Leasen of kopen. Veel mensen stellen zich vooraf die vraag, vooral de ondernemers in ons land. Waar echter niet veel mensen aan denken, is het zakelijk leasen van een Tesla. Zo zitten er veel voordelen aan een Tesla lease.

Zoals Johan Cruijf altijd zei: ‘Ieder nadeel heeft zijn voordeel’. Dat geldt ook voor Tesla . Uiteindelijk ben jij de persoon die de beslissing neemt. In dit artikel lichten wij alle voordelen uit waar u van kunt profiteren bij de lease van een Tesla.

Werkkapitaal behouden? Kies dan voor het zakelijk leasen van een auto!

Tesla modellen hebben een fiscale waarde van wel €60.000,- tot bijna €160.000,-

Dit kan een positieve invloed hebben op jouw werkkapitaal. Het houdt namelijk in dat je eigenaar kunt worden van een Tesla en het model kunt afschrijven over een aantal jaren. Op deze manier behoud je je gezonde werkkapitaal, ben je eigenaar van een Tesla en hebt voldoende liquide middelen over voor andere bestedingen.

Tesla geeft minder risico en meer zekerheid aan de berijder

Tesla heeft al een aantal modellen op de markt gebracht, zoals de Tesla Model S en Tesla Model X bijvoorbeeld. Maar zo zijn er ook nieuwe modellen op komst, zoals de Tesla Model 3. Tesla staat bekend om zijn innovatieve werkwijze en de krachtige elektrische auto’s.

Het bezitten van een Tesla kan natuurlijk desondanks toch risico’s met zich mee brengen, vanwege de fiscale waarde bijvoorbeeld. Sommige ondernemers kiezen er daardoor voor om de elektrische auto niet in eigendom te hebben. Deze ondernemers kiezen dan voor operational lease.

Operational lease houdt in dat de ondernemer een maandelijkse factuur krijgt. Deze factuur bevat een totaal maandelijks leasebedrag waar alle kosten zoals afschrijving, reparatie, onderhoud, rente, vervanging van banden, belasting, verzekering en onze service in zijn opgenomen.

Operational lease voorspelt de maandelijkse kosten

De auto in eigendom hebben heeft als gevolg dat u alles zelf moet regelen en in de gaten moet houden: verzekeringen, onderhoud, brandstof en alle éxtra kosten die u wellicht overziet. Fleximo weet namelijk dat ondernemers graag ontzien willen worden en niet de tijd hebben om alles zelf te regelen.

Daarom kunt u het beste kiezen voor 0perational lease. Gedurende de volledige looptijd  heeft u te maken met vaste maandelijkse lasten. U weet daardoor exact wat de maandelijkse kostenRode Tesla Lease zijn voor de komende jaren en staat niet voor verrassingen te wachten.

Tesla zorgt ervoor dat je volledig ontzorgd wordt!

U hoeft zich niet meer druk te maken om de kosten en ook niet betreft het onderhoud. Bij operational lease hoeft u alleen maar simpelweg contact op te nemen met de dealer en het wordt geregeld. Niet alleen het onderhoud wordt geregeld, maar ook zaken waar men niet direct aan denkt zoals het plaatsen van winterbanden wordt geregeld.

De specialisten van Fleximo kunnen in een persoonlijk gesprek al uw wensen opnemen in het leasecontract. Denk hierbij aan milieuvriendelijkheid, de looptijd, het aantal te rijden kilometers, type carrosserie en ga zo maar door.

Wat is de bijtelling voor een Tesla lease auto in 2020?

Hoe hoger de fiscale waarde, hoe hoger de bijtelling. Vanaf 2020 wordt eeb volledig elektrische auto belast met 8% bijtelling. Alle overige auto’s worden belast met een bijtelling van 22%.

De Tesla is een automerk met uitsluitend elektrische auto’s, dus daar geldt de voordelige 8% bijtelling.

4 onmiskenbare voordelen bij het zakelijk leasen van een Tesla

Het leasen van een Tesla geeft al met al 4 onmiskenbare voordelen wanneer je kiest voor leasen, namelijk:

  1. Geen risico
  2. Geen bijkomend onderhoud
  3. Gelijke maandelijkse kosten
  4. Gunstige bijtelling

Wilt u graag meer informatie over het elektrisch rijden, auto leasen van een Tesla Model 3 of aan ander gewenst model? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken