Maak kennis met de volledig elektrische Ford E-Tourneo Custom, de volledig elektrische personenautoversie van de nieuwe E-Transit Custom. De Ford E-Tourneo Custom biedt een nieuw niveau van prestaties, luxe en technologie in een bus met ruimte voor acht personen en je kunt tot 2.000 kilo trekken.

Highlights:

  • Tot 370 km actieradius
  • 125 kW DC-snelladen
  • Europese productie start in juli 2023
  • Ruimte voor acht personen
  • 74 kWh accupakket
  • 160 kW | 218 pk
  • Aanhangergewicht van 2.000

Een actieradius tot 370 kilometer!

De Ford E-Tourneo Custom biedt plaats aan acht inzittenden en heeft een vermogen van 218 pk. Het accupakket heeft een capaciteit van 74 kWh, met dit accupakket moet je actieradius halen van 370 kilometer. Mocht je hier niet voldoende aan hebben dan kun je hem uiteraard opladen.

Binnen 40 minuten weer tot 80% actieradius laden

Een 11 kWh-driefaselader is standaard, maar ook snelladen behoort tot de mogelijkheden. Snelladen kan met een laadvermogen van 125 kW. Opladen van 15 tot 80 procent duurt zo’n 41 minuten met een 125 kW DC-snellader. Met de 11 kWh lader doe je er een stuk langer over, namelijk iets minder dan 8 uur. Naast het opladen van de nieuwe E-Tourneo Custom kan je ook eigen digitale apparaten opladen aan een 2,3 kW stopcontact.

Innovatief design!

De E-Tourneo Custom legt met een modelspecifieke grille en kenmerkende led-verlichting over de hele breedte extra nadruk op zijn technologie. Aan de voorkant zien we een dichte grill met daarboven een over de gehele bumper lopende led-verlichting. Het design ook fris en innovatief, wederom een goede zet van Ford.

Ruimte en comfort

Standaard is het verstelbare, op rails gemonteerd achterbanksysteem voor de tweede en derde zitrij. Zo is de stoelopstelling aan te passen aan de inzittenden en hun bagage. Ook een zespersoons vergaderopstelling behoort tot de mogelijkheden. De stoelen zijn over de getande rails naar voren of naar achteren te verschuiven of geheel te verwijderen. De drie stoelen op de tweede zitrij kunnen onafhankelijk van elkaar verschuiven, de derde zitrij heeft een twee-aan-een-verdeling.

De nieuwe E-Tourneo Custom is optioneel leverbaar met glazen panoramdak dat voor extra lichtinval en ruimte zorgt. Een infrarood werende laag houdt in het panoramdak houdt het interieur koel bij fel zonlicht. De elektrisch bedienbare schuifdeuren zijn handsfree te openen doormiddel van een voetbeweging onder de auto.

Voor comfort biedt de nieuwe E-Tourneo Custom optioneel driezone elektronische klimaatcontrole, 13-inch infotainmentscherm, een B&O-audiosysteem met veertien speakers en een achterin gemonteerde subwoofer, sfeerverlichting, een draadloze oplader voor mobiele telefoons en verwarmbare buitenste zitplaatsen voor de tweede zitrij.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken