De Maxus eDeliver 3

Maxus is in Europa nog niet zo bekend als in China. De aankomende tijd gaat daar zeker verandering in komen. Het merk behoort tot de Chinese groep SAIC Motor. Saic is met 24% marktaandeel de grootste autofabrikant in China. Saic verkocht in 2019 meer dan 7 miljoen voertuigen en is daarmee gegroeid tot de op 7 na grootste autogroep van de wereld.Maxus e-Deliver 3 achterdeuren

Ontdek de Maxus eDeliver 3!

De Maxus eDeliver 3 is geen standaard bestelwagen. De eDeliver 3 is 100% elektrisch en is niet alleen geschikt voor stadsritten maar ook voor langere afstanden. De Maxus eDeliver 3 is een mooie verschijning met oog voor detail. De karakteristieke voorzijde en de dynamische belijning accentueren zijn wendbare en compacte karakter. Kortom: dit is een op-en-top hedendaags design. De Maxus eDeliver 3 is standaard verkrijgbaar in wit en als optie verkrijgbaar in zwart metallic en grijs metallic. Mocht je liever een andere kleur hebben zullen we hiervoor informeren bij de dealer. De bestelwagen is bestelbaar om twee lengtes. De laadruimte van de compactste versie is 218 cm lang en heeft een laadvolume van 4,8 m3. De grotere versie bied je een laadruimte met een lengte van 277 cm en een laadvolume van 6,3 m3.

De laadruimte van de Maxus eDeliver 3 is vlot toegankelijk. De dubbele deuren achteraan openen tot 180 graden. Ze hebben elk een andere breedte, voor flexibel laden en lossen op krappe plaatsen. Een brede schuifdeur aan passagierszijde van de edeliver 3 maakt de ruimte nog toegankelijker. Om veiligheidsredenen beschik je bovendien over een volledig gesloten scheidingswand.

Rijk aan info en connectiviteit

De Maxus eDeliver 3 munt uit in ergonomie. Het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen zorgen ervoor dat al je aandacht naar de weg kan gaan. Het 7 inch aanraakscherm maakt verbinding met je smartphone en brengt connectiviteit op een veilige manier binnen handbereik.Maxus e-Deliver 3 interieur voor

Het aantrekkelijke instrumentenpaneel van de eDeliver 3 geeft je in een oogopslag alle info die je nodig hebt. Op het scherm naar de snelheidsmeter voorziet de boordcomputer van alle gegevens. Ook het centraal geplaatste 7 inch touchscreen in de Edeliver 3 geeft je veel info. Het toont je niet alleen de beelden van de achteruitrijcamera, maar maakt ook verbinding met je smartphone en laat je op die manier tal van functies bedienen.

Verrassend ruim en volledig uitgerust

De Maxus eDeliver 3 heeft twee zitplaatsen met ruime en verstelbare stoelen die je alle steun en comfort bieden tijdens al je ritten. De vormgeving van het dashboard is opvallend deze tijds en de afwerking oogt zeer luxe. Voeg daarbij nog de uitgebreide standaarduitrusting, en je weet dat je aan het stuur zit van een uitzonderlijke complete bestelwagen.

Het interieur van de Maxus eDeliver 3 is zorgvuldig afgewerkt. De standaarduitrusting is zeer compleet te noemen en is voorzien met airconditioning, elektrische stoelverwarming, usb-aansluiting, radiobediening aan het stuur etc. De eDeliver 3 heeft het allemaal!

Sterke elektrische motor in de eDeliver 3

De Maxus eDeliver 3 is uitgerust met een sterke elektromotor met een vermogen van 90 kW (122 pk) en een koppel van 250 Nm. Daarmee zorgt de eDeliver 3 voor een pittig acceleratievermogen en een ongezien klimvermogen. De eDeliver 3 heeft geen moeite met een hellingshoek tot 25% (lange versie) of zelfs 30% (compacte versie). De topsnelheid is begrensd op 120 km/u.

De Krachtig batterij

De Maxus eDeliver 3 is uitgerust met de nieuwste Ternary Lithium Ion-batterij, die tot 2.000 snellaadcycli toelaat en minder temperatuurafhankelijk is. Maxus geeft je maar liefst acht jaar waarborg op de batterij. Bovendien heb je de keuze uit twee batterijcapaciteiten: 35 of 53 kWh. De Maxus eDeliver 3 geeft je een autonomie tot 342 km volgens de WLTP-stadscyclus, of 240 km WLTP gecombineerd. Genoeg voor alle je dagelijkse stadsritten!

Maxus eDeliver 3 laadbakVeel oplaadmogelijkheden met de Maxus eDeliver 3

De laadpoorten van de Maxus eDeliver 3 bevinden zich vooraan, achter het klepje met het Maxus-logo. Dat is handiger bij voorwaarts inparkeren. Via een snellader is je batterij al na drie kwartier voor 80% opgeladen. Met een standaard 7,2 kW AC wallbox-aansluiting duurt het laden 6 tot 8 uur. De eDeliver 3 is standaard uitgerust met een laadkabel die compatibel is met een wallbox.

AC opladen
Bij langzaam opladen met een wallbox en de geïntegreerde oplader van 7,2 kW, bij de Edeliver 3 duurt het laden niet langer dan 6 uur voor de batterij van 35 kWh en 8 uur voor de batterij van 53 kWh.

DC opladen
Met een snellader duurt het snelladen tot 80% van de totale capaciteit slechts 45 minuten. De gloednieuwe Ternary Lithium Ion-batterij laat tot 2.000 snellaadcycli toe.

Recuperatief remmen
De eDeliver 3 is uitgerust met twee rijmodi (normaal of eco) en drie energierecuperatiemodi (licht, medium of sterk). Je kiest dus zelf hoe zuinig je wil rijden en hoeveel energie je bij het remmen wil recupereren. Zeker in druk stadsverkeer is dat erg interessant.

Veiligheid op de eerste plek met de moderne veiligheidssystemen

Maxus e-Deliver 3 specs

Specificaties Maxus eDeliver 3

De Maxus eDeliver 3 is standaard uitgerust met een uitgebreid veiligheidspakket.  De uitrusting omvat ESP, ABS en andere systemen die jezelf, je passagier en de andere weg gebruikers beschermen. Maar ook de passieve veiligheid staat op een hoog niveau. De sterke kooiconstructie van hoogwaardig staal en aluminium absorbeert de kracht die bij een aanrijding vrijkomt.

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)
ESP (Electronic Stability Program) bewaakt en regelt de stabiliteit van je eDeliver 3 bij uitwijkmanoeuvres, moeilijke bochten of een verraderlijk wegdek.

Remkrachtondersteuning (ABS)
Bij een noodstop zorgt ABS ervoor dat je wielen tijdens het remmen niet gaan blokkeren. Zo kan je bij bruusk remmen nog steeds stuurmanoeuvres uitvoeren om een obstakel te ontwijken.0

Remkrachtverdeling (EBD)
EBD (Electronic Brakeforce Distribution) zorgt voor de juiste remkracht en verdeling over de verschillende assen, ook in noodsituaties, afhankelijk van het gewicht van de lading in de laadruimte.

Remassistentie  (BAS)
Het Brake Assist System verhoogt de remkracht in noodgevallen, zodat je Maxus eDeliver 3 sneller stilstaat.

Achteruitrijcamera
De Maxus eDeliver 3 is standaard uitgerust met een achteruitrijcamera. Op het centrale 7 inch touchscreen zie je perfect wat zich achter je bestelwagen bevindt. Parkeersensoren achter geven je extra assistentie bij het parkeren op krappe plaatsen.

Maxus eDeliver 3 Fleximo
Bedrijfswagen
Bekijk auto
Vanaf €398 per maand

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken