Wie is Fleximo?

Fleximo adviseert MKB-bedrijven op het gebied van autolease. Ons advies beperkt zich niet tot offertes voor lease auto’s, maar strekt zich uit tot alle facetten van autolease en mobiliteit. Hieronder een korte kennismaking met het team van Fleximo.

Ons team

Medewerker Fleximo Irma

Irma de Haas (Commercieel medewerkster)

“In 2003 ben ik afgestudeerd aan de HEAO Marketing Management in Eindhoven. Hierna heb ik diverse commercieel, administratieve functies bekleed. Echter de wens bleef bestaan om een gerichte commerciële functie uit te oefenen bij een kleinschalige onderneming, die voornamelijk gericht is op de sales.

Tijdens de zwangerschap van onze 2e dochter ben ik met Thijs Truijen in contact gekomen. Na een jaar voor zichzelf gestart te zijn, wilde hij het team uitbreiden om Fleximo verder uit te kunnen bouwen. Na meerdere goede gesprekken hebben we besloten om de uitdaging samen aan te gaan. In april 2013 ben ik als commercieel medewerker gestart bij Fleximo en ben ik nog steeds met veel plezier 3 dagen in de week beschikbaar voor al uw vragen op het gebied van autolease.

Het persoonlijke contact met klanten en het opbouwen van een gedegen relatie met hen, staat bij mij hoog in het vaandel. Goed luisteren naar de klant, zodat hij/zij met een passende lease auto de weg op kan.”

E-mail Irma
Volg Irma op LinkedIn.

Medewerker Rick Bonten

Rick Bonten (Commercieel medewerker)

Na een aantal jaren in het bankwezen gewerkt te hebben werd het tijd om iets met mijn passie voor auto’s te gaan doen. De combinatie van een automobiel en een financiële dienst heeft me doen beseffen dat autoleasing heel goed bij me past.

In mijn zoektocht naar mijn ideale werkgever heb ik in Fleximo een hele goede gevonden.
Ik heb van Thijs de mogelijkheid gekregen om sturing te gaan geven aan de binnendienst. Samen ervoor zorgen dat de mooie  groei, welke we momenteel doormaken, ook in de binnendienst goed doorgevoerd wordt.

Als we met ons team elke dag klantenwensen kunnen vertalen naar de beste mobiliteitsoplossingen dan is mijn dag weer geslaagd. Daarnaast zie ik het als een mooie uitdaging om de samenwerking met& onze partners verder uit te breiden.

Met z’n allen successen behalen en deze gezamenlijk vieren, daar krijg ik energie van!

E-mail Rick
Volg Rick op LinkedIn

Directeur Thijs Truijen

Thijs Truijen (directeur / eigenaar)

“Na mijn studie aan de IVA in Driebergen, heb ik als verkoper gewerkt bij Audi & Volkswagen. Snel daarna heb ik de overstap gemaakt naar de leasebranche, waar ik zowel in de binnen- als   buitendienst werkte.  Een leerzame tijd, waarin ik tevens een groot netwerk heb opgebouwd.

Sales staat voor mij synoniem aan het geven van advies. Geen snelle handel, maar klanten een oprecht en eerlijk advies geven op het gebied van autolease in de breedste zin van het woord; nét even verder kijken; alternatieven aandragen; kritisch durven te zijn…. Dat is mijn manier van werken.

Eind 2007 werd ik door enkele gerenommeerde autodealers in Limburg benaderd om een nieuwe leasemaatschappij op te zetten.
Wederom een zeer waardevolle ervaring.

Maar het idee van ondernemerschap bleef kriebelen en daarom heb ik eind 2011 besloten Fleximo op te richten. Een bedrijf waar mijn visie op autolease voor de volle 100% tot zijn recht komt.”

E-mail Thijs
Volg Thijs op LinkedIn

Thomas Fleximo

Thomas Seerden (Commercieel medewerker)

Auto’s zijn mijn passie! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door auto’s en alles wat daarbij komt kijken. Na bijna zeven jaar werkzaam te zijn geweest bij Volvo heb ik de overstap gemaakt naar Fleximo.

Het concept dat Thijs heeft ontwikkeld spreekt mij bijzonder aan: voor elk mobiliteitsvraagstuk proberen wij een passende oplossing te bieden. Ik heb een brede economische opleiding gevolgd (niet auto-gerelateerd) en vind het bijzonder prettig om mijn kennis in deze commerciële functie te gebruiken.

Geboren en getogen in Weert, heb ik veel binding met de regio Weerterland en omstreken.

Ik denk graag met u mee en ga tevreden naar huis na een dag werken, wanneer ik weet dat we voor u de optimale mobiliteitsoplossing hebben gevonden!

E-Mail Thomas

Leonoor Truijen-Verschure (Commercieel medewerkster)

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de NHTV (internationaal hoger onderwijs Breda) voor Vrijetijdsmanagement. Ik ben toen gaan werken bij Schering-Plough (2011 overgenomen door MSD) als product specialist bij de ziekenhuizen en huisartsen.

Het was een diverse functie waarin ik verantwoordelijk was voor mijn eigen rayon, acquisitie, sales, organiseren van nascholingen en relatiebeheer.
Na 12 jaar in de farmacie was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging!
Binnen Fleximo ben ik 3 dagen per week de vliegende keep en ondersteun ik mijn collega’s daar waar nodig is. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de AVG, optimalisering van de processen, klanttevredenheid en de aftersales.

Ik sta U dan ook graag te woord!

E-mail Leonoor

Sander Tinnemans (Online Marketeer)

In 2018 heb ik mijn Marketing opleiding afgerond. In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik een half jaar stage gelopen bij Fleximo.  Na deze leuke en vooral leerzame periode heb ik altijd contact gehouden met Fleximo. In 2019 was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en kon ik gelukkig bij Fleximo terecht.

Binnen ons team ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de websites, social media kanalen en de commerciële acties van Fleximo. Door mijn ondersteunende rol binnen de organisatie ben ik nauw met al mijn collega’s verbonden en heb ik altijd een vinger aan de pols van wat er speelt in autoland!

E-mail Sander
Volg Sander op LinkedIn

Joost Fleximo

Joost Derks (Last mile specialist / Commercieel medewerker )

Eind 2020, begin 2021 heb ik mijn scriptie bij Fleximo geschreven over de emissievrije binnensteden die vanaf 2025 worden ingevoerd. Ik heb onderzoek gedaan naar gevolgen die het voor het MKB heeft en waarin Fleximo kan adviseren. Mede door het enthousiasme van Thijs Truijen heb ik de scriptie succesvol afgerond en ben ik afgestudeerd aan de IVA in Driebergen.

Bij Fleximo heb ik de kans gekregen om mijn scriptie te implementeren en daarnaast aan de slag te gaan als commercieel medewerker. Vanuit mijn achtergrond in de showroom en mijn interesse voor auto’s, spreekt deze functie mij erg aan. Ik ben hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de online leads die bij Fleximo binnenkomen. Door samen met de klant te kijken naar de wensen, gaan we voor een passende mobiliteitsoplossing.

Bent u nou benieuwd hoe het staat met de ontwikkelingen rondom de emissievrije binnensteden of bent u zoekende naar een nieuwe leaseauto voor een goede prijs met de juiste voorwaarden? Neem contact met me op en ik vertel u er graag meer over!

E-mail Joost

Volg Joost op Linkedin

Rolf Haefkens  (Commercieel medewerker)

Eind 2021 ben ik begonnen als commercieel medewerker bij Fleximo. Na ruim 20 jaar actief te zijn geweest in de verkoop bij Volvo, zocht ik een nieuwe uitdaging buiten de dealershowroom, maar wilde ik wel graag met mobiliteitsuitdagingen bezig blijven. Door het bestaande contact met Thijs bleek die combinatie veel dichterbij dan gedacht.

Bij Fleximo kan ik de uitgebreide ervaring in de sales combineren met mijn reeds aanwezige kennis van lease & finance en deze verder uitdiepen. Met name is de brede inzetbaarheid in deze functie me op het lijf geschreven. Van het ontzorgen van het wagenpark bij grote relaties tot 1 op 1 de mogelijkheden doorspreken bij een eenmanszaak. Dat alles met een oprechte en onafhankelijke insteek. Kortom het verzorgen van uw mobiliteit in de ruimste zin van het woord en in een continue veranderende markt.

Met veel enthousiasme ga ik voor u aan de slag en ben ik ervan overtuigd dat we met het team en de partners van Fleximo geen mobiliteitsvraagstuk uit de weg gaan!

E-mail Rolf

Volg Rolf op Linkedin

Sander van Bijsterveldt  (Bedrijfswagen specialist)

In 2003 heb ik mijn boekhoudkundige opleiding afgerond en ben ik gaan werken bij Van Mossel. Hier heb ik o.a. gewerkt als verkoopadministrateur voor de bedrijfswagens. Daarna heb ik gewerkt bij andere dealerorganisaties in een binnendienst functie voor de bedrijfswagens. Ondertussen heb ik al heel wat jaren ervaring in de automotive sector. Ik ben erg blij nu te mogen werken bij een kleinere organisatie, waar de klant echt gezien en gehoord wordt. In mijn werk staat de klant altijd voorop.

Ik vind het belangrijk alles van A tot Z zo goed mogelijk te regelen voor de klant en alles duidelijk met de klant te communiceren. De commerciële richting en leasing hebben me altijd enorm interessant geleken. Bij Thijs krijg ik nu de kans om me ook op dit gebied verder te ontwikkelen. Bent u op zoek naar een bedrijfswagen, ik adviseer u graag.

E-mail Sander

Volg Sander op Linkedin

Rob de Krom - Fleximo

Rob de Krom  (Accountmanager)

Na een 2-jarig avontuur in de luchtvaart werd het duidelijk dat mijn passie in de autobranche ligt. De afgelopen 10+ jaar ben ik werkzaam geweest bij verschillende dealerbedrijven waarin ik verantwoordelijk mocht zijn voor meerdere merken. Tijdens deze loopbaan heb ik mijzelf aangeleerd een pro actieve houding op te stellen richting de klant. Het adviseren en ontzorgen van de klant zijn aspecten welke ik hoog in het vaandel heb staan! Dit heb ik mogen doen in de rol van accountmanager fleetsales. Het werd me al snel duidelijk dat de mobiliteitsbranche meer inhoudt dan de voertuigen op zich…

De professionaliteit en de topsport die bij Fleximo bedreven wordt sluit naadloos aan op mijn werkwijze en ambities. Daadwerkelijk inzoomen op de mobiliteit binnen een bedrijf en het echt adviseren van zowel nieuwe als bestaande klanten geven mij enorm veel energie! Ik hoefde dus ook niet snel te twijfelen toen ik de kans kreeg om het team van Fleximo te versterken.

Maatwerk, vragen over mobiliteit, complexe vraagstukken of alles gerelateerd aan uw wagenpark… graag ga ik het gesprek met u aan!

E-mail Rob

Volg Rob op Linkedin

Joris Gommers (Salespartner regio Den Bosch)

“Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Katholieke Universiteit Brabant heb ik een kleine 2 jaar als expat gewerkt in het Midden-Oosten bij een groot bouwbedrijf. Na een paar jaar op het hoofdkantoor in Amstelveen heb ik de bewuste keuze gemaakt om in de financiële dienstverlening te gaan werken. Dit is een perfecte combinatie van mijn studie en mijn (commerciële) DNA.

Binnen de bancaire wereld ben ik 15 jaar werkzaam geweest en heb ik een aantal mooie en uitdagende commerciële management functies verricht, hoofdzakelijk in de business to business omgeving. Een leerzame tijd, waarin ik tevens een groot netwerk heb opgebouwd (netwerken is toch net werken!).

Als kind wilde ik later commercieel directeur worden bij een groot bedrijf, die kans kreeg ik bij een (internationale) leasemaatschappij die tot de top 5 in Nederland behoort. Altijd de scherpte, continue focus op de business en veel klantencontact maakte dat deze ruime 3 jaar erg leerzaam en boeiend waren. Verkoop staat voor mij gelijk aan het geven van een persoonlijk en onafhankelijk advies. Geen snelle handel, maar klanten en prospects een oprecht en eerlijk advies geven in de breedste zin van het woord. Maar ook niet snel opgeven en vasthouden, niet tegen mijn verlies kunnen en alles maar dan ook echt alles er aan doen om het verschil te maken en de deal te doen.

Het idee van ondernemerschap bleef kriebelen en daarom heb ik begin 2017 besloten De Lease Partner op te richten in samenwerking met het team van Fleximo. Een bedrijf waar mijn visie op zaken doen voor de volle 100% tot zijn recht komt.”

E-mail Joris
Volg Joris op LinkedIn

Partner Fleximo Luc Weijmans

Luc Weijmans (Salespartner regio Zuid-Limburg)

“Na 7 jaar gewerkt te hebben als commercieel verantwoordelijke voor de verhuur in Zuid-Limburg bij een grote dealer in Limburg werd ik gevraagd als commercieel manager de leasemaatschappij op te zetten, samen met de financiële tak van Volkswagen in Nederland. Dit was een geweldige kans en leerperiode. Na 6 jaar intensieve samenwerking op het gebied van leasing, financiering, mobiliteitsadvies en Wagenparkbeheer via deze partijen bij diverse grote en kleine klanten, hebben we een stevige basis neergezet als leasemaatschappij en business center voor de zakelijke klant binnen deze dealerorganisatie.

Mijn wens om zelfstandig te worden en me zo meer te kunnen focussen op de uitbouw van de relatie op een onafhankelijk niveau is samen met Fleximo uitgekomen. In 2017 heb ik daarom We-Mobility opgezet om echt samen met de klant verder te kunnen denken op het gebied van mobiliteit in ontzorging, kostenbesparing en een onafhankelijk advies omtrent leasing en wagenparkbeheer te geven.

Ik richt me voornamelijk op Zuid-Limburg gezien mijn netwerk in deze regio, maar kijk ook graag mee over de grens van België en Duitsland.

Met We-Mobility staat de relatie voor op, deze wil ik voor een langere periode aan gaan, dus geen quick win. Goed overleg en het nakomen van afspraken staan daarin voorop. Zie mij dus als een verlengstuk van uw zelf of uw organisatie.

We-Mobility en Fleximo zijn samen sterke partners met dezelfde ondernemingsgeest en visie.
Let’s drive together!”

E-mail Luc
Volg Luc op LinkedIn.

Foto Berry Leerentveld

Berry Leerentveld (Salespartner regio Zwolle)

Mijn hele carrière ben ik werkzaam in de automotive. Zowel bij andere merkdealers als in mijn eigen dealerbedrijf. De afgelopen jaren zie ik de vraag naar mobiliteit enorm veranderen. Ik zie kansen om bedrijven te adviseren en te begeleiden in deze veranderende markt.

In september 2021 ben ik als partner van Fleximo met Leerentveld Lease gestart. Als intermediair op het gebied van Autolease kies ik voor de persoonlijke benadering van bedrijven in het MKB.
Belangrijke USP van Leerentveld Lease is dat wij volkomen onafhankelijk advies kunnen geven, omdat wij werken met de meest professionele dealers en leasemaatschappijen.

Leerentveld Lease informeert en adviseert over alle mogelijkheden op het gebied van mobiliteit, operational en financial lease.

E-mail Berry
Volg Berry op Linkedin

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken