Maatschappelijk betrokken zijn en verantwoord ondernemen staan bij Fleximo hoog in het vaandel. Daarom ondersteunen we diverse maatschappelijke initiatieven.

Green Cars Curaçao

Green Cars Curaçao is onderdeel van Fleximo, een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van zakelijke lease-oplossingen in Nederland. Met jarenlange ervaring op het gebied van mobiliteit, heeft Fleximo zich ontwikkeld tot een betrouwbare en innovatieve speler in de markt.

Een van de belangrijkste speerpunten van Fleximo is duurzaamheid en dit komt ook tot uiting in Green Cars Curaçao. Als onderdeel van Fleximo zorgt Green Cars Curaçao ervoor dat het eiland wordt voorzien van elektrische auto’s. Dit betekent dat er vanuit Nederland elektrische auto’s worden geëxporteerd naar Curaçao om zo bij te dragen aan een groenere en duurzamere toekomst. Bezoek de website.

Stichting Intermobiel

Stichting Intermobiel is een digitale ontmoetingsplaats voor en door jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte die minder mobiel zijn of aan huis gebonden, maar ook voor de omgeving van deze jongeren. De stichting biedt lotgenotencontact en kennisuitwisseling. Kijk voor meer informatie op de website.

Wijnbeurs Weert

De Wijnbeurs in Weert wordt jaarlijks georganiseerd door de Juniorkamer. Deze wijnbeurs is een groot evenement in de Paterskerk te Weert met meer dan 300 bezoekers. De opbrengst van de Weerter Wijnbeurs komt jaarlijks ten goede aan een goed doel. Kijk voor meer informatie op de website van de Juniorkamer Weert.

Sponsoring

Fleximo fungeert tevens als sponsor van diverse regionale sportclubs in de regio zoals voetbal, hockey en handbal.

Stage

Fleximo is Erkend leerbedrijf (ECABO) en heeft regelmatig stagiaires. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

Erkend Leerbedrijf

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken