Het jaar 2017 is voor de autoverkoop goed begonnen.

Er werden ruim 52.000 nieuwe auto’s geregistreerd. Nog altijd voert Volkswagen deze lijst aan, gevolgd door Opel op 2 en Kia op de 3e plek.
De volgorde van deze merken zal in 2017 waarschijnlijk wel zo blijven, maar welke modellen gaan het, het beste doen? En dan vooral welke nieuwe modellen gaan het goed doen. Er staan heel wat nieuwe modellen op de planning voor dit jaar! Lees hier deel 1 van 2 delen voor de meeste interessante en beste nieuwe leaseauto’s voor 2017.

A-Segment Kia Picanto lease

De Kia Picanto is natuurlijk geen onbekende in dit segment, populair bij particulieren maar ook voor de zakelijke lease rijder een zeer interessante auto. Het interieur van deze auto is altijd zeer rijk uitgerust voor een erg aantrekkelijke prijs. Qua uiterlijk wijkt de auto niet veel af van zijn voorganger maar onderhuids is de auto volledig nieuw. De auto is met 15 mm in wielbasis gegroeid en is alleen nog leverbaar als 5-deurs uitvoering. Uniek in dit segment, is dat de auto als 5-zits beschikbaar is.

Alles lijkt er dus weer op dat de Picanto het goed gaat doen in 2017!

B-Segment Nissan Micra lease

De Nissan Micra is volledig in het nieuw gestoken en lijkt op geen enkel punt meer op zijn voorganger. De auto staat op het platform van zijn broertje, de Renault Clio, wat natuurlijk geen enkel nadeel hoeft te zijn. Zoals bekend, is de uitrusting van Nissans altijd erg goed en dat is ook zo bij deze Micra.

Voor een scherp leasetarief wordt de auto al aangeboden inclusief Navigatie. De Nissan Micra kan het de gevestigde orde zoals de Polo, 208 en Corsa erg moeilijk gaan maken in 2017!

C-Segment Renault Mégane lease

De Renault Mégane is niet ‘nieuw nieuw,’ maar toch de laatste en meest interessante nieuwkomer in het segment. Waar voorheen bijtelling leading was voor leaseauto’s is dit nu geen issue meer, alles is 22% bijtelling. Op dit moment telt het hoeveel uitrusting men kan krijgen voor het beoogde budget.

Op dit laatste punt scoort de Renault Mégane erg goed en laat hiermee zeker de Volkswagen Golf achter zich, welke bekend staat als prijzig. Naast de Golf doen ook de Opel Astra en de Skoda Octavia het altijd goed in dit segment. Welke van deze 4 auto’s het meest succesvol gaat worden in 2017, weten we later dit jaar. De nieuwe Renault Mégane is overigens ook beschikbaar in een stationwagen.

Volgende week volgt het 2e deel van deze reeks, voor het D-Segment, E-Segment het SUV-segment.

Wenst u voor één van deze of meerdere auto’s een leasevoorstel? Neem dan contact met ons op!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken