Wilt u graag een volledig uitgevoerde auto leasen? Dan bent u bij Fleximo aan het goede adres. Fleximo heeft een groot netwerk aan dealers waar lease auto’s op maat zijn af te stellen. Daardoor kan aan elke verwachting worden voldaan en dit maakt Fleximo tot de beste keuze voor ZZP’ers en het MKB.

Waarom zou u een auto leasen bij Fleximo?  Volkswagen Golf 8 lease

Onze Limburgse klantvriendelijkheid staat natuurlijk centraal. Fleximo is een autolease intermediair en ons advies beperkt zich niet alleen tot het uitbrengen van offertes voor leaseauto’s, maar tot alle facetten van autolease en mobiliteit.

Denk hierbij aan adviezen over de potentiële leasevormen, beheer en/of kostenreductie van het wagenpark of creatieve mobiliteitsoplossingen. Kortom: wij nemen al uw zorgen uit uw handen, ook na het afsluiten van het leasecontract.

Kies de beste lease autoOpel Corsa-e voorkant schuin links

Fleximo biedt zowel elektrische auto’s aan via 8bijtelling.nl en auto’s met andere brandstofvormen via 22bijtelling.nl

Daarnaast is er ook een aanbod occasion lease, aanbod lease bedrijfswagens en aanbod elektrische lease bedrijfswagens. Kortom voor ieder wat wils, zowel voor de zelfstandige ondernemer, de werknemer en de directeur van een MKB- bedrijf.

Heeft u specifieke vragen?

Schroom niet en bel ons direct via 0495-712433 of stuur ons een e-mail via verkoop@fleximo.nl

 

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken