De 100% elektrische bedrijfswagen van Renault

De Renault Kangoo ZE is dé elektrische, kleine bestelwagen met een actieradius van 200 km onder echte rijomstandigheden.

Deze elektrische bedrijfswagen is uniek in de markt en een perfecte partner voor elke ondernemer! De auto is eenvoudig samen te stellen op basis van uw dagelijkse werkzaamheden. Neem hiervoor contact op met onze bedrijfswagen specialist Maurice Godding.

Renault Kangoo ZE : prestatiesRenault Kangoo ZE laadruimte

De KANGOO ZE maakt van je zakelijke ritten een totaal nieuwe beleving. Het maximale koppel van 226 Nm wordt direct aangeboden en dankzij de automatische transmissie kun je stil en ongemerkt versnellen.

Beschikbaar in 3 uitvoeringen

Kangoo ZE 33 – Vanaf € 21.840,-
Deze uitvoering is uitgerust met o.a. boordcomputer, ESC met Hill Start Assist, verstelbaar stuurwiel, laadkabel van 4 meter en een laadvolume van 3,0 m3.

Kangoo Maxi ZE 33  – Nu al vanaf € 23.240,-
Ten opzichte van het instapmodel is de Maxi extra uitgerust met o.a. een laadvolume van 4 m3, volledig tussenschot met raam, volwaardig reservewiel en zijschuifdeur rechts zonder raam.

Kangoo Maxi ZE 33 5 zits – Nu al vanaf € 24.640,-
Ten opzichte van het instapmodel is de Maxi extra uitgerust met o.a. een laadvolume van 4 m3, volledig tussenschot met raam, volwaardig reservewiel en zijschuifdeur rechts zonder raam.

ActieradiusRenault Kangoo ZE interieur

Met de nieuwe ZE 33-Batterij rijdt de KANGOO Z.E. tot wel 200 km onder echte omstandigheden. Zonder te hoeven bijladen. Je daadwerkelijke actieradius is afhankelijk van verschillende factoren.

– Snelheid –> Hoe sneller je rijdt, hoe meer energie je nodig hebt om je snelheid te behouden.
– Rijstijl –> Door te vertragen of met energieterugwinning te remmen, optimaliseer je je actieradius.
– Vervoerde lading –> Verschillen in lading beïnvloeden je actieradius.
– Weersomstandigheden –> Over het algemeen biedt de Z.E. 40-batterij een maximale actieradius van 300 km in de zomer en 200 km in de     winter.

Actieradius vergroten

1. Remmen met energieterugwinning
De batterij wordt opgeladen wanneer je je voet van het gaspedaal haalt en wanneer je het rempedaal gebruikt.

2. Warmtepomp
Dit onderdeel van de airconditioning produceert warmte of koelt de auto af. Hij werkt als omkeerbare airconditioning en fungeert als beide, waarbij tegelijkertijd je actieradius behouden blijft.

3. Zuinige banden
Dankzij de geringe rolweerstand helpen ze de actieradius te behouden zonder afbreuk te doen aan het weg- of remgedrag.

4. Econometer
Dit instrument bevindt zich op het dashboard en geeft aan of je energie terugwint of verbruikt.

5. ECO-modus
Wanneer de ECO-modus geactiveerd is, gaat de Kangoo ZE zuiniger rijden.

6. R-LINK Evolution
Met het My Z.E. Inter@ctive abonnement, programmeer je het opladen van elk van je auto’s en ontvang je de laadstatus, de resterende tijd en eventuele waarschuwingen op je computer of mobiel. Gebruik ze bijvoorbeeld om te laden tijdens het goedkopere daltarief.

7. Voorverwarmingssysteem
Programmeer de verwarming of de airconditioning wanneer je nieuwe Kangoo ZE nog aan het opladen is. De verbruikte stroom wordt niet aan de batterij onttrokken.

8. Nieuwe lader van 7 kW
Win in 1 uur tijd 35 km terug met een Wallbox van 32 A / 7,4 kW.

Overal opladen

Open de klep onder het logo van de grille voor en sluit jouw KANGOO Z.E. eenvoudig aan. Zo vertrek je elke ochtend met een volle batterij. Met de Wallbox en de nieuwe lader van 7 kW kun je een actieradius van 200 km bereiken binnen zes uur.  Laad je Kangoo ZE in 7 tot 10 uur op met de standaard laadkabel. Je hoeft alleen maar de stekker in een stopcontact van Legrand Green’up™Access te steken. Let op: die moet wel door een erkende vakman bij jou thuis geïnstalleerd worden. Geen thuislaadpunt beschikbaar? Maak gebruik van een standaard 220 V stopcontact thuis. Je kunt in 3 uur tijd 25 km aan actieradius bijladen of volledig opladen in 10 tot 12 uur.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken