Meer over de nieuwkomers van deze week

Na de Sedan versie is nu ook de Station variant gepresenteerd van de Volvo V90 (25% bijtelling). Waar de meningen over de sedan nogal verdeeld waren, zijn deze bij de station positiever. Maar het belangrijkste voor de Nederlandse Lease markt, de auto wordt ook geleverd met de T8 motor. Einde van dit jaar zullen de eerste auto’s uitgeleverd kunnen worden. Dit geldt voor de V90 als zowel de S90.

De 14% bijtelling topper van een aantal jaren geleden is volledig vernieuwd, de nieuwe Renault Megane Estate is onthuld. Na de Hatchback is ook de Estate gepresenteerd, veruit de belangrijkste uitvoering van de Renault Megane. De Hatchback is vanaf nu te leveren, de Estate zult u vanaf deze zomer terug zien op de Nederlandse wegen.

Voortijdig is ook bekend geworden hoe de nieuwe Renault Scenic er uit gaat zien. Afgelopen maandag lekte de eerste foto’s uit en nu heeft ook Renault dit bevestigt. De nieuwe Scenic vertoont uiteraard gelijkenissen met de nieuwe Renault Talisman en heeft ook het ‘familie’ gezicht. Wanneer de nieuwe Scenic exact leverbaar wordt, is nog niet duidelijk op dit moment.

Als laatste heeft Volkswagen haar kleinste auto vernieuwd, de Up. De auto is verbeterd op het gebied van Smartphone integratie en is te herkennen aan de nieuwe lichtunits. Op motorisch gebied is vanaf nu ook de 1.0 driecilinder Turbo met 90 pk te leveren in de Up. De auto zal voor het eerst te zien zijn in Genevé komende week en staat vanaf deze zomer in de showroom.

Komende week start, tot en met eind maart, de autoshow in Genevé en zullen er ongetwijfeld nog meer nieuwe modellen gepresenteerd worden. Uiteraard zullen ook hier weer aantrekkelijke lease auto’s tussen zitten. Heeft u vragen over levertijden, prijzen of overige vragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken