Vorige week hebben we het gehad over de nieuwe leasetoppers in het kleine segment voor 2017. Ook in het grote segment zitten de automerken niet stil. In deel 2 behandelen we vandaag de beste lease auto’s voor 2017 in het D-Segment, SUV-Segment en het E-Segment.

D-Segment Opel Insignia lease

De Opel Insignia volgt wat betreft design de nieuwe Opel Astra. De daklijn is aflopend en wordt gesierd met een chromen strip. De auto is onderhuids en qua motoren volledig nieuw ontworpen.

Het gehele D-Segment loopt op dit moment niet super. De Volkswagen Passat productie is teruggeschroefd en ook op de weg zie je deze auto’s minder. Dit terwijl de Peugeot 3008, Seat Ateca en de Volkswagen Tiguan niet aan te slepen zijn.

Een auto welke hier weer verandering in kan brengen is de Opel Insignia. Opel heeft veel vaste klanten en gaat die met deze auto weer aan zich binden. Ook berijders van andere merken en segmenten gaan nu weer bij Opel shoppen.

SUV-Segment Skoda Kodiaq lease

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte. Dat is waar de Skoda in uitblinkt, geen enkele auto in het segment biedt zoveel ruimte.

Voor Skoda is de Kodiaq een volledig nieuw model wat de concurrentie aan moet gaan met de Renault Kadjar, Peugeot 3008, Seat Ateca en de Ford Kuga. Dit segment groeit de laatste jaren sterk en speelt in op de wens van een hoge zit en veel overzicht op de weg.

Het lijkt erop dat 2017 een echt SUV-jaar gaat worden en hier zal ook de Kodiaq aan meewerken. Of de Kodiaq de best verkopende auto wordt in dit segment is niet bekend, maar een goed vooruitzicht op deze prijs heeft de auto zeker!

E-Segment BMW 5 lease

Luxe, sportief en autonoom rijden is waarvoor de BMW 5-Serie is gebouwd. Nooit eerder waren er zo veel veiligheidssystemen aanwezig in een BMW 5-Serie. De BMW volgt zichtbaar de trend in het segment en ‘kan steeds meer zelf’.

Het design van de auto is meer evolutie, dan revolutie. De lijnen zijn vergelijkbaar en hier en daar iets strak getrokken, niet vreemd want de auto oogde nog altijd tijdloos. Wat betreft
motoren zijn er vergelijkbare versies beschikbaar, sinds kort zelfs uitgebreid met een Plug-In Hybride. Deze versie is niet meer zo interessant als voorheen, maar toch nog altijd een goede en bewuste keuze.

Later dit jaar komt ook de Touring variant beschikbaar, welke de verkopen van dit model nog verder een boost moeten geven. Traditioneel is Nederland een station land wat ook de BMW 5-Serie weer zal laten zien. Of de BMW het beter gaat doen dan de Audi of Mercedes, weten we later dit jaar.

Wenst u voor één van deze of meerdere auto’s een leasevoorstel? Neem dan contact met ons op!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken