Tesla Model 3

De marketing van Tesla is ijzersterk.  276.000 bestellingen binnen 48 uur voor een auto die pas in 2018 naar Europa komt. Is deze auto dan echt zo speciaal?  Voor een leaserijder kan het zeker interessant zijn, de Tesla model 3 heeft maar 4% bijtelling en is voor veel leaserijders een betaalbare lease auto.  Een nieuwe lease auto bestellen vanaf  enkel plaatjes wordt de laatste jaren al vaker gedaan, dus daar staan we  niet meer van te kijken. Wat veel berijders niet weten, die nu een productieplaats hebben genomen is dat de concurrenten niet stil zitten. We verwachten dat BMW, Audi en Mercedes in 2018 ook met volledig elektrische auto’s zullen komen. Is dan de Tesla Model 3  nog wel de beste (lease) keuze?  Kan Tesla op tijd de auto uitleveren?  Op de 1e 200.000 auto’s ziet extra subsidie, daarna niet meer. Ben je net te laat wordt de Tesla dan niet een stuk duurder?

Het zijn allemaal vragen waar we nu nog geen antwoord op kunnen geven. We zullen moeten wachten tot de Tesla Model 3 echt fysiek in Europa is. 1 ding is wel zeker dat de huidige Teslarijders voorrang hebben gekregen om een Tesla Model 3 te bestellen en dat wij van veel klanten alleen maar enthousiaste verhalen horen over een huidige Tesla.  De huidige Tesla rijder, is dus een echte ambassadeur….

Voor Audi, BMW en Mercedes zeker een extra concurrent erbij, maar als het een van deze merken lukt om op tijd een betrouwbare volledig elektrische auto te kunnen leveren tegen 4% bijtelling, dan kan het straatbeeld in 2018 er wellicht toch weer anders uitzien.

 

Extra info over de Tesla model 3:

–          4% bijtelling

–          Auto is standaard voorzien van achterwielaandrijving.

–          Vierwielaandrijving is optioneel

–          Vernieuwd Interieur

–          Uitlevering eerst in Amerika, daarna naar Europa

–          345 km per laadbeurt

–          5 persoons auto

–          Van 0 naar 100 in minder dan 6 seconde

–          Veiligheidsscore van 5 sterren

–          Autopilot functie

Heeft u vragen over de Tesla Model 3?  Vragen of deze auto in uw leasebudget past?

Wij van Fleximo staan u graag te woord.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken