Auto leasen in Limburg? Woont u in Limburg of is uw bedrijf hier gevestigd? Neem dan eens contact op met Fleximo. Dé bemiddelaar in autolease voor het MKB.

Waarom zou u bij ons een auto willen leasen of ons als partner kiezen voor uw mobiliteitsvraagstukken? Daar willen wij u een aantal redenen voor geven. Het is niet slechts een opsomming van argumenten. Het is een uiteenzetting van waarden waar Fleximo voor staat als bedrijf. Een auto leasen doe je bij Fleximo!

Want waarom zou u kiezen voor een bemiddelaar zoals wij? In dit artikel geven wij u 8 redenen om ons als partner voor uw lease auto(‘s) / wagenpark te kiezen.

Dé bemiddelaar in autolease, Fleximo is er voor u!

1. De Specialist voor MKB

Fleximo heeft het MKB als specialisme. Wanneer u als ondernemer gebruik maakt van een leaseauto heeft dat een aantal mooie financiële voordelen. Als ondernemer houdt u werkkapitaal vrij om te investeren in uw onderneming. Het hebben van een leaseauto is voorspelbaar, geen verborgen kosten, gewoon maandelijks een vast bedrag.

U heeft geen zorgen meer over allerlei bijkomende zaken, zoals onderhoud, brandstof, reparaties, met andere woorden geen onverwachte kosten. Dat is voor u als ondernemer altijd prettig. Wij begrijpen het belang voor u en uw onderneming dat de zaken goed, snel en betrouwbaar worden geregeld. Dat geldt ook voor uw auto of uw wagenparkbeheer. U houdt zich bezig met ondernemen, wij houden ons bezig met uw auto(‘s).

2. Persoonlijk contact

Wij staan voor persoonlijk contact. Niet even snel via de mail communiceren tussen neus en lippen door. Nee, écht contact. Wij maken tijd voor u.

Juist door persoonlijk contact kunnen wij in gesprek gaan en uw wensen bespreken. Alleen op die manier kunnen wij samen met u de juiste beslissing nemen voor de beste leaseauto. Heeft u vragen over uw wagenparkbeheer of wilt u overleggen, ook dan kunt u rekenen op persoonlijk contact bij Fleximo autolease.

3. Financiering wagenpark

Heeft u een team van buitendienst medewerkers die u allemaal veilig op de weg wilt hebben? Dan kunnen wij u ook ondersteunen en adviseren bij de financiering van uw wagenpark.

Wij begrijpen dat u voor uw medewerkers de zaken goed geregeld wilt hebben. Geen rompslop en moeilijke procedures. U kunt rekenen op een op goed en degelijk advies voor uw wagenpark / lease auto.

Wij helpen u met helder en eerlijk advies en zorgen voor goede en degelijke financiële hulp.Fleximo logo auto leasen limburg

 

4. Zoeken naar een op lossing van uw Mobiliteitsvraag

Wilt u een auto leasen voor een vast bedrag per maand?

Of uw wagenpark financieren?

Of de financiering herzien?

Wat zijn de voordelen van auto leasen?

Wat uw mobiliteitsvraag ook is, wij zijn er om u te helpen de meest gunstige oplossing te vinden voor uw persoonlijke mobiliteitsvraag omtrent auto leasen.

U kunt daarbij altijd rekenen op persoonlijk contact, een helder en eerlijk advies.

5. Kostenreductie, geen onverwachtse verrassingen!

Een auto leasen kan een wirwar van papierwerk met zich mee brengen. Met als gevolg dat u het overzicht kwijt raakt en wellicht de kosten voor een leaseauto te hoog oplopen.

Dat hoeft niet. Als bemiddelaar werken we samen met diverse leasemaatschappijen en zoeken we voor u de goedkoopste en meest praktische oplossing.

Samen met u kijken wij naar de beste optie voor uw situatie, zodat u altijd overzicht houdt en niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft u al een lease auto? Dan kunnen wij voor u kijken hoe wij een kostenreductie kunnen realiseren.

6. Oprecht en eerlijk advies

U heeft niets aan een verkoper die u een verhaal op de mouw speldt waar later weinig van waar blijkt te zijn. Fleximo autolease staat voor oprecht, helder en eerlijk advies. Want eerlijkheid duurt het langst.

Wij bekijken uw situatie en beoordelen aan de hand van de juiste gegevens hoe wij u het beste kunnen helpen. Daarmee wordt een een win-win situatie gecreëerd voor alle partijen.

Een gedegen en eerlijk advies, zo helpen wij u op weg naar een beter wagenpark en mobiliteitsoplossing voor u en uw bedrijf.

7. Lange termijn ondersteuning en advies

Wij zouden heel gemakkelijk voor een quick win kunnen gaan. Maar is dat ook een quick win voor u? Nee, dat vinden wij niet. Daarom is persoonlijk contact met u ook zo belangrijk.

Door persoonlijk contact gaan wij met u in gesprek, luisteren we naar uw wensen en bekijken wij samen hoe wij u ook op de lange termijn kunnen blijven ondersteunen en adviseren.

U wilt immers zonder zorgen lang blijven genieten van uw leaseauto(‘s). U wilt zich niet druk maken over het onderhouden en andere bijkomende aspecten van een nieuwe auto. Dit zijn zaken die wij als autolease voor u kunnen regelen.

Wij van Fleximo autolease gaan voor een lange termijn relatie met u en uw lease auto.

8. Autotestdagen in uw regio

Niet zeker welke lease  auto u zou moeten kiezen om te leasen? Geen probleem. Fleximo autolease organiseert regelmatig een autotestdag in de regio. Op die dag kunt u verschillende auto’s testen. Dé manier om de lease auto te kiezen die bij u past.

Samen met een groep ondernemers gaan wij op pad. Onderweg wordt u getrakteerd op heerlijke hapjes en drankjes. Zo ontstaat er niet alleen een testmoment, maar ook een ontspannen netwerk moment met andere ondernemende leaserijders.

Na de autotestdag kunt u een weloverwogen keuze maken voor een leaseauto.

Een auto leasen bij Fleximo is flexibel en volledig ontzorgend. Ook kunt u bij ons een nieuwe auto leasen voor een kortere periode dit is ook per maand opzegbaar. Dit wordt ook wel shortlease genoemd.

Leaseauto voor zorgeloos auto rijden

Wij dragen het MKB in Limburg een warm hart toe en willen u als ondernemer ondersteunen in het ondernemen door uw mobiliteitsuitdaging op te lossen en de zorg rondom het beheren van uw wagenpark uit handen te nemen. Een vast bedrag een Auto leasen in Limburg per maand een geen onverwachte kosten!

Meer controle, meer vrij kapitaal, meer rijplezier wij maken auto leasen flexibel

U kunt met een gerust hart uw bedrijf laten groeien en probleemloos op weg gaan naar uw volgende (nieuwe) klant.

Wilt u meer informatie over het auto leasen van bij Fleximo, neem dan vandaag nog contact op met één van onze medewerkers. Zij beantwoorden graag al uw vragen omtrent auto leasen!

Bekijk ook ons YouTube kanaal om video’s zoals rijtesten te bekijken!

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken