Autolease Nieuws

Nissan Leaf

Nissan Leaf De eerste generatie van de Nissan Leaf wist zijn kopers wel te vinden. Sinds zijn introductie in 2010 zijn meer dan 280.000 exemplaren verkocht en Nissan heeft door de jaren heen de aandacht vast proberen te houden door het model regelmatig op te waarderen. Zo werd onder andere het ventilatiesysteem herzien en kwam een 30 […]

Levensduur van accu’s groot struikelbrok

Levensduur van accu’s groot struikelbrok Toyota beschikt op dit moment nog niet over volledig elektrische auto’s, de waterstof-Mirai daargelaten. Als daar in de toekomst verandering in komt, wil het merk meteen met een doorbraak op accu-gebied komen. Toyota heeft lange tijd ingezet op Hybride-techniek, en bepaald niet zonder succes. Nu de markt toch vraagt om […]

Hoe werkt zakelijke lease?

Hoe werkt zakelijke lease? Leasen is een methode om zonder gebruik te maken van eigen liquide middelen, het gebruiksrecht van bedrijfsmiddelen te verkrijgen. U verplicht zich gedurende een vaste periode betalingen (leasetermijnen) te verrichten. De leasetermijnen hangen samen met de economische veroudering van het bedrijfsmiddel.

4% bijtelling lease

Het liefst betalen we allemaal zo min mogelijk bijtelling. Het is daarom niet gek dat er in Nederland veel hybrides of zuinige auto’s rijden. Vanaf 2017 zijn de regelingen omtrent de bijtelling weer veranderd. Voor elke auto die meer dan 0 gram co2/km uitstoot moet 22% bijtelling worden betaald.

Waarom auto leasen als ZZP’er?

Ruim 12% van de Nederlandse ZZP’ers rijdt momenteel in een leaseauto, tegen ruim 5% in 2014. Dat bericht ZZP Barometer, op basis van een enquête onder 999 ZZP’ers. (Bron: fleet-mobility.nl) Maar waarom is een gedeelte van deze groep gaan leasen? Wij zetten voor de voordelen van Full Operational Lease op rijtje.

Beste nieuwe leaseauto’s voor 2017 – Deel 3

De nieuwe Ford Fiesta staat in het najaar in de showroom maar de prijzen zijn inmiddels bekend en van de Ford Fiesta leaseauto mogen wij inmiddels al de prijzen bekend maken. Behalve nieuwe motoren komt de Ford Fiesta leaseauto met compleet nieuwe features, exterieur en interieur. Met een groot display op het dashboard, audio,- en navigatieopties is de nieuwe Ford Fiesta binnen dit segment een hele interessante leaseauto.

Meest interessante nieuwkomers van Genève 2017!

Groot nieuws uit Zweden, het nog altijd best verkopende model van Volvo krijgt zijn opvolger. De nieuwe Volvo XC60 is gepresenteerd!Wat betreft design heeft de auto zeer, zeer sterke overeenkomsten met zijn grote broer, de Volvo XC90. Is dat erg? Nee, de XC90 is zeer geslaagd en misschien is de XC60 nog wel meer succesvol, door zijn iets mindere omvang (Ja, een Volvo XC90 is echt groot!)

Audi A5 Sportback

De nieuwe Audi A5 Sportback lease is bijzonder fraai om te zien. Hij combineert het design van de coupé en de functionaliteit van een Avant. Daarnaast heeft de Audi A5 Sportback een krachtig en vloeiend silhouet. Audi Matrix LED-koplampen zijn een optie. Onder het mooie uiterlijk gaat een nieuw ontwikkeld onderstel schuil. Met een krachtige aandrijflijn, innovatief infotainment en eveneens vernieuwde rijassistentiesystemen.

Auto lease in Limburg

Fleximo is 5 jaar geleden in 2012 opgericht door Thijs Truijen en bemiddelt in auto lease contracten. Zijn netwerk bevindt zich voornamelijk in de regio Limburg, maar heeft zich de afgelopen jaren uitgebreid door het gehele land. Fleximo werkt vanuit standplaats Weert in Limburg, vandaar dat de focus in eerste instantie gericht is op auto lease in Limburg.

Geen bijtelling, maar Netto Bijtelling in 2017

Het bijtellingsfeest is afgelopen De vele categorieën zijn afgeschaft en alles wat er overgebleven is zijn 2 categorieën. 1             4% bijtelling       Volledig elektrisch          0 gram Co2 uitstoot 2             22% bijtelling     Overige modellen           >0 gram Co2 uitstoot Topmodellen voor 2017 4% bijtelling – Volledig elektrisch rijden Voor de lease was er al 1 merk dominant […]

Tesla leasen of kopen?

Een Tesla kopen of een Tesla leasen? Dat is altijd de grote vraag bij zakelijke aanschaf van een Tesla. Aan beide varianten zitten voordelen verbonden maar natuurlijk ook nadelen. Laten we bij het begin beginnen, een Tesla kost veel geld. De vanafprijs is op dit moment boven de €80.000, wat natuurlijk een hoop geld is. […]

Nieuwe BMW 5

Nieuwe BMW 5 Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver, de nieuwe BMW 5 serie is officieel door BMW gepresenteerd. Je zou het niet zeggen, maar het huidige model BMW 5 serie wordt al verkocht sinds 2010. Het model is dus al zeker 6 jaar oud. Toch ziet het model er niet zeer […]

Profiteren van lage bijtelling in 2016

Volop reclame met “profiteer nu nog van de lage bijtelling in 2016”, maar welke leaseauto’s hebben nu daadwerkelijk nog een lage bijtelling van 15% in 2016?  We hebben alle automerken en modellen op een rijtje gezet: Audi A3 e-Tron              15% Audi Q7 e-Tron              15% BMW 2 serie                   15% BMW 3 serie                   15% BMW 7 serie                   15% BMW I3                          […]

Seat Ateca

Het ziet er naar uit dat Seat met de Seat Ateca een leuke SUV auto heeft voor het leasesegment. Het heeft natuurlijk even geduurd voordat Seat met de Ateca kwam. Veel concurrenten hebben al jaren een SUV in het C-segment. Voor de leaserijder die al een Peugeot 3008, Nissan Qashqai heeft gehad is het wellicht leuk om over te stappen naar Seat.

Mercedes E350e met 15% bijtelling

De Mercedes E350e – medio dit jaar is de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse verschenen. Inmiddels zijn ook de eerste exemplaren terug te zien op de weg. Tot op heden was de auto leverbaar met een klein aantal benzine en dieselmotoren. Per 15 juli is hier verandering in gekomen want vanaf die datum zijn er meerdere motoren toegevoegd. Ook is vanaf deze datum de Estate variant te bestellen.

Tesla Model X

Na lang wachten is het dan zo ver, de eerste Tesla Model X is gearriveerd in het land. Het derde model van Tesla werd in 2015 al gepresenteerd maar na enige vertragingen arriveert het model nu op de markt.De auto staat op het platform van de Model S en de auto heeft hier ook veel gelijkenissen mee. Niet alleen delen de auto’s de elektromotoren maar ook de opbouw van opties & pakketten zijn gelijk. De Tesla Model X is overduidelijk een Tesla.

Volkswagen Tiguan

Sinds eind mei staat de twee generatie Volkswagen Tiguan in de showroom. De Vw Tiguan heeft een scherpe vanaf prijs van € 28.790, dit is € 4000 voordeliger dan zijn voorganger. In de lease begint de Tiguan vanaf € 399, ex btw gebaseerd op 60mnd / 10.000km full operationele lease.

Nieuw model Renault Mégane Estate en Renault Talisman Estate

Het nieuwe model van de Renault Mégane Estate is officieel leverbaar vanaf september dit jaar, echter is nu al te bestellen. De auto is verkrijgbaar vanaf € 21.290 (benzine 100PK). Dit is de Life uitvoering, die standaard voorzien is van o.a. cruisecontrol, LED verlichting achter, airconditioning en elektrische ramen. Naast de Life uitvoering zijn er nog 4 andere versies verkrijgbaar, namelijk Zen, Bose, GT-Line en GT. De laatste is ook meteen de duurste en is alleen verkrijgbaar in [...]

Volvo XC90 T8 Plug In Hybrid

De Volvo XC90 is sinds zijn introductie niet aan te slepen. De auto was in 2015 al uitverkocht en het ziet er naar uit dat het dit jaar weer gaat gebeuren.Hoe is het mogelijk dat deze auto het zo goed doet? Rijdt de auto goed; ja, de auto rijdt goed. Ziet de auto er goed uit; ja, de auto ziet er goed uit. Is het interieur goed afgewerkt; ja ziet er erg goed uit.

Leaseauto van het jaar – De winnaars 2016

De beste leaseauto van het jaar is geworden: De Skoda Superb.De Skoda Superb Combi, de grootste van Skoda verslaat dit jaar de Volkswagen Passat. ''de Superb scoorde heel goed op de criteria ruimte, comfort en wegligging. Daarnaast is de prijskwaliteits-verhouding optimaal bij dit model'' aldus juryvoorzitter Anne Brons Waar we laatst nog schreven over de nominaties voor de leaseauto van het jaar zijn inmiddels de winnaars bekend geworden. De jury, bestaande uit onder andere [...]

Bijtelling lease auto’s 2017 – Autobrief II

Gaat de bijtelling voor 2017 dan toch veranderen? Volgens de laatste stemronde in de Tweede Kamer ziet het er toch naar uit.Sinds de laatste stemronde in de Tweede kamer van 12 april 2016 is het MRB-Halftarief voor plug-in hybrides verlengd tot 2019 en 2020. Hiermee wil de overheid vooral de verkoop van occasion plug-in hybrides stimuleren voor particulieren. Dit zal gefinancierd moeten worden door hogere fiscale bijtelling voor deze auto’s.

Opmars Opel en Skoda in eerste kwartaal 2016

In het eerste kwartaal van 2016 hebben diverse schommelingen plaats gevonden, o.a. in het aantal auto's die op naam gezet zijn. Het eerste kwartaal 2016 zijn er ongeveer 8% minder nieuwe auto’s op naam gezet, dan in hetzelfde kwartaal vorig jaar. Echter dit is volkomen volgens verwachting in verband met de gewijzigde bijtellingscategorieën aan het begin van dit jaar (van 7% naar 15% bijtelling en van 14% naar 21% bijtelling).

Volvo V60 D5 Lease Edition en D6 Special Edition

De Volvo V60 Plug In Hybrid is al enige tijd koploper in het segment van auto's met een lage CO2-uitstoot, het segment dat in 2016 goed is voor 15% bijtelling.Voorheen was deze Plug In Hybrid verkrijgbaar in de uitvoeringen Momentum, Summum en R-Design. Volvo presenteert voor de zakelijke markt de Lease- en Special Edition met niet alleen de 231 pk sterke D5 Twin Engine maar ook de 288 pk sterke D6 Twin Engine is leverbaar als Special Edition. Beide motoren komen in aanmerking [...]

Introductie Tesla Model 3

De marketing van Tesla is ijzersterk. 276.000 bestellingen binnen 48 uur voor een auto die pas in 2018 naar Europa komt. Is deze auto dan echt zo speciaal? Voor een leaserijder kan het zeker interessant zijn, de Tesla model 3 heeft maar 4% bijtelling en is voor veel leaserijders een betaalbare lease auto.

Bijtelling tot 2019

Vorige week hadden we het over de auto en leaseauto van het jaar. Deze verkiezing wordt ieder jaar gehouden maar gaat niet over de meest populaire lease auto. Bijtelling is hierin van groot belang. Hieronder gaan we kort in op de verwachte bijtelling tot 2019.Dan komt er dus de volgende vraag naar boven, wat wordt de populairste leaseauto van 2016? Zal het vanaf het begin duidelijk worden en de titel naar Peugeot gaan, met de 308SW? Alle signalen wijzen erop dat het dit jaar [...]

Tesla Model S, X en introductie Model 3

Een Tesla is een goede optie, als uw voorkeur uit gaat naar kwaliteit, comfort en luxe. Techniek brengt ons de toekomst. Gisteren werd bijvoorbeeld al een proef uitgevoerd op de A2 met zelfrijdende auto’s. Het assortiment van Tesla is gericht op volledig elektrische auto’s, dus zij dragen hun steentje hier zeker aan bij. Een volledig elektrische auto is verkrijgbaar met 4% bijtelling.

Leasen en Bijtelling

Bij het leasen van een auto spreken we eigenlijk al heel snel over een tweetal kosten; leasetarief en bijtelling. Het leasetarief is opgebouwd uit o.a. de investering van de auto en het gebruik hiervan (onderhoud, verzekering en wegenbelasting). Naast het leasetarief betaald de berijder of gebruiker van de auto een fiscale bijtelling.

De belangrijkste nieuwkomers van deze week

Na de Sedan versie is nu ook de Station variant gepresenteerd van de Volvo V90 (25% bijtelling). Waar de meningen over de sedan nogal verdeeld waren, zijn deze bij de station positiever. Maar het belangrijkste voor de Nederlandse Lease markt, de auto wordt ook geleverd met de T8 motor. Einde van dit jaar zullen de eerste auto's uitgeleverd kunnen worden. Dit geldt voor de V90 als zowel de S90.

Privé lease en zakelijke lease auto in 2016

We zitten nu begin 2016 en er zijn nog steeds leaseauto’s te leveren tegen de lage bijtelling van 2015. De meeste lease modellen kunnen nog geleverd worden met 7 procent of 14 procent bijtelling. Houd er wel rekening mee bij het aanvragen van de offerte dat de lease auto wel snel moet gaan rijden. Mag u een nieuwe lease auto uitzoeken die pas halverwege 2016 mag gaan rijden, dan is het verstandig om uit te gaan van de nieuwe bijtellingregels van 2016. Het voordeel van een nieuw te [...]

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken