Maxus e-Deliver 3: compacte bedrijfswagen voor de stad!

Het Chinese merk Saic heeft grootse plannen op het gebied van volledig elektrische bestelwagens. Saic lanceert de Maxus e-Deliver 3! Een compacte elektrische bedrijfswagen die tegen een zeer aantrekkelijke prijs zal worden aangeboden. Naast de E-deliver 3 lanceert Saic ook nog de E-deliver 9 en de EV80!

Klaar voor de toekomst

Met de Maxus e-Deliver 3 ben je goed voorbereid op de toekomst! Met deze volledig elektrische bedrijfswagen ben je in elke stad welkom. Dit geldt dus ook voor steden met een zero emissie regeling. De actieradius van de e-Deliver 3 ligt tussen de 150 en 260 kilometer op een volle acculading. Dit is meer dan voldoende voor alle stadsritten.

Het design

Deze elektrische bestelauto brengt niet alleen comfort en milieuvriendelijkheid samen, maar oogt ook nog eens eigentijds en dynamisch. Strakke lijnen en een goed uitziend uiterlijk en interieur zorgt voor een opvallende verschijning.

Specificaties

De Maxus is van Chinese oorsprong en geproduceerd door de allergrootste daar met een totale productie van meer dan 7 miljoen voertuigen op jaarbasis. De E-Deliver-3 zit met ongeveer 5-7 m3 laadvolume qua formaat tussen de Volkswagen Caddy en Transporter en is verkrijgbaar in verschillende varianten en accuversies. Deze auto is uitermate geschikt voor pakketbezorging. Verdere specificaties van deze  elektrische bestelauto:

  • 100% elektrisch
  • Accu range tot 260 km
  • Duurzame accu CATLtechnologie
  • 1.000 kg laadvermogen

Voor de Maxus e-Deliver hebben wij meerdere leasemogelijkheden beschikbaar! Denk hierbij aan financial lease, operational lease etc!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken