Volkswagen e-Crafter lease

Elektrische bestelwagens worden voor de Nederlandse ondernemers steeds meer in trek. De brandstof en onderhoudskosten liggen een stuk lager bij elektrisch aangedreven voertuigen. Ook het aanbod van grote automerken wordt steeds groter.  Ook Volkswagen zit niet stil. Een van de nieuwste modellen is de Volkswagen e-Crafter lease, een grote emissievrije bestelbus met veel laadvermogen.

Prijzen van de Volkswagen e-Crafter leaseVolkswagen e-Crafter lease achterkant

De Volkswagen e-Crafter  vanafprijs is €69.100,- exclusief BTW. Fleximo kan u de e-Crafter aanbieden voor slechts €47.900,-! Dit geldt voor de versie met 1,0 ton laadvermogen. Met Full Operational Lease rijd je al voor € 659,- per maand   zorgeloos rond in een gloednieuwe e-Crafter inclusief onderhoud en reparatie.

Een hoog vermogen gecombineerd met een laag gewicht

In plaats van een verbrandingsmotor is in de motorruimte een zeer compacte en daardoor aanzienlijk lichtere elektromotor te vinden, die tijdens het rijden geen emissies uitstoot. Dat zijn echter niet de enige voordelen. De elektromotor is bovendien extreem stil, vergt aanzienlijk minder onderhoud en hij biedt vanaf stilstand de maximale hoeveelheid koppel over het gehele toeren bereik.

Energie opwekken als je remt

Bij het remmen wordt kinetische energie gewonnen, die door een generator wordt omgezet in elektrische energie. Deze wordt vervolgens in de hoogvolt accu opgeslagen en bij het accelereren gebruikt.

Genoeg actieradius

Met z’n 35,8 kWh batterijpakket heeft de Volkswagen e-Crafter lease een actieradius van 173 km*. Daarmee is hij bij uitstek geschikt voor een volledige werkdag in een stedelijke omgeving. Uit een evaluatie van het rijgedrag van 1.500 Volkswagen Bedrijfswagens-klanten kwam naar voren dat de meeste gebruikers tussen 70 en 100 km per dag afleggen met hun bestelwagen. Omdat hij geen schadelijke stoffen uitstoot, is de e-Crafter welkom in elke milieuzone. Om je goed te leren omgaan met je elektrische bedrijfswagen en je te leren hoe een maximale actieradius te bereiken, biedt Volkswagen Bedrijfswagens i.s.m. Verkeersveiligheid Groep Nederland twee rijtrainingen aan. Bij aanschaf of lease van een e-Crafter, kan jouw bedrijf kosteloos gebruik maken van de ‘e-Crafter online rijtraining’ en de ‘e-Crafter rijtraining op de zaak’.

Volkswagen e-Crafter lease collage

Garantie en onderhoud

Volkswagen heeft de e-Crafter rijkelijk uitgerust en komt standaard met Navigatie Discover Media, climatronic airco, LED-verlichting, stoelverwarming voorin, DAB+ en diverse rijassistentiesystemen zoals ParkPilot en Lane Assist. Aan comfort zit u dus niet verlegen. Ook levert Volkswagen een dienstenpakket met 8 jaar garantie op de accu en 8 jaar onderhoud en apk. Daarnaast kunnen bestuurders online of op de zaak rijtrainingen volgen om zo het maximale uit de actieradius te halen.

De Volkswagen e-Crafter aanvragen

Bent u benieuwd of de Volkswagen e-Crafter iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze bedrijfswagen expert Maurice Godding geeft u graag advies op maat en een financiële oplossing die past binnen uw bedrijf.

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken