De Maxus EV 80 is praktisch op alle vlakken

De Maxus EV 80 koppelt milieuvriendelijkheid aan gebruiksgemak. Met zijn elektrische motor stoot de EV80 welgeteld 0 gram CO2 uit. Zero uitstoot: zo spaar je het milieu. Het laadvolume van de EV80 kies je zelf. In het standaardmodel kun je 9,7 m3 vervoeren. In de verhoogde EV80 loopt dat op tot 11,5 m3. Ook het laadvermogen is niet gering. In de EV80 kun je vrachten tot 950 kg vervoeren.Vooraan biedt de EV80 drie zitplaatsen. Zo kun je in één rit drie personen én een grote vracht vervoeren

Eigentijds en dynamisch.

Met de Maxus EV80 kom je uitstekend voor de dag. Niet alleen met vooruitstrevende technologie, maar ook met een mooie design. De elegante belijning op de flanken en deuren, die naadloos overgaat in de herkenbareMaxus neus, geeft de EV80 een dynamische en stralende look. Drie neutrale standaardkleuren bieden je de ideale achtergrond voor je logo, je contactgegevens en andere vormen van personalisering.

Beschikbare kleuren:
– White
– Light Grey
– Dark Grey

Meer dan genoeg ruimte voor al je ritten

De EV80 is beschikbaar in twee hoogtes. Dankzij de volkomen vlakke laadvloer gaat er geen ruimte verloren. De EV80 is ook verkrijgbaar met één of twee schuifdeuren. Daarmee gaat laden en lossen een stuk vlotter. In de stad is de EV80 helemaal in zijn element. Juist daar is een bestelwagen met nul emissie uitstoot erg welkom. De kleine draaicirkel zorgt voor een grote wendbaarheid. Dankzij de beschikbare schuifdeuren kun je laden en lossen op de krapste locaties.

Interieur

De EV80 laat zien hoe aantrekkelijk een functioneel interieur kan zijn. Kenmerkend is het centrale instrumentenpaneel, dat heel overzichtelijk is en veel functies combineert. Naast de klassieke info, weergegeven door meters of icoontjes, bevat het instrumentenpaneel ook een boordcomputer, een verbruiksmeter  en een batterijindicator. Als je afremt, zie je op het instrumentenpaneel dat de batterij wordt opgeladen. Drie zitplaatsen bieden alle steun en comfort, ook voor langere ritten. De sterke bekleding van de zetels en de rubberen vloermat zorgen voor een onderhoudsvrij interieur.

Sterke motor onder de kap

De EV80 is uitgerust met een krachtige elektrische motor met een vermogen van 92 kW (125 pk) en een koppel van maar liefst 320 Nm. Daarmee verwent de EV80 je met een groot acceleratievermogen en een flinke dosis rijplezier.

Met een capaciteit van 56 kW beschikt de EV80 over de krachtigste batterij in zijn klasse. Daarmee kun je rekenen op een rijbereik van 192 km. Batterijverwarming zorgt ervoor dat de impact van koud weer op het rijbereik beperkt blijft.

Met een snellader van 30 kW duurt snelladen slechts 2,5 uur. Thuis opladen met een wallbox en de geïntegreerde lader van 6,6 kW duurt niet langer dan 8,5 uur. Heel praktisch: in beide gevallen kun je dezelfde laadkabel gebruiken.

Veiligheid natuurlijk voorop!

De kooiconstructie van de Maxus EV80 is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Dat beschermt niet alleen de batterij, maar uiteraard ook de inzittenden.

SIPS: bescherming bij  zijdelingse impact

Het side impact protection system (SIPS) beschermt de inzittenden bij zijdelingse aanrijdingen, dankzij versteviging balken in de deuren.

Helemaal naar eigen wens!

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je bestelwagen. Samen met Fleximo kan je bekijken wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. Wij zorgen ervoor dat de Maxus EV 80 helemaal naar eigen wens wordt geleverd.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken