De Mercedes E350e

Medio dit jaar is de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse verschenen. Inmiddels zijn ook de eerste exemplaren terug te zien op de weg. Tot op heden was de auto leverbaar met een klein aantal benzine en dieselmotoren. Per 15 juli is hier verandering in gekomen want vanaf die datum zijn er meerdere motoren toegevoegd. Ook is vanaf deze datum de Estate variant te bestellen.

Mercedes E350e

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijker nog voor de leasemarkt is dat er vanaf nu ook een Mercedes E350e beschikbaar is.  Inderdaad dit is dezelfde aandrijflijn zoals we deze kennen in de C-Klasse. De 2 liter benzinemotor wordt aangevuld met de elektromotoren. Uiteraard beschikt deze auto ook over 15% bijtelling.

De Mercedes E350e is beschikbaar vanaf €59.995,- als Lease Edition en standaard al zeer rijk uitgerust. De widescreen cockpit, navigatie Command, achteruitrijcamera en LED High Performance Koplampen zijn allemaal standaarduitrusting.

Richting het einde van het jaar zullen de eerste exemplaren uitgeleverd worden bij de dealer maar uiteraard is de auto vanaf nu al te bestellen via Fleximo. Vraag uw leaseofferte op maat aan via het contactformulier of kijk eens op Leasegarage.nl voor een aantal voorbeeldoffertes. Uiteraard zijn we op de hoogte van de actuele voorraden en levertijden.

Ook voor overige vragen kunt u natuurlijk contact opnemen met Fleximo

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken