BYD SEAL (2024) Review – Beter dan de Tesla Model 3?

In deze video nemen we een diepgaande blik op de volledig elektrische BYD SEAL die een directe concurrent is voor de Tesla Model 3.

De prijs begint bij € 44.990, maar wat krijg je daar nou voor?

✅ 5-sterren Euro NCAP
✅Tot 570 kilometer actieradius
✅Maximaal 390 kW (530 pk)
✅ 453 liter inclusief de frunk
✅ Weerstandscoëfficiënt van slechts 0,219
✅ Premium interieur

En nog veel meer!

Is de BYD SEAL beter dan de Tesla Model 3? Bekijk onze video en oordeel zelf!

De BYD SEAL onderscheidt zich door zijn strakke, atletische ontwerp, met een lage neus, vloeiende A-stijl en een dak dat elegant naar achteren afloopt. Het silhouet straalt natuurlijke sportiviteit uit, en met een weerstandscoëfficiënt van slechts 0,219 wordt aerodynamische efficiëntie naar een nieuw niveau getild!

De prijs begint bij € 44.990, maar wat krijg je daar nou voor? Nou, Euro NCAP heeft deze auto beoordeeld met ★★★★★ in 2023, wat een testament is van zijn veiligheid en prestaties op de weg. De BYD SEAL is verkrijgbaar in twee krachtige uitvoeringen: de Design RWD en de Excellence AWD, beide met hun eigen unieke kenmerken.

De SEAL heeft een actieradius tot 570 kilometer WLTP wat mogelijk wordt gemaakt door het accupakket van 82 kWh. Ook de performance vallen zeker niet tegen, tot 390 kW (530 pk) en 0 tot 100 km/u in slechts 3,8 seconden zijn prima cijfers!

Naast de indrukwekkende cijfers biedt de BYD SEAL ook nog meer dan voldoende opbergruimte, namelijk 453 liter inclusief de frunk. Kortom, de BYD SEAL is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook ongeëvenaarde prestaties en praktische bruikbaarheid.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

📞 +31 (0) 495 712 433
📩 verkoop@fleximo.nl
🌐 https://www.fleximo.nl

Wil je geen enkele video van Fleximo missen? Abonneer je dan op ons Youtube-kanaal

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken