Wie is Fleximo?

Fleximo adviseert MKB-bedrijven op het gebied van autolease. Ons advies beperkt zich niet tot offertes voor lease auto’s, maar strekt zich uit tot alle facetten van autolease en mobiliteit. Hieronder een korte kennismaking met het team van Fleximo.

Ons team

Thijs Truijen (directeur / eigenaar)

“Na mijn studie aan de IVA in Driebergen, heb ik als verkoper gewerkt bij Audi & Volkswagen. Snel daarna heb ik de overstap gemaakt naar de leasebranche, waar ik zowel in de binnen- als  buitendienst werkte. Een leerzame tijd, waarin ik tevens een groot netwerk heb opgebouwd.

Sales staat voor mij synoniem aan het geven van advies. Geen snelle handel, maar klanten een oprecht en eerlijk advies geven op het gebied van autolease in de breedste zin van het woord; nét even verder kijken; alternatieven aandragen; kritisch durven te zijn…. Dat is mijn manier van werken.

Eind 2007 werd ik door enkele gerenommeerde autodealers in Limburg benaderd om een nieuwe leasemaatschappij op te zetten.
Wederom een zeer waardevolle ervaring.

Maar het idee van ondernemerschap bleef kriebelen en daarom heb ik eind 2011 besloten Fleximo op te richten. Een bedrijf waar mijn visie op autolease voor de volle 100% tot zijn recht komt.”

E-mail Thijs

Volg Thijs op LinkedIn en Twitter.


Irma de Haas (commercieel medewerkster)

“In 2003 ben ik afgestudeerd aan de HEAO Marketing Management in Eindhoven. Hierna heb ik diverse commercieel, administratieve functies bekleed. Echter de wens bleef bestaan om een gerichte commerciële functie uit te oefenen bij een kleinschalige onderneming, die voornamelijk gericht is op de sales.
Tijdens de zwangerschap van onze 2e dochter ben ik met Thijs Truijen in contact gekomen. Na een jaar voor zichzelf gestart te zijn, wilde hij het team uitbreiden om Fleximo verder uit te kunnen bouwen. Na meerdere goede gesprekken hebben we besloten om de uitdaging samen aan te gaan. In april 2013 ben ik als commercieel medewerker gestart bij Fleximo en ben ik nog steeds met veel plezier 3 dagen in de week beschikbaar voor al uw vragen op het gebied van autolease.

Het persoonlijke contact met klanten en het opbouwen van een gedegen relatie met hen, staat bij mij hoog in het vaandel. Goed luisteren naar de klant, zodat hij/zij met een passende lease auto de weg op kan.”

E-mail Irma

Volg Irma op LinkedIn.

 

 Jasper Houben (Commercieel Medewerker)

”Tijdens mijn laatste leerjaar van de opleiding Junior Accountmanager aan het Marbiz college in Eindhoven ben ik opzoek gegaan voor een auto-gerelateerde stage in Weert. Al snel kwam ik uit bij Fleximo en heb ik contact gezocht met Thijs.

In de tijd na mijn stage heb ik bij meer dan 2 jaar met succes bij een dealerbedrijf gewerkt. Van de ervaring die ik heb opgedaan, heb ik elke dag nog profijt. Komende tijd ga ik door te studeren voor de VNA (Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen) cursus mijn kennis en kunde uitbreiden om u de beste deals te kunnen geven.

Met de overstap naar de leasebranche wil ik klanten en prospects een eerlijk en oprecht advies geven. Goed luisteren naar de klant, zodat hij/zij door een mobiliteitsoplossing geholpen kan worden.

De mix van het combineren van de showroom met het aanbieden van leasevoorstellen op maat, zorgt er voor dat ik klanten een passend voorstel kan doen. Klanten waarderen dit voorstel op maat en blijven hierdoor ook terug komen. Dat is wat mij motiveert, klanten die terug komen en waar wij de volledige mobiliteitsvraag mogen invullen.”

E-mail Jasper

Volg Jasper op LinkedIn.

 

Rick Bonten (Commercieel medewerker)

Na een aantal jaren in het bankwezen gewerkt te hebben werd het tijd om iets met mijn passie voor auto’s te gaan doen. De combinatie van een automobiel en een financiële dienst heeft me doen beseffen dat autoleasing heel goed bij me past.

In mijn zoektocht naar mijn ideale werkgever heb ik in Fleximo een hele goede gevonden.
Ik heb van Thijs de mogelijkheid gekregen om sturing te gaan geven aan de binnendienst.
Samen ervoor zorgen dat de mooie  groei, welke we momenteel doormaken, ook in de binnendienst
goed doorgevoerd wordt.

Als we met ons team elke dag klantenwensen kunnen vertalen naar de beste mobiliteitsoplossingen dan is mijn dag weer geslaagd. Daarnaast zie ik het als een mooie uitdaging om de samenwerking met onze partners verder uit te breiden.

Met z’n alle successen behalen en deze gezamenlijk vieren, daar krijg ik energie van!

Yannick Cuijten (Marketing)

“Voor mijn studie marketing en communicatie moest ik stage lopen. Zo kwam ik bij Fleximo terecht. Een jonge onderneming met een gezonde dosis ambitie. Thijs had een duidelijke visie van wat hij van een stagiair verwachtte. Voldeed je hieraan, dan kreeg je ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Hierdoor heb ik mij tijdens mijn stage kunnen richten op het vakgebied online marketing. Zo heb ik meegeholpen aan het ontwikkelen van de websites en het opzetten van Google AdWords campagnes.

Na mijn stage heb ik door mijn inzet op het gebied van online marketing een bijbaantje aangeboden gekregen van Thijs. Ik mocht de opgezette AdWords campagnes blijven beheren.

Door deze mogelijkheid ben ik mijzelf steeds meer gaan verdiepen in het vak online marketing. Zoveel zelfs dat ik nu mijn eigen bedrijf (Online met Yannick) er in heb opgezet.

Ik werk nu al vanaf 2014 met veel plezier bij Fleximo. Het is mooi om te zien hoe een bedrijf groeit en hoe jij daar een bijdrage aan hebt kunnen leveren.”

E-mail Yannick

Volg Yannick op LinkedIn.

 

Joris Gommers (salespartner regio Den Bosch)

“Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Katholieke Universiteit Brabant heb ik een kleine 2 jaar als expat gewerkt in het Midden-Oosten bij een groot bouwbedrijf. Na een paar jaar op het hoofdkantoor in Amstelveen heb ik de bewuste keuze gemaakt om in de financiële dienstverlening te gaan werken. Dit is een perfecte combinatie van mijn studie en mijn (commerciële) DNA.

Binnen de bancaire wereld ben ik 15 jaar werkzaam geweest en heb ik een aantal mooie en uitdagende commerciële management functies verricht, hoofdzakelijk in de business to business omgeving. Een leerzame tijd, waarin ik tevens een groot netwerk heb opgebouwd (netwerken is toch net werken!).

Als kind wilde ik later commercieel directeur worden bij een groot bedrijf, die kans kreeg ik bij een (internationale) leasemaatschappij die tot de top 5 in Nederland behoort. Altijd de scherpte, continue focus op de business en veel klantencontact maakte dat deze ruime 3 jaar erg leerzaam en boeiend waren. Verkoop staat voor mij gelijk aan het geven van een persoonlijk en onafhankelijk advies. Geen snelle handel, maar klanten en prospects een oprecht en eerlijk advies geven in de breedste zin van het woord. Maar ook niet snel opgeven en vasthouden, niet tegen mijn verlies kunnen en alles maar dan ook echt alles er aan doen om het verschil te maken en de deal te doen.

Het idee van ondernemerschap bleef kriebelen en daarom heb ik begin 2017 besloten De Lease Partner op te richten in samenwerking met het team van Fleximo. Een bedrijf waar mijn visie op zaken doen voor de volle 100% tot zijn recht komt.”

E-mail Joris

Volg Joris op LinkedIn.

 

Luc Weijmans (sales partner regio Zuid-Limburg)

“Na 7 jaar gewerkt te hebben als commercieel verantwoordelijke voor de verhuur in Zuid-Limburg bij een grote dealer in Limburg werd ik gevraagd als commercieel manager de leasemaatschappij op te zetten, samen met de financiële tak van Volkswagen in Nederland. Dit was een geweldige kans en leerperiode. Na 6 jaar intensieve samenwerking op het gebied van leasing, financiering, mobiliteitsadvies en Wagenparkbeheer via deze partijen bij diverse grote en kleine klanten, hebben we een stevige basis neergezet als leasemaatschappij en business center voor de zakelijke klant binnen deze dealerorganisatie.

Mijn wens om zelfstandig te worden en me zo meer te kunnen focussen op de uitbouw van de relatie op een onafhankelijk niveau is samen met Fleximo uitgekomen. In 2017 heb ik daarom We-Mobility opgezet om echt samen met de klant verder te kunnen denken op het gebied van mobiliteit in ontzorging, kostenbesparing en een onafhankelijk advies omtrent leasing en Wagenparkbeheer te geven.

Ik richt me voornamelijk op Zuid-Limburg gezien mijn netwerk in deze regio, maar kijk ook graag mee over de grens van België en Duitsland.

Met We-Mobility staat de relatie voorp, deze wil ik voor een langere periode aan gaan, dus geen quick win. Goed overleg en het nakomen van afspraken staan daarin voorop. Zie mij dus als een verlengstuk van uw zelf of uw organisatie.

We-Mobility en Fleximo zijn samen sterke partners met dezelfde ondernemingsgeest en visie.
Let’s drive together!”

E-mail Luc

Volg Luc op LinkedIn.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken