De nieuwe Audi A5 Sportback lease is bijzonder fraai om te zien. Hij combineert het design van de coupé en de functionaliteit van een Avant. Daarnaast heeft de Audi A5 Sportback een krachtig en vloeiend silhouet. Audi Matrix LED-koplampen zijn een optie. Onder het mooie uiterlijk gaat een nieuw ontwikkeld onderstel schuil. Met een krachtige aandrijflijn, innovatief infotainment en eveneens vernieuwde rijassistentiesystemen.

De ruimte achterin behoort tot de grootste in zijn klasse. Standaard kan namelijk 480 liter aan bagage mee genomen worden en met een neergeklapte achterbank kan er zelfs tot 1300 liter in! Verder heeft de auto 1500kg trekgewicht.

De Audi A5 sportback is daarmee sportief, elegant en ruimtelijk te noemen en is te personaliseren naar eigen wens aan de hand van bijvoorbeeld de Design of Sport uitrusting.
De Design uitrusting voegt o.a. elegante accenten toe, zoals een titaanzwarte Singleframe-grille met chroomlamellen en fraaie interieurdetails. Bij de Design selection heeft u de keuze uit bijzondere interieurmaterialen en -kleuren.

Sport line

De Sport line legt meer de nadruk op de dynamiek, zoals de verchroomde uitlaatsierstukken, een diffuser in carrosseriekleur en uiteraard het optionele S-line pakket.

De Audi A5 Sportback is verkrijgbaar in 2 benzine motoren (TFSI) en 3 diesel motoren (TDI). De benzinevariant heeft een 190pk krachtige motor en een 252pk uitvoering. De diesel start ook met een 2.0 TDI motor met 190pk en heeft daarnaast in de 3.0 TDI ook nog een 218pk en 286pk sterke variant.
De Audi A5 Sportback is verkrijgbaar vanaf € 44.370.

Naast de Sportback is de Audi A5 ook verkrijgbaar als Coupé en als G-tron. Deze laatste loopt op benzine én aardgas.

Sinds begin dit jaar is de nieuwe Audi A5 ook te zien bij de dealer.

Wenst u meer informatie over deze auto of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken