Bent u een ondernemer en wilt u een nieuwe bedrijfswagen leasen? Het kiezen van een bedrijfswagen kan een lastige keuze zijn. Hier wordt uitgelicht wat er precies belangrijk aan een bedrijfswagen, zodat u de juiste en verantwoorde keuze kunt maken.

Bedrijfswagens voor het MKB

Voor een ondernemer is het vaak van belang om de kosten zo laag mogelijk te houden, vooral bij een bedrijfswagen leasen. Via leasegarage.nl kunt u de bedrijfswagen bestellen die op voorhand is samengesteld.

Leasegarage.nl is de voorraadwebsite voor bedrijfswagens van Fleximo. In samenwerking met landelijke dealers worden alle beschikbare lease auto’s aangeboden.

Bedrijfswagen leasen als starter

Bedrijfswagen leasen voor starters is ook mogelijk bij Fleximo. Bekijk het aanbod op Leasegarage.nl of neem contact op met ons voor meer informatie over alle fiscale voordelen als starter.

Is het gewenste model niet in voorraad?

Fleximo met al haar specialisten heeft een breed netwerk aan dealers, waardoor er altijd een passende oplossing gevonden kan worden. Neem contact op met Maurice, onze bedrijfswagen specialist, om de perfecte bedrijfswagen samen te stellen.

Veel ervaring met bedrijfswagen lease

Fleximo heeft veel ervaring in het adviseren van de zelfstandige ondernemer en het mkb bij het leasen van bedrijfswagens. Fleximo richt zich niet alleen tot het uitbrengen van offertes, maar juist tot alle facetten van autolease en mobiliteit.

Onze bedrijfswagenspecialist neemt alle relevante factoren in het advies gesprek mee, denk hierbij aan de benodigde trekkracht voor een aanhanger, comfort en het gemak. Ook de inrichting is natuurlijk wel belangrijk. Zo zijn er toch nog wel veel details waar u rekening mee dient te houden.

Maar waar moet u precies op letten voordat u een bedrijfswagen gaat leasen?

De laadruimte en afmetingen

Wat voor lading gaat u vervoeren? Zo heeft elke bedrijfswagen een andere indeling nodig, want elke onderneming heeft andere bedrijfsactiviteiten.

Denk vooral goed na, ook richting de toekomst, hoeveel capaciteit en afmetingen benodigd zijn op basis van de verwachte werkzaamheden en groei. Zo zijn er veel verschillende varianten in bestel- en bedrijfswagens met elk een andere indeling. Denk hierbij aan een brede

De aandrijving

Rijdt u regelmatig met een zware aanhanger of zware pallets? Kies dan voor een bedrijfswagen met de perfecte combinatie van vermogen, brandstofgebruik en tractie.

Heeft u behoefte aan een bedrijfswagen uitgerust voor uitzonderlijke omstandigheden? Dan is een 4×4 bedrijfswagen het model dat hierbij past. U kunt het beste contact opnemen met onze bedrijfswagen specialist Maurice. Maurice kan u precies vertellen welke bedrijfswagen geschikt is voor welke werksituatie.

Jouw werkplek op wielen

Hoewel het op zichzelf een logisch gegeven is, is comfort wel degelijk van groot belang. Denk aan uw medewerkers die dagelijks veel uren rijden in de bedrijfswagen. Om lichamelijke klachten te voorkomen en comfort te garanderen kunt u het beste rekening houden met de volgende aspecten:

  • Wat is het geluidsniveau in de cabine?
  • Is er voldoende opbergruimte in de cabine?
  • De ergonomie van de stoelen. Zijn de stoelen verstelbaar? En ergonomisch verantwoord?

Vind de juiste leaseadviseur

Onze leaseadviseur adviseert u graag over alle mogelijkheden die er zijn. Denk hierbij aan de soort bedrijfswagen, type brandstof, leasevorm, looptijd en biedt op basis van uw budget een geschikte lease oplossing.

Maurice heeft als bedrijfswagen lease specialist niet alleen een groot netwerk in Limburg, maar in heel Nederland. Door dit brede netwerk aan dealers kunnen we snel schakelen en een passend aanbod vinden. Daardoor kunnen wij niet alleen een scherpe prijs, maar ook een complete auto met allerlei extra technische mogelijkheden zoals een bedrijfswagen met dubbele cabine, navigatie, DAB+ radio en nog meer aanbieden.

Lease je nieuwe bedrijfswagen bij Fleximo

Bij Fleximo kunt u kiezen tussen een divers aanbod uit leasemogelijkheden. Denk hierbij aan: operational lease, netto operational lease, financial lease en short lease.

Daarnaast worden alle zorgen volledig weggenomen betreft de schadeafhandeling, verzekering afsluiten en nog meer.

Tenslotte bieden wij ook via leasegarage.nl lopende leasecontracten aan ter overname. De lopende contracten proberen wij onder te brengen bij een ander bedrijf indien u graag van het contract af wilt. Hier rekenen wij geen extra kosten voor.

Neem contact op met onze bedrijfswagen specialist Maurice om alle mogelijkheden te bespreken.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken