Opel heeft de elektrische versie van de Opel Combo gepresenteerd. We heten welkom de Opel Combo e! De nieuwe Combo e biedt de kans om een emissievrij voertuig te rijden met een stedelijk karakter. De Combo e heeft bovendien een ruim laadvolume en vermogen tot 4,4 m3 en maar liefst 800 kg.  De Opel Combo e heeft accupakket van 50 kWh met een actieradius van 275 WLTP*. Het is natuurlijk afhankelijk van de bestuurder en de weeromstandigheden hoeveel kilometer je met een acculading aflegt. Met een vermogen van 100 kw (136 pk) en 260 nm

De Combo-e is daarom de ideale keuze voor bijvoorbeeld MKB-bedrijven en zelfstandig ondernemers die kiezen voor ‘groene mobiliteit’. Zeker in grootstedelijke gebieden met milieuzones.

De Opel Combo e is leverbaar in 2 lengtes

De volledig elektrische Opel Combo-e is leverbaar in twee lengtes. De 4,40 meter lange Combo-e heeft een wielbasis van 2.785 mm en kan objecten van tot 3.090 mm lang vervoeren. Verder biedt hij een laadvermogen van tot 800 kg en een laadvolume van 3,3 tot 3,8 m3. Hij heeft zelfs een maximaal trekgewicht van 750 kg toonaangevend in zijn segment.

De 4,75 meter lange XL-variant heeft een wielbasis van 2.975 mm en een laadvolume van tot 4,4 m3. Dankzij zes bevestigingsringen op de vloer blijft alles op zijn plek.

Doorslaggevend in de keuze voor de Opel Combo-e is wellicht de grote ruimte tussen beide achterste wielkasten, die breed genoeg is om plaats te bieden aan een Europallet. Bij de XL-variant kunnen zelfs twee Europallets achter elkaar worden gezet. Dankzij het optionele dakluik kunnen extreem lange objecten ook (gedeeltelijk) rechtop worden vervoerd.

Opel Combo e elektrischOverzichtelijk interieur in de Opel Combo e

Een overzichtelijk dashboard, ongekende veelzijdigheid en een duidelijk infotainment systeem kenmerken het interieur van de Combo. Dankzij de hoge zitpositie heb je uitstekend zicht op de weg. Het uitgebreide aanbod van toonaangevende technologieën en assistentiesystemen varieert van waarschuwingen voor vermoeidheid en verkeersbordherkenning tot Forward Collision Alert met voetgangersbescherming en een automatisch noodstopsysteem. Vooral belangrijk voor de veiligheid van andere weggebruikers is Surround Rear Vision, dat bij rechts afslaan aanrijdingen met fietsers en voetgangers helpt voorkomen. Twee camera’s tonen het beeld van zowel naast als achter de auto.

Geschikt voor zowel de stad als de buitenwegen

Dankzij het vermogen van 100 kW en 136 pk en een koppel van 260 Nm is de elektrische Opel Combo-e niet alleen perfect voor in de stad, maar ook voor daarbuiten. Afhankelijk van de uitvoering accelereert de Combo e vanuit stilstand in slechts 11,2 seconden naar de 100 km/h. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 130 km/h. Een geavanceerd regeneratief remsysteem met twee door de gebruiker te selecteren instellingen zorgt voor nog meer efficiëntie.

Veilig, comfort en voorzien van alle gemakkenOpel Combo e achterkant

De Opel Combo met verbrandingsmotor had al bestuurdersassistentiesystemen op personenautoniveau en de nieuwe elektrische versie van de compacte bedrijfswagen versterkt deze voorsprong nog meer. Uniek op de markt is de op sensoren gebaseerde beladingsindicatie, waarmee de bestuurder met één druk op de knop kan controleren of de auto niet overbeladen is. Tot twintig andere technologieën maken het rijden, manoeuvreren en vervoeren met de Combo-e niet alleen gemakkelijker en comfortabeler, maar ook veiliger.

De infotainmentsystemen Multimedia Radio en Multimedia Navi Pro van de Combo e zijn te bedienen via een groot 8.0-inch touchscreen. Beide systemen zijn voorzien van smartphone-integratie via Apple CarPlay en Android Auto.

Altijd een Opel die bij je past!

De nieuwe Opel Combo e staat deze herfst al bij de dealers. Samen met de Opel Vivaro e sluiten zij zich dit jaar aan bij de elektrische Opel familie. Daar blijft het in 2021 niet bij. Opel komt naast de Opel Combo e en de Opel Vivaro e ook met een grotere variant in 2021. Ben je opzoek naar iets groters? Dan past de Opel Movano e perfect bij je!

De prijzen van de Opel Combo e zijn nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn zullen wij dat vermelden op onze website.

Meer informatie over elektrische bedrijfswagens? Neem gerust contact met ons op

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken