De BMW X5 is de oervader in zijn klasse. BMW heeft keer op keer de lat hoger gelegd en een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd, en dit komt allemaal samen in de nieuwe BMW X5.

Wat meteen opvalt, is de sublieme wegligging van deze auto en de opvallend krachtige motoren die zorgen voor een rijdynamiek die onvergelijkbaar is. In het geval van de PHEV-variant biedt de BMW X5 ook een verbluffend elektrisch bereik, vaak voldoende voor dagelijks gebruik (106 kilometer WLTP). Het onovertroffen gebruiksgemak en de doordachte innovaties in deze auto zijn duidelijk merkbaar, tot in de kleinste details.

Over de BMW X5

De BMW X5 is een luxueuze Sports Activity Vehicle (SAV) die de perfecte combinatie biedt van elegantie, prestaties en veelzijdigheid. Als een van de pioniers in het premium SUV-segment heeft de BMW X5 sinds zijn debuut in 1999 een blijvende indruk gemaakt op autoliefhebbers over de hele wereld.

Het ontwerp van de BMW X5 straalt kracht en verfijning uit. Met zijn kenmerkende nierengrille aan de voorzijde, scherpe lijnen en atletische proporties heeft de X5 een onmiskenbare aanwezigheid op de weg. Het interieur van de X5 is doordrenkt met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Ruimte en comfort staan centraal, met voldoende hoofd- en beenruimte voor zowel de bestuurder als de passagiers.

Wat de aandrijving betreft, biedt de BMW X5 een scala aan krachtige motoren, variërend van efficiënte dieselopties tot krachtige benzinevarianten. Het vermogen wordt moeiteloos overgebracht naar de weg via het geavanceerde xDrive-vierwielaandrijvingssysteem van BMW, wat zorgt voor optimale grip en wendbaarheid, zelfs onder uitdagende rijomstandigheden.

Innovatie staat hoog op de agenda bij BMW, en de X5 is geen uitzondering. Het voertuig is uitgerust met de nieuwste technologische snufjes, waaronder geavanceerde rijhulpsystemen, connectiviteitsfuncties en een intuïtief infotainmentsysteem. Het iDrive-systeem, dat wordt bediend via een centrale controller, biedt toegang tot entertainment, navigatie en voertuiginstellingen met slechts een paar eenvoudige handbewegingen.

Veiligheid is een topprioriteit bij BMW, en de X5 is voorzien van een uitgebreid scala aan veiligheidsvoorzieningen, zoals automatische noodremsystemen, rijstrookassistentie en adaptieve cruisecontrol. Het chassis is ontworpen met het oog op stabiliteit en controle, wat resulteert in een veilige en plezierige rijervaring.

Of je nu op zoek bent naar een luxueuze gezinsauto, een krachtige SUV voor avontuurlijke ritten, of een combinatie van beide, de BMW X5 biedt een compromisloze mix van prestaties, stijl en functionaliteit. Het is een voertuig dat de verwachtingen van veeleisende bestuurders overtreft en een blijvende indruk achterlaat op de wegen waarop het rijdt.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken