Lage bijtelling in 2017?

‘Dit is het einde van de hybride in Nederland’. Per 1 januari 2017 vervalt het bijtellingsvoordeel voor hybrides & plug in hybrides. De bijtelling gaat van 15% naar 22% bijtelling.Opladen Tesla

Betekent dit dan voor u als leaserijder ook direct het einde van de lage bijtelling? Nee, net als voorgaande jaren is het nog mogelijk om een bijna nieuwe, oftewel occasion te leasen. Door een auto met een kenteken uit 2016 te leasen, profiteert u nog bijna 5 jaar van lage bijtelling. Het is helaas niet meer mogelijk om zelf een nieuwe auto samen te stellen. Maar er is nog ruim voldoende aanbod van alle modellen. Denk hierbij aan de volgende modellen:

Van al deze modellen zijn nog verschillende auto’s uit voorraad te leasen, zo kunt u met occasion lease toch nog profiteren van lage bijtelling in 2017.

4% bijtelling

U wilt voor de laagste bijtelling gaan? In 2016 waren er erg weinig praktisch bruikbare auto’s met lage bijtelling. Het enige merk wat hier op inspeelde was Tesla. Ook in 2017 is een Tesla leasen nog altijd mogelijk met 4% bijtelling. Gewoon over de volledige waarde, ook boven de €50.000.

Maar net zoals in 2011 met de Opel Ampera is Opel er nu ook als één van de eersten bij.

De Opel Ampera-E

De prijs van de auto is nog niet bekend gemaakt, maar dit gaat gegarandeerd een succes worden. De auto heeft volgens de NEDC een bereik van 500 km. De prijs is nog niet bekend, maar een vergelijkbare Tesla kost €87.000. De Opel gaat hier qua prijs ver onder zitten dus is ook qua leasetarief zeer interessant. Wil u op de hoogte blijven van de prijs van de Opel, neem contact met ons op!

Ook voor andere auto’s met lage bijtelling uit 2016, kunt u contact met ons opnemen. Niet alle beschikbare modellen staan op de website, maar zijn wel nog allemaal beschikbaar.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken