag ik mijzelf sindsdien elektrische voertuigen specialist noemen. Ik ben nu in staat om de klant het juiste advies te geven – van autokeuze en subsidie tot aan laadpaal – en hoop elektrische auto’s daarmee toegankelijker te maken voor een breder publiek.
“LEASEHERDER het contact, Fleximo het leasecontract”
De samenwerking met Fleximo geeft LEASEHERDER het volume en inkoopkracht om de beste deal voor de klant te realiseren. Het team van Fleximo zorgt voor de contractuele afwikkeling, zodat de klant altijd gegarandeerd is van een goede bereikbaarheid. Zo werkt iedereen vanuit zijn kracht!

E-mail Stephan
Volg Stephan op Linkedin

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken