Maxus eDeliver 3 Fleximo
Bedrijfswagen
Bekijk auto
Vanaf €398 per maand

De nieuwe Maxus eDeliver 3 zelf uitproberen? Boek nu bij Fleximo een proefrit en ervaar de volledig elektrische bestelauto zelf!

De milieueisen voor in de binnenstad worden steeds verder aangescherpt en daardoor is er een groeiende vraag naar emissievrije bedrijfswagens. Een elektrische bedrijfswagen leasen speelt een steeds belangrijkere rol in Nederland. Bedrijven en ondernemers zien dit ook en zijn bezig met het verduurzamen van hun wagenpark en mobiliteit. Ook Maxus lease speelt hier goed op in. Maxus biedt bedrijfswagen aan in verschillende soorten en maten. Ze is er voor iedere ondernemer een passende bedrijfsauto.

Maxus is het nieuwe merk voor 100% elektrische bedrijfswagens!

Sinds Maxus in 2019 de oversteek maakte naar Europa, is de van oorsprong Chinese bestelwagenbouwer uitgegroeid tot één van de grote uitdagers van de Europese automobielindustrie. Het merk behoort tot de Chinese groep SAIC Motor, dat met een marktaandeel van 24% de grootste autofabrikant in China is en de op zes na grootste autogroep ter wereld. Wellicht ken je het merk nog niet, echter zal hier snel verandering inkomen. Maxus is een sterkgroeiend bedrijf uit China met de focus op emissievrije bedrijfswagens. Maxus presenteert zich op dit moment met de Maxus EV80 lease en de Maxus eDeliver 3 lease.

Vele fiscale voordelen wanneer je kiest voor een Maxus

Ook zijn er een aantal fiscale voordelen bij het gebruik van een elektrische auto in vergelijking tot een auto op brandstof. Eigenaren die elektrisch rijden profiteren namelijk van een lager motorrijtuigenbelasting. Dit is de belasting die de eigenaar van het bezit van een motorvoertuig betaalt. Daarbij maakt het niet uit of u met het motorrijtuig gebruikmaakt van de weg of dat dit stilstaat op privéterrein. De hoogte van de motorrijtuigen belasting hangt af van het soort motorrijtuig dat u heeft, het gewicht van het motorvoertuig, de brandstof, hoe milieuvervuilend het motorrijtuig is en in welke provincie de houder gevestigd is.

Daarnaast geven diverse gemeenten subsidies op het gebruik van elektrische voertuigen. De hoogte van deze subsidies kunnen per gemeente verschillen.

Om de aanschaf van een emissie vrijeauto te stimuleren, gelden er tot 2021 ook andere belastingvoordelen op volledig elektrische auto’s, namelijk:

  • Geen aanschafbelasting (BPM)
  • Geen wegenbelasting (MRB)
  • Lage bijtelling van 8% per jaar (sinds 2020 geldt dit percentage tot een catalogusprijs van maximaal 45.000 euro).

Meer informatie over de belastingvoordelen? Lees onze blog of neem contact met ons op!

Maxus eDeliver 3 lease

Geen CO₂-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, goedkopere energie, een stille elektromotor en minder onderhoud. De Maxus eDELIVER 3 herschrijft het concept van de ideale compacte bestelwagen.

Stadsdiensten, nutsbedrijven, installateurs, loodgieters, onderhoudstechnici, tuiniers, bedrijven en zelfstandigen die aan huis leveren: allemaal ontdekken ze de nieuwe toekomst van milieuvriendelijk transport op kortere afstanden. Met de Maxus eDeliver 3 begint die toekomst hier en nu.

Maxus EV80 lease

De Maxus EV80 koppelt milieuvriendelijkheid aan gebruiksgemak. Met zijn emissievrije motor stoot de Maxus EV80 welgeteld 0 gram CO2 uit. Zero uitstoot: zo spaar je het milieu. Het laadvolume van de Maxus EV80 loopt op tot 11 m3. Ook het laadvermogen is niet gering. In de Maxus EV80 kun je vrachten tot 910 kg vervoeren. Met een capaciteit van 56 kWh beschikt de Maxus EV80 over de krachtigste batterij in zijn klasse. Daarmee kan je rekenen op een reëel rijbereik van 154 km met halve belading, gemeten volgens de nieuwe WLTP-norm.

Een volledig elektrische bedrijfswagen leasen? Voor een vast bedrag per maand zonder onverwachte kosten leasen? Neem contact op met Fleximo of neem een kijkje op onze website. Snel leverbaar uit voorraad dus geen lange wachttijden.

De binnensteden worden emissievrij in 2025 en het aanbod van elektrische bedrijfswagens neemt toe. Wat is momenteel het aanbod en bij welke merken is de actieradius voldoende om redelijke afstanden mee te maken? Fleximo heeft een overzicht van alle bedrijfsbussen die nu op de markt zijn. Prijzen en specificaties per merk en model overzichtelijk naast elkaar. Vraag hieronder het overzicht aan en wij sturen binnen 24 uur naar u toe!

Maxus lease modellen

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken