In dit artikel zetten we de top 10 lease auto’s uit 2018 op een rijtje, zowel in de 4% en 22% bijtelling klasse.

Het maakt jouw keuze ook veel gemakkelijker om een nieuwe leaseauto te kiezen, want welke opties zijn er? En welke modellen en soorten zijn er te verkrijgen?

Wij gingen op onderzoek uit en kwamen uit op deze top 10.

  1. Volkswagen Golf

Volkswagen blijft innoveren met deze auto. Daardoor staat er elke keer een prachtig nieuw model gereed. De auto is de perfecte lease auto, want het heeft toch een stoere en sportieve uitstraling voor de zakelijke rijder.

De Golf is een voorwiel aangedreven hatchback. Er wordt slim gebruikt gemaakt van ruimte en daarnaast heeft dit model een hoogwaardige afwerking en technologie in bezit. Denk hierbij aan technologische features als active info display, automatische airconditioning en parkeersensoren.

De auto rijdt heerlijk en is iets kleiner dan de gemiddelde auto. Daardoor is de auto gemakkelijk te gebruiken in binnensteden, maar ook op de snelwegen heeft dit model een stabiele ligging.

Dit model is in veel varianten verkrijgbaar, zo zijn er in totaal 5 soorten brandstof (benzine, diesel, aardgas, hybride en elektrisch).

  1. Volvo XC40

Sinds begin 2018 is dit model beschikbaar in Nederland. De auto is perfect voor lange dagen onderweg, vanwege de perfecte ligging op de weg, prettige instap en hoge zitplaatsen waardoor je een goed overzicht hebt op het gehele wegdek. Dit model is in veel varianten verkrijgbaar.

Deze SUV heeft een Scandinavisch design en een robuuste uitstraling. Met een soepele automaat en een krachtige motor wordt een dynamische rijervaring gegarandeerd.

  1. Volvo V60

De Volvo V60 onderscheidt zichzelf met een prachtig ontwerp, de station look en de grote ruimte die mensen aanspreekt. De auto is vanwege zijn mooie ontwerp zeer geschikt voor de zakelijke autorijder. De auto heeft een perfecte wegligging en is te verkrijgen in een benzine, diesel of hybride uitvoering.

Ook dit model heeft Scandinavisch vakmanschap, slimme technologie en een tijdloos design. Dit model onderscheidt zich daarnaast vanwege de krachtige motoren en een keuze uit verschillende Drive Modes.

  1. Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is ook een zeer populair model. Hoewel dit model de kleinste auto in onze lijst is, doet dit niet af aan zijn populariteit. De auto is zeer voordelig, speels en is zeer gepast voor gebruik in de binnenstad. Dit model is te verkrijgen met een benzine, diesel of aardgas motor.

De Polo is daarnaast bekroond met 5 sterren van EURO NCAP, de maximale veiligheidsscore tijdens de crash test.

  1. Volvo V40

Hoewel het model sinds 2012 al bestaat, is het nog steeds zeer populair. De auto is gemakkelijk te besturen en heeft het een perfecte wegligging.

De V40 is daarnaast erg veilig en betrouwbaar, heeft het ook een stoer Scandinavisch design en een ruim vermogen. Er zijn tal van innovatieve opties mogelijk met betrekking tot connectiviteit, veiligheid en comfort. Tot slot is de auto zeer voordelig te verkrijgen en daarom aantrekkelijk voor de zakelijke rijder.

  1. Skoda Karoq

Dit model is een compacte SUV en een comfortabele reisauto, geschikt voor lange reistijden. Ideaal dus voor de zakelijke berijder. De Karoq is vergelijkbaar met de Peugot 3008.

De auto zit hoger en daardoor heb je een goed overzicht op de weg. Niet alleen heeft dit model een aantrekkelijk design, maar ook zuinige motoren, veel ruimte en is het leasebedrag zeer scherp.

De Karoq is voorzien van touchscreen navigatie, lichtmetalen velgen, elektrische airconditioning met 2 klimaatzones, parkeersensoren, een parkeer assistent, regensensor en Bluetooth telefoon voorbereiding.

  1. Peugot 3008

Ook dit model is een compacte SUV en biedt een optimaal rijcomfort. Ook bij dit model zijn lange reistijden geen probleem. Dit model is verkrijgbaar in een benzine en een diesel uitvoering.

  1. Skoda Kodiaq 5D

Een volwaardige SUV is ook wel de Skoda Kodiaq 5D. Het is een sterke auto, heeft ook een sterk vermogen en biedt een perfect rijcomfort. De business variant is voorzien van alle gemakken.

  1. Volkswagen Passat

De Passat is een zeer betrouwbare auto en heeft meerdere uitvoeringen. Het is een échte voorkeursauto, omdat de auto veel plussen heeft op verschillende gebieden. De auto is betrouwbaar, biedt veel ruimte en is daarnaast ook voorzien van alle gemakken.

  1. Skoda Superb Combi

De auto is voorzien van alle gemakken en financieel zeer aantrekkelijker. De auto heeft daarnaast een prachtig ontwerp en is ideaal voor bijvoorbeeld het opbergen van spullen.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken