De elektrische bestelwagen Maxus E-Deliver 9!

De nieuwe Maxus E-Deliver 9 (voorheen EV90) is de opvolger van de succesvolle Maxus EV80. Vanaf begin 2021 is de nieuwe E-Deliver 9 van Maxus te bestellen.

De Maxus E-Deliver 9: een volledig elektrisch bestelwagen die van alle gemakken is voorzien. Wanneer je kiest voor de E-deliver 9 zet je een goede stap naar een groene toekomst. Hij voldoet aan alle eisen op het gebied van moderne mobiliteit. Hij is niet alleen comfortabel maar ook functioneel en praktisch. De Maxus E-Deliver 9 is welkom in alle stadscentra en zero emissie zones. Je profiteert ook nog eens van belastingvoordelen. Je spaart dus niet alleen het milieu maar hij is ook financieel zeer aantrekkelijk. Slim ondernemen begint bij je zelf!

Een opvallend design

We mogen gerust zeggen dat de nieuwe Maxus E-Deliver 9 een opvallende verschijning is. Hij oogt modern en erg dynamisch. Ook brengt hij gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid samen. Alles in 1 zullen we maar zeggen! De Maxus is leverbaar in 3-standaard kleuren. Deze kleuren zijn goed te combineren met je eigen logo en huisstijl.

De Maxus E-Deliver-9 gaat de concurrentie aan

Eind volgend jaar sluit de e-Delivery 9 aan, een groter model dat de strijd aan moet gaan met modellen als de Volkswagen e-Crafter, de Ford Transit en de elektrische Mercedes-Benz Sprinter. Deze bus heet in China V90 en wordt daar ook geleverd met een dieselmotor, maar op ons continent zal de e-versie hogere ogen gooien. Dit soort grote bestelwagens met een elektromotor wordt de komende jaren naar verwachting enorm populair: omdat ze plaatselijk geen schadelijke stoffen uitstoten, zijn ze ideaal voor onder meer de bezorging van pakketjes in bewoonde gebieden.

 

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken