Mondial de l’automobile Paris

De autoshow Parijs loopt weer op zijn einde, een van de belangrijkste autoshows van het jaar. Toch was de show dit jaar anders, als andere jaren. Grote merken als Volvo en Ford waren afwezig en ook exclusieve merken als Lamborghini en Aston Martin waren niet aanwezig.

Maar wat is er dan wel gebeurt op de autoshow Parijs? Er stonden veel auto’s welke min of meer al gepresenteerd waren. Denk hierbij aan de Skoda Kodiaq, Peugeot 3008 & 5008, Opel Ampera-e en vele facelifts bestaande modellen. Hieronder een overzicht van de meest veelbelovende productie auto’s & conceptcars.

Land-Rover Discovery

Na zo’n 12 jaar is de Land Rover Discovery volledig in het nieuw gestoken. De nieuwe ‘Disco’ loopt nu volledig in de pas met zijn broertjes & zusjes bij Land- & Range Rover. Qua koplampen & achterlichten zijn er veel gelijkenissen. Aan de achterzijde is de auto nog altijd herkenbaar als A-Symetrisch, de achterzijde gaat nog altijd naar 1 zijde open, maar er is nu wel plek voor een lange kentekenplaat. De grootste vernieuwing is echter gewichtsbesparing, de Discovery was nooit een kleine jongen met als basisgewicht een slordige 2.500 kg. Land Rover spreekt van een gewichtsbesparing van 480 kg. Nog altijd is 2.000 kg flink voor een auto, maar dit zal veel doen in het verbruik en de rijeigenschappen.

De Nieuwe Land-Rover Discovery zal per medio 2017 beschikbaar zijn bij de dealer, wanneer u hiervan op de hoogte wilt blijven, kunt u met ons contact opnemen.

Audi Q5

Zoals we gewend zijn van Audi zijn nieuwe modellen nooit rigoureus anders qua design. Ook de nieuwe Q5 toont sterke gelijkenissen met zijn voorganger. Vanaf nu lijkt de Audi Q5 ook meer op de Q7, een trucje wat eerder ook toegepast werd bij de A4 en de A6. De grootste veranderingen hebben dan ook onderhuids plaatsgevonden. De auto was toe aan een opfrisbeurt en kan er zo weer een aantal jaren mee.

Medio 2017 is de auto beschikbaar voor levering, wanneer u hiervan op de hoogte wilt blijven, kunt u met ons contact opnemen.

Nissan Micra

Deze had niemand verwacht. Maar iedereen is positief verrast over het radicaal andere design. Van een schattig autootje gaat de nieuwe Micra naar een volwassen hatchback, klaar om de strijd aan te gaan met de Europese concurrenten.

Van buiten is de oude auto op geen enkel punt terug te zien, het typeplaatje is hetzelfde, maar daar houdt het dan ook op. De auto is breder, groter en volwassener geworden. Ook aan de binnenzijde is er veel veranderd, het interieur is te personaliseren met verschillende kleuren en ook is het scherm voor de navigatie geüpdatet.

Wat ons betreft is de nieuwe Nissan Micra de meest verrassende & opvallende nieuwkomer op de Autoshow Parijs, we zijn benieuwd hoe de auto gaat verkopen in de lease!

De auto staat medio 2017 bij de dealers en eind dit jaar zullen de prijzen bekend worden. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden, neem dan contact met ons op.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken