Wat is leasegarage.nl?

Leasegarage.nl is de voorraadwebsite van Fleximo in samenwerking met landelijke dealers. Hier worden voorraadauto’s aangeboden welke beschikbaar zijn voor de lease.

Omdat op Leasegarage.nl gewerkt wordt met voorraad- en reeds bestelde auto’s kunt u snel rijden. Zoals u van Fleximo gewend bent, kunt u het gehele leasecontract naar eigen wens invullen. De looptijd, het kilometrage en de voorwaarden zijn allemaal aan te passen. De advertenties van de auto’s dienen puur als voorbeeldberekening maar zijn in de meeste gevallen gebaseerd op fysiek bestaande auto’s.

De voorraadauto’s welke aangeboden worden zijn beschikbaar voor zowel Zakelijke Lease als Private Lease. De advertenties en dus de prijzen zijn echter wel gebaseerd op Zakelijke Lease.

Leasegarage.nl werkt net zoals Fleximo alleen met officiële dealers en grote landelijke leasemaatschappijen. Hierdoor kunnen er geen vervelende verrassingen achteraf ontstaan. Bijkomend voordeel van Leasegarage.nl is dat het om auto’s gaat welke snel beschikbaar zijn, hierdoor kunt u dus eerder genieten van uw nieuwe leaseauto!

Leasegarage.nl

Leasegarage.nl

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken