U wilt als organisatie mobiel blijven en representatief voor de dag komen, maar geen omkijken hebben naar het beheer van uw wagenpark. Geen zorgen! Met full operational lease zijn u en/of uw medewerkers jarenlang voordelig, zorgeloos en met veel plezier mobiel.

Wat houdt Full operational lease nou precies in?

Full operational lease houdt in dat de auto(‘s) niet op uw balans komen te staan, maar dat u maandelijks een factuur ontvangt. Alle kosten, zoals afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, vervanging van banden, verzekering, belasting, etc. zijn in dit maandbedrag verwerkt. Bovendien loopt u geen financiële risico’s als gevolg van schade, afschrijving of een onverwacht defect aan de auto. Deze leasevorm biedt gehele ontzorging, waarin wij bij Fleximo gespecialiseerd zijn.

Op zoek naar een auto die bij u en uw organisatie past

Full Operational lease is de meest voorkomende vorm van auto leasen. In principe is Full operational lease een vorm van lange termijn autoverhuur. Aan het einde van het contract lever jij de lease auto namelijk weer in.Een auto uitzoeken is fantastisch. Maar er zijn zó veel verschillende merken en uitvoeringen, dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Is groen rijden wel of niet interessant voor u of uw medewerkers? Welk brandstoftype is kostentechnisch het meest interessant? Hoe houd ik de bijtelling laag? Kan ik accessoires beter mee leasen of apart kopen?

Fleximo adviseert u in de zoektocht naar een nieuwe leaseauto of zelfs een compleet wagenpark. In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen ten aanzien van model, type carrosserie, type brandstof, milieuvriendelijkheid, aantal te rijden kilometers en ga zo maar door. Deze wensen, gecombineerd met uw leasebudget, vertalen we naar een auto- en lease-advies op maat. Ook is het mogelijk met u een op maat gemaakte wagenparkpolicy te ontwerpen voor u en uw medewerkers.

Alle voordelen van Fleximo Full Operational Lease

  • Geen grote investeringen voor uw auto of wagenpark. Uw liquiditeit blijft beschikbaar voor uw bedrijfsvoering.
  • Een aantrekkelijk leasetarief door slimme budgettering. Onze lease-adviseur adviseert u over hoe u het optimale uit uw mobiliteitsbudget kan halen.
  • Geen onverwachte kosten. U weet gedurende de volledige leaseperiode waar u aan toe bent. Geen onaangename verrassingen achteraf.
  • U kiest zelf het automerk, de uitvoering, het brandstoftype en natuurlijk de kleur.
  • U kiest zelf de autodealer.
  • Binnen 24 uur leaseoffertes van twee verschillende leasemaatschappijen.
  • Geen administratieve rompslomp; u krijgt maandelijks een factuur.
  • U weet vooraf en gedurende de volledige leaseperiode waar u aan toe bent m.b.t. kosten. Persoonlijk en eerlijk lease-advies van onze lease-adviseur; uw vaste aanspreekpunt bij Fleximo

Onze sites met leaseauto’s: (overige auto’s kunnen via het contactformulier worden aangevraagd)

Aanbod 22% bijtelling

Aanbod 16% bijtelling

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken