Binnenkort zal de Nederlandse wegen worden verrijkt met de aanwezigheid van de Fisker Ocean, althans, dat is de verwachting. We kunnen u nu alvast een overzicht geven van de geschatte prijzen voor deze nieuwe elektrische SUV. Bovendien wordt de Fisker Ocean beschikbaar gesteld in drie diverse uitvoeringen.

 

Fisker Ocean Highlights:

  • Vanaf € 43.000,-*
  • Bereik tot wel 707 kilometer
  • 0-100 km/u in 3,7 sec
  • Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen
  • Ruim interieur
  • Modern SUV-ontwerp
  • Limo modus

Fisker Ocean Sport

De basisversie, de Fisker Ocean Sport genaamd, wordt geprijsd op ongeveer €43.000 volgens de huidige indicaties. Voor dit bedrag kunt u genieten van een Fisker Ocean met een accupakket met een ‘Touring Range’, waarvan de exacte capaciteit in kWh niet is gespecificeerd. Dit pakket biedt een rijbereik van ongeveer 440 kilometer. Deze versie wordt aangedreven door één enkele elektromotor met een vermogen van 275 pk, wat resulteert in een acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 7,4 seconden. Een enigszins ongebruikelijk kenmerk in de wereld van elektrische voertuigen is dat de elektromotor niet de achterwielen, maar juist de voorwielen aandrijft.

 

Fisker Ocean Ultra

Voor degenen die op zoek zijn naar meer kracht en extra functies, is er de Fisker Ocean Ultra. Naast de ‘California Mode’ biedt de Ultra onder andere een geavanceerder audiosysteem en een aanzienlijk hoger vermogen en rijbereik. Twee elektromotoren leveren vierwielaandrijving en een gecombineerd vermogen van 540 pk, waardoor de Ultra in slechts 4,2 seconden van 0 naar 100 km/u kan versnellen. Het accupakket, dat bekend staat als de ‘Hyper Range’, biedt een indrukwekkende actieradius van 610 kilometer. De geschatte prijs voor dit model bedraagt €58.608.

 

Fisker Ocean Extreme (en One)

Fisker staat bekend om zijn voorliefde voor superlatieven, zoals blijkt uit de namen ‘Hyper’ en ‘Ultra’. De absolute topversie is echter de Fisker Ocean Extreme, uitgerust met dezelfde ‘Hyper Range’-accu, maar met een nog indrukwekkender rijbereik van 707 kilometer. De capaciteit van deze accu bedraagt 113 kWh. Met 564 pk kan de Fisker Ocean Extreme accelereren van 0 naar 100 km/u in slechts 3,9 seconden. Dit model is rijkelijk uitgerust, inclusief een dak met zonnecollectoren dat Fisker het “SolarSky Roof” noemt. De prijs voor de Fisker Ocean Extreme is bekend en bedraagt €71.058. Daarnaast is er ook nog een Fisker Ocean One, de introductieversie met vergelijkbare uitrusting en specificaties als de Extreme.

Fisker Ocean binnenkort beschikbaar voor leasing bij Fleximo

Binnenkort kunt u de opwindende Fisker Ocean leasen bij Fleximo. Ontdek de mogelijkheid om deze indrukwekkende elektrische SUV te ervaren met Fleximo’s flexibele leaseopties. Bekijk hier ons aanbod elektrische auto’s!

 

Over de Fisker Ocean

De Fisker Ocean is een opvallende elektrische SUV die de toekomst van elektrische mobiliteit belichaamt. Ontwikkeld door het in Californië gevestigde automerk Fisker Inc., heeft de Ocean de aandacht getrokken van autoliefhebbers en milieubewuste consumenten over de hele wereld vanwege zijn innovatieve ontwerp, geavanceerde technologieën en milieuvriendelijke karakter.

Een van de eerste dingen die opvallen aan de Fisker Ocean is zijn opvallende design. Deze SUV heeft een futuristische uitstraling met vloeiende lijnen en een gestroomlijnde carrosserie. Met kenmerkende details zoals het Fisker-logo in de achterste dakstijl en een unieke grille, straalt de Ocean een gevoel van moderniteit en stijl uit.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken