De nieuwe Mustang is volledig elektrisch!

Ford gaat ook op het elektrische pad en heeft daarvoor de Mustang aangewezen. Een klassieke sportwagen wordt het echter niet, de Ford Mustang Mach-E is een vierdeurs SUV. Ford benadrukt Interieur Ford Mustang Mach-eechter dat de auto gespierd is en een “adembenemende rijdbeleving” geeft.De Mustang heeft een iconische status en staat voor passie en met de Mustang Mach-E voegt Ford daar nu een nieuwe vorm van vrijheid aan toe. Autorijden wordt opnieuw puur genieten.

Nieuwe Technologie

Met de Adaptieve Cruise Control met Stop and Go behoudt de Mustang automatisch de door jou ingestelde afstand tot de auto vóór je. Bij druk verkeer kan de auto zelfs volledig tot stilstand gebracht worden en versnelt daarna automatisch tot je gekozen snelheid weer is bereikt.

360° Zicht

Een 360°-camera zorgt ervoor dat je je bewuster bent van je omgeving. De technologie maakt gebruik van vier verschillende camera’s (op de grille, achterklep en beide buitenspiegels) waarvan de beelden worden weergegeven op het nieuwe generatie Ford SYNC-scherm. Zo heb je goed zicht op het hele gebied rond je Mustang Mach-E.

Laat het parkeren over aan de autoMustang Mach-e

Als je Intelligent Active Park Assist activeert, zoekt het systeem een geschikt parkeervak of geschikte plek voor fileparkeren en wordt je auto er moeiteloos in- of uitgedraaid. De achteruitrij- en inparkeerfunctie geeft ook een hoorbaar signaal af wanneer je te dicht bij objecten in je omgeving komt.

Je telefoon gebruiken als sleutel

Voor de Mustang Mach-E heb je geen traditionele autosleutel nodig. In plaats daarvan herkent hij je wanneer je in de buurt bent door verbinding te maken met je telefoon. De deuren worden dan automatisch ontgrendeld en kun je eenvoudig instappen en de auto starten. De gestroomlijnde uitstraling kan misleidend zijn, tot je dichterbij komt. Als de Mach-E je herkent, licht er een knop op en als je die aanraakt, gaat de deur open. De auto weet ook wanneer je uitstapt en sluit zichzelf af.

Thuis laden

De nieuwe Ford Mustang is volledig elektrisch. Hierdoor zul je dus nooit meer hoeven te tanken en dat bespaart je geld. Je auto volledig opladen betekent de dag beginnen met een rijdbereik van 450 km! Dit is genoeg voor bijna al je autoritten. De laadtijd van 10 tot 80% van de Mach-E bedraagt ongeveer 45 minuten geduld.Ford Mustang Mach-e opladen

Accu

De standaard accu is voorzien van 258 pk  en 415 Nm koppel. Hiermee sprint de Mach-E van 0-100 km/u in < 8.0 sec. De topsnelheid van de volledig elektrische Mustang wordt bereikt op 180 km/uur.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken