De KIA EV9 is de nieuwste elektrische SUV met maximaal 7 zitplaatsen. De nieuwe EV9 biedt veel waar voor het geld dat je betaalt voor deze SUV. Zo beschikt hij onder andere over een ruime actieradius, alle denkbare voorzieningen, ongekende ruimte, het sprintvermogen van een sportauto en nog veel meer!

Over de KIA EV9

De Kia EV9 is een nieuwe elektrische SUV die in 2023 op de markt is gekomen. De auto is groot, comfortabel en krachtig, en biedt een ruime actieradius.

Exterieur

De EV9 heeft een stoer en futuristisch uiterlijk. De auto heeft een lange, vloeiende neus met LED-koplampen en een grote grille. De zijkant is gekenmerkt door brede wielkasten en grote raampartijen. De achterkant heeft een opvallende lichtsignatuur met horizontale LED-lampen.

Interieur

Het interieur van de EV9 is ruim en comfortabel. De auto heeft een 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel en een 27-inch infotainmentscherm. Het dashboard is gemaakt van hoogwaardige materialen en de stoelen zijn zacht en ondersteunend. De EV9 is verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen.

Prestaties

De EV9 is verkrijgbaar met twee motoren: een voor- en een achtermotor. De voorwielaangedreven versie heeft een vermogen van 229 pk en een koppel van 350 Nm. De vierwielaangedreven versie heeft een vermogen van 330 pk en een koppel van 600 Nm. De EV9 sprint van 0 naar 100 km/u in 5,3 seconden. De actieradius van de EV9 is 460 kilometer voor de voorwielaangedreven versie en 446 kilometer voor de vierwielaangedreven versie.

Rijervaring in het kort

De EV9 rijdt comfortabel en stil. De auto heeft een goede wegligging en is stabiel bij hoge snelheden. De EV9 heeft een krachtige acceleratie en is in staat om snel in te halen.

Conclusie

De Kia EV9 is een grote, comfortabele en krachtige elektrische SUV. De auto biedt een ruime actieradius en is voorzien van moderne technologie. De EV9 is een goede keuze voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een ruime en luxe elektrische auto.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op! 

📞 +31 (0) 495 712 433
📩 verkoop@fleximo.nl
🌐
https://www.fleximo.nl

Wil je geen enkele video van Fleximo missen? Abonneer je dan op ons Youtube-kanaal.

Fleximo adviseert MKB-bedrijven op het gebied van auto lease. Ons advies beperkt zich niet tot offertes voor lease auto’s, maar strekt zich uit tot alle facetten van auto lease en mobiliteit.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken