Een auto leasen in Eindhoven

Op zoek naar een nieuwe lease auto? Dan ben je bij Fleximo aan het juiste adres. Fleximo adviseert MKB-bedrijven op het gebied van auto lease. Ons advies beperkt zich niet tot offertes voor lease auto’s, maar strekt zich uit tot alle facetten van auto lease en mobiliteit. We vinden het belangrijk om onze klanten een helder en eerlijk advies te geven dat volledig op de wensen en mogelijkheden aansluit. Wij vergelijken gratis en onafhankelijk offertes van de 5 grootse leasemaatschappijen in Nederland. Zo ontvang je altijd een scherpe prijs met de beste voorwaarden zonder kleine lettertjes.

Op het moment dat je een nieuwe auto gaat leasen komen er veel vragen op je af. Hoe maak ik de juiste keuze? Staan er nog ergens kleine lettertjes verborgen? Kortom: hoe weet je nu als je een goede deal hebt gesloten? Fleximo heeft hier al ruim 15 jaar ervaring mee. Wij helpen onze klanten graag met het volledig ontzorgen in hun zoekproces naar een nieuwe lease auto.

Leasen wordt steeds populairder in Eindhoven

Ook in Eindhoven wordt auto leasen steeds populairder. De vele voordelen van een lease auto spreekt steeds meer mensen aan. Je rijdt volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand in een prachtige auto naar keuze. Een aantal voordelen zetten we voor je op een rij:

 • Krijg inzicht in je kosten, je betaalt een vast bedrag per maand.
 • Het onderhoud van je auto zit verwerkt in je maandbedrag. Hierdoor loop je nooit meer tegen hoge reparatie kosten aan.
 • Geen eigen geld inleggen. Je hoeft geen eigen geld in te leggen.
 • Je rijdt in een nieuwe auto.
 • Een vast aanspreek punt. Voor als je vragen kun je bij ons terecht, wij zoeken het voor je uit!
 • De auto komt niet op de balans te staan.
 • Geen zorgen meer.

Naast de bovenstaande voordelen kun je natuurlijk ook zelf bepalen wat de looptijd van je contract wordt en hoeveel kilometer je per jaar wilt rijden. De lease auto is vanzelfsprekend helemaal naar wens samen te stellen. Denk hierbij aan: Lakkleur, interieur, opties, uitvoering etc. Let wel op, opties en extra’s hebben invloed op je maandelijkse leaseprijs.

Elektrisch leasen in Eindhoven

Elektrisch rijden wordt ook steeds populairder onder de zakelijke leaserijders. Dit komt mede door dat er fiscale voordelen aan zitten en het is natuurlijk milieuvriendelijk, een goed visite kaartje voor je bedrijf. Elektrisch rijden kent meer voordelen. Je hebt veel minder onderhoud nodig. Dit komt omdat in elektrische auto’s veel minder draaiende onderdelen zitten. In Eindhoven heb je vast en zeker al eens een elektrische auto voorbij zien komen rijden. In de toekomst zullen we steeds meer elektrische auto’s in het straatbeeld tegen komen. In 2022 profiteer je nog van de 16% bijtellingsregel op elektrische auto’s tot een fiscale waarde van €40.000,-.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer je een aanvraag doet bij Fleximo voor een nieuwe lease auto gaan we meteen aan de slag! Wij vergelijken de prijzen en voorwaarden bij de grootste leasemaatschappijen in Nederland. Wij zijn volledig merk en dealer onafhankelijk. Dit betekent dat alles mogelijk is bij ons. Nadat we de offertes naast elkaar hebben gelegd en goed hebben vergeleken leggen we jou de beste prijs voor. Zo komen we samen tot de beste deal! Wanneer de deal is gesloten behoud je een vast aanspreekpunt waar je ten alle tijden met je vragen terecht kan, persoonlijk contact staar bij ons hoog in het vaandel.  Een auto leasen in Eindhoven was nog nooit zo makkelijk!

Voordelen van Fleximo

 • Alle merken verkrijgbaar
 • Een persoonlijk advies op maat
 • Flexibele leasecontracten
 • Zorgeloos rijden
 • Persoonlijk contact

Bekijk hier ons aanbod personenauto’s en volledig elektrische auto’s!

Heeft u vragen of wenst uw maar informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

”Fleximo staat onder andere voor persoonlijk contact, van ondernemer tot ondernemer”

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken