Regelmatig verschijnen er publicaties over Fleximo en onze visie op autolease. Hieronder vindt u een overzicht van de meest recente publicaties.

Chapeau Magazine

In deze zoomsessie voor studio DAXA aflevering #3 spreekt Xavier met Thijs Truijen van Fleximo. Fleximo adviseert MKB bedrijven op het gebied van autolease. Thijs praat ons bij over de veranderingen die 2021 met zich mee brengt op het gebied van leasen.

Mobiliteitsplan: werk en vervoer in de toekomst

Fleximo krijgt steeds vaker vragen omtrent mobiliteit. Door het Corona-virus is er veel veranderd en wij zien ook dat werknemers én werkgevers andere behoeften krijgen. Fleximo denkt hierin graag met u mee.
Vandaag kunnen we eindelijk ons nieuwe mobiliteitsplan aan jullie presenteren. Bekijk de video en informeer naar de mogelijkheden!

Fleximo: Rijimpressie Maxus eDeliver 3: Frisse bezorger

Schoorvoetend zet elektrificering nu door in de bedrijfswagenwereld. Ineens neemt een vrij onbekende speler een voorsprong op de gevestigde orde, namelijk Maxus met de eDeliver 3. Zijn schone aandrijving vormt een belangrijke troef, maar kun je er wat mee in de praktijk en houdt het model zich staande tussen de producten van ervaren aanbieders?

Bekijk het volledig artikel hier!

Fleximo autolease introduceert volledig elektrische bestelbus

Fleximo Autolease uit Weert introduceert de Maxus eDeliver3, een volledig elektrische bestelbus nieuw op de Nederlandse markt. Ideaal voor ondernemers in stadcentra met steeds strenger wordende milieuzones, ondernemers met een ‘groen hart’ en de ondernemer die voordelig elektrisch wil rijden.

Lees verder..

Artikel Noord-Limburg Business nr 5 2019

Het Noord-Limburg Business magazine heeft een interessant artikel geschreven over de MG ZS EV. Ook hebben zij met de MG ZS EV van Fleximo proefgereden!
Benieuwd naar het artikel? Lees het artikel hier!

Artikel Automotive Management

Een interessant artikel in Automotive Management over de recente ontwikkelingen in de autolease markt. Met onder andere een interview met Thijs Truijen van Fleximo!
Lees het artikel hier!

Ondernemer van het Jaar verkiezing 2019

Op 10 april jl. vond de 10e editie plaats van de jaarlijkse ‘Ondernemer van het jaar’-verkiezing 2019 in Utrecht. Thijs Truijen van Fleximo was een van de 4 finalisten in deze jubileumeditie. Een mooie avond vol ambitie, inspiratie, persoonlijke en zakelijke groei. In de onderstaande video een kort videoverslag van deze top avond!

Interview over Fleximo en zijn visie op ondernemen

Krant artikel over FleximoBron: Limburgse Zakenmannen, een uitgave van Vinda Media, november 2017

Pop-up store privé lease
Thijs Truijen, sinds vijf jaar eigenaar/directeur van leasebemiddelingsbedrijf Fleximo, opent in Weert een pop-up store voor privé lease…[lees meer]
Artikel Limburgzaken.nl, december 2016

Thijs Truijen nieuwe voorzitter MKB Midden-Limburg
Het waren drukke en spannende tijden voor Thijs Truijen. De geboorte van zijn derde kind en het verzoek om het voorzitterschap van MKB Midden-Limburg op zich…[lees meer]
Artikel Zakenblad.nl, november 2015

Autotestdagen
Fleximo organiseert verschillende testdagen.
Onder andere organiseert Fleximo de personenauto testdag, de bedrijfswagen testdag en de Green & Fun testdag.
Deze testdagen worden georganiseerd in de regio’s Noord-Limburg en Zuid-Limburg.
Via onderstaande link komt u op de pagina met een overzicht van hoe een auto testdag eruit ziet:
Hoe ziet een autotestdag er uit?
Artikel Midden-Limburg Business, 2013

Leasing met meerwaarde
Veel werkgevers en werknemers maken gebruik van de mogelijkheden en voordelen die leasing biedt. Omdat het mede vanwege het continu veranderende aanbod echter lastig is…[lees meer]
Artikel in Midden-Limburg Business, januari 2013

Fleximo staat regelmatig in verschillende vakbladen. Mocht u 1 van onze artikelen willen ontvangen, neem dan met ons contact op.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken