(Privé) lease auto in 2016

We zitten nu begin 2016 en er zijn nog steeds leaseauto’s te leveren tegen de lage bijtelling van 2015. De meeste lease modellen kunnen nog geleverd worden met 7 procent of 14 procent bijtelling. Houd er wel rekening mee bij het aanvragen van de offerte dat de lease auto wel snel moet gaan rijden.
Mag u een nieuwe lease auto uitzoeken die pas halverwege 2016 mag gaan rijden, dan is het verstandig om uit te gaan van de nieuwe bijtellingregels van 2016. Het voordeel van een nieuw te bestellen leaseauto is, dat je de lease auto helemaal kan samenstellen naar je eigen wensen.
Wij als Fleximo staan graag voor u klaar om te kijken naar de beste lease oplossing, zodat u met een gerust hart de komende jaren van uw leaseauto kunt genieten.

Privé lease
Afgelopen week is privé lease weer veel in het nieuws gekomen. De eerste groep leasemaatschappijen hebben samen een keurmerk afgesloten. Dit is goed nieuws voor de consument die graag een lease auto zou willen hebben. Kies altijd voor een leasemaatschappij die een keurmerk heeft, zodat je niet met onverwachte leasekosten komt te zitten. Fleximo werkt alleen met leasemaatschappijen die aangesloten zijn bij het keurmerk.

Wilt u weten of privé lease voor u interessant is?  stel dan eerst de volgende vragen aan u zelf:

  • heb ik de komende 5 jaar een nieuwe hypotheek nodig?
  • hoeveel kilometers ga ik per jaar rijden ?
  • hoe is mijn gezinssituatie over 3 jaar, voldoet de auto dan nog aan  mijn wensen?
  • wil en kan ik elke maand een vast bedrag uitgeven aan een lease auto?
  • waar ga ik de lease auto voor gebruiken? kan dat ook op een andere manier?
  • wat moet er minimaal op de lease auto zitten?
  • wat is de hoogte van het eigen risico wat ik wil hebben ?
  • wat zou ik doen als ik werkeloos raak?

Kunt u op bovenstaande vragen antwoord geven, dan bent u wellicht klaar om voor een prive lease te gaan kiezen. Wat nu?  eerst contact opnemen met Fleximo om de voorwaarden nog even goed door te nemen.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken