Occasion lease aanbod

Als u op zoek bent naar een specifieke occasion maar deze niet op onze website kunt vinden, dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen. Ons team is altijd bereid om u te helpen bij het vinden van de juiste auto. We kunnen u informeren over de beschikbaarheid van specifieke modellen en uw zoekopdracht eventueel uitbreiden naar andere dealerships. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze website of door te bellen naar ons verkoopteam. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomauto.

Neem direct contact met ons op!

SUV
Bekijk auto
Vanaf €828 per maand
Hatchback
Bekijk auto
Vanaf €389 per maand
Hatchback
Bekijk auto
Vanaf €399 per maand
Hatchback
Bekijk auto
Vanaf €567 per maand
Hatchback
Bekijk auto
Vanaf €429 per maand
Nissan Leaf Occasion - Fleximo
Hatchback
Bekijk auto
Vanaf €495 per maand
Hatchback
Bekijk auto
Vanaf €449 per maand
Stationwagon
Bekijk auto
Vanaf €659 per maand
Stationwagon
Bekijk auto
Vanaf €856 per maand
Sedan
Bekijk auto
Vanaf €729 per maand
SUV
Bekijk auto
Vanaf €590 per maand
Stationwagon
Bekijk auto
Vanaf €739 per maand
Stationwagon
Bekijk auto
Vanaf €720 per maand
SUV
Bekijk auto
Vanaf €998 per maand

Occasion leasen bij Fleximo!

Heeft u op zeer korte termijn een betrouwbare auto nodig zonder dat je veel wilt betalen? Dan kan je in aanmerking komen met een occasion leasen. Voordelig leasen met kortere looptijden!

Wat is occasion leasen?

Een occasion in de lease is een jong gebruikte auto, een lease auto die een nieuw baasje zoekt. Fleximo biedt deze jong gebruikte leaseauto’s aan. Deze leasevorm is onder andere aantrekkelijk voor startende ondernemers en ZZP’ers die hun geld liever in hun bedrijf investeren, maar toch in een goede en betrouwbare auto willen rijden. Bijkomend voordeel is, dat bij een occasion lease de toetsing soepeler gehanteerd wordt.

Het leasen van een occasion brengt erg veel voordelen met zich mee, zowel praktisch als financieel. Wat is überhaupt een occasion? Een occasion is een mooi woord voor een tweedehands auto. Dit maakt de lease automatisch een stuk voordeliger.

Ik hoor je al denken: ”Wat? Een tweedehands auto leasen? Dan is die gebruikte auto zeer waarschijnlijk niet goed onderhouden. Heb dan liever een nieuwe auto.”

Geen zorgen, de gebruikte auto’s worden door de leasemaatschappij goed onderhouden! Daarnaast was de eerste eigenaar verplicht om de occasion in dezelfde staat te retourneren als dat hij/zij de auto ontving. Nog een extraatje: De occasions hebben allemaal een lage kilometerstand.

Wat zijn de voordelen van een Occasion lease?

Door het leasen van een occasion kunt u ook kiezen voor een kortere en flexibele looptijd te nemen dan een regulier lease contract. Occasion lease wordt aangeboden met een looptijd vanaf 12 maanden. Shortlease biedt nog meer flexibiliteit maar kent hogere tarieven.

Occasion lease biedt vrijheid in een korte periode. In de huidige gespannen arbeidsmarkt kan occasion lease een goed alternatief zijn. Ondernemers willen zich steeds vaker minder lang binden aan een leasecontract, zeker als zij hun medewerkers nog in hun proefperiode hebben werken. De inzet van een occasion als leaseauto van Fleximo is in die situatie een aantrekkelijke en goede optie.

Een occasion lease auto is vaak snel leverbaar en voorzien van een zakelijk gangbare uitrusting. Naast het vaste leasetarief per maand betaal je alleen de brandstof en eventuele bekeuringen. Maar dat laatste heb je natuurlijk zelf in de hand!

Zoals we al eerder hebben aangegeven zijn er veel voordelen bij de occasion lease voor de zakelijke rijder. De grootste reden hiervan is om het feit dat je letterlijk een gebruikte auto rijdt in plaats van een nieuwe auto. Onthoudt: de occasions zien er over het algemeen hetzelfde uit als de nieuwe auto’s.

Voordelig leasebedrag

Omdat het geen nieuwe auto is, is de lease al een stuk lager. Een groot voordeel dus voor de zakelijke rijder die voor een laag maandbedrag een leaseauto wilt hebben.

Snelle levertijden

Jou ideale auto is direct leverbaar uit de voorraad. In het geval een nieuwe auto zijn er vaak lange levertijden.

Lagere bijtelling

Ons occasion aanbod bevat een heleboel auto’s die in aanmerking komen met een lage bijtelling! Deze lage bijtellingspercentages zijn namelijk geldig tot 5 jaar na de eerste tenaamstelling van de occasion.

Lagere aanschafprijs

Een auto waarvan de relatief hoge afschrijvingen van de eerste jaren er al af is, is relatief goedkoper. Dit maakt direct ook het leasen veel goedkoper.

Kortere looptijden

De looptijden bij deze leaseauto zijn relatief korter. Dit is dus ideaal voor de ondernemer die voor kort termijn een wagen nodig heeft.

Leasecontract

Welke leasecontracten hebben we nou precies?

Er zijn een aantal leasecontracten waar je in aanmerking mee kan komen bij het leasen van een occasion. Welke contract dat is, ligt aan jou wensen en het huidige situatie van jou bedrijf. Bij Fleximo staan onze ervaren leaseadviseurs klaar om het beste leasecontract jou aan te bieden.

Financial lease

Je kan in aanmerking komen met een financial lease van een occasion. Hiermee wordt je direct eigenaar van de occasion met één vast maandbedrag.

Operationele lease

Wil je liever nog niet officieel de eigenaar zijn van de occasion? Dan kan je ook gaan voor de operationele lease. Met de operationele lease is de leasemaatschappij nog officieel eigenaar van de auto. Pas wanneer het contract voorbij is, wordt jij eigenaar van de occasion.

Netto operationele lease

Bij een netto operationele leaseovereenkomst zijn de kosten voor rente, afschrijving en wegenbelasting inbegrepen. De enigste kosten die op jou eigen rekening komen zijn reparatie, onderhoud, banden, vervangend vervoer en verzekering.

‘Ik weet nog steeds niet welke leasecontract ik moet hebben’

Het is ook even lastig ja, om te bepalen welk contact nou echt bij jou past. Gelukkig staan wij bij Fleximo klaar om jou te adviseren voor jou ideale contract.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken