Wilt u graag een volledig uitgevoerde auto leasen? Dan bent u bij Fleximo aan het goede adres. Fleximo heeft een groot netwerk aan dealers waar lease auto’s op maat zijn af te stellen. Daardoor kan aan elke verwachting worden voldaan en dit maakt Fleximo tot de beste keuze voor ZZP’ers en het MKB.

Waarom zou u een auto leasen bij Fleximo?  

Onze Limburgse klantvriendelijkheid staat natuurlijk centraal. Fleximo is een autolease intermediair en ons advies beperkt zich niet alleen tot het uitbrengen van offertes voor leaseauto’s, maar tot alle facetten van autolease en mobiliteit.

Denk hierbij aan adviezen over de potentiële leasevormen, beheer en/of kostenreductie van het wagenpark of creatieve mobiliteitsoplossingen. Kortom: wij nemen al uw zorgen uit uw handen, ook na het afsluiten van het leasecontract.

Kies de beste lease auto

Fleximo biedt zowel elektrische auto’s aan via 16% bijtelling en auto’s met andere brandstofvormen via 22% bijtelling

Daarnaast is er ook een aanbod occasion lease, aanbod lease bedrijfswagens en aanbod elektrische lease bedrijfswagens. Kortom voor ieder wat wils, zowel voor de zelfstandige ondernemer, de werknemer en de directeur van een MKB- bedrijf.

Heeft u specifieke vragen?

Schroom niet en bel ons direct via 0495-712433 of stuur ons een e-mail via verkoop@fleximo.nl

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken