De Nieuwe BMW i7-serie is er. De auto beleefde zijn debuut in 2016 en kreeg in 2019 een subtiele facelift. In 2022 is het weer tijd voor een nieuwe model 7-serie, dit keer ook in elektrische variant.

BMW kenners zullen zich nu wel afvragen: ”krijgt de nieuwe BMW 7-serie een nog grotere of kleinere neus? De BMW i7 zal een nog grotere neus dan voorheen krijgen.

Design

BMW wilde kostte wat het kost de BMW i7 geheim houden, maar helaas is dat ze niet gelukt. Dat BMW druk bezig is met de ontwikkeling van de elektrische i7, is al vrij bekend. Hier beneden zijn wat foto’s te zien van een ‘gecamoufleerde’ versie van de deze nieuwe BMW I7. Laten we eens een beter beeld krijgen van de vorm

 BMW i7

De i7 werdt hierboven getest op het vermogen, snelheid en acceleratie. Verder in de blog zal je de prestaties van de BMW i7 zien.

 BMW i7 wordt over een maand onthuld

De elektrische BMW i7 is een BMW 7-serie met een hele grote mond. BMW heeft de i7 voorzien van een grote grille die sterk de aandacht kan trekken van het publiek.

 Voorkant BMW I7

Wat valt je nog meer op naast de grote grille? De smalle koplampen natuurlijk! De fabrikant heeft het design helemaal omgedraaid van wat we gewend zijn van BMW.

 Achterkant BMW I7

Zoals je kan zien ziet de achterkant er ook interessant uit. Het zijn volledig andere achterlampen waar we niet aan zijn gewend van BMW i7.

Reken er maar op dat we waarschijnlijk meerdere verassingen kunnen verwachten van BMW.

Geen V12 maar een volledig elektrische BMW

Normaal als we te horen krijgen dat er een nieuwe bmw i7 op de markt komt, verwachten we allemaal een brute v12. Maar ditmaal is dat niet het geval. Deze elektrische bmw zal dienen als nieuwe generatie sedan wagens op de markt.

De I7 zal wel komen met de power of choice. Dit houdt in dat het met verschillende aandrijflijnen op de markt zal komen. Naast een volledig elektrische versie, kunnen jij en ik ook kiezen voor een benzine-, diesel-, of plug in hybride versie.Welke aandrijflijn nou het beste is, is nog de grote vraag. Wel kan ik zeggen dat je de aandrijflijn moet kiezen die bij jou past!

Prestaties

De aankomende prestaties zijn allemaal op basis van een verwachting. Dit betekent dat dit niet 100% kan kloppen en dat het nog kan veranderen wanneer het wordt uitgebracht.

Actieradius

De actieradius van de nieuwe i7 zal dicht in de buurt zijn van de Tesla model S en de Mercedes EQS. Het kan namelijk 600km halen.

Accupakket

Omdat de BMW I7 een range heeft van bijna 600km, betekent dit ook dat het een hoge kwaliteit accupakket bevat. Het meet maar liefst meer dan 100 kwh.

Opties

Je kan i7 bestellen met een aantal leuke opties. Denk maar aan een 8K scherm dat uit het dak komt zetten voor de achterpassagiers. Ook krijgt de BMW i7 een nieuwe Curved Display in het dashboard waarbij alle functies en informatie getoond kunnen worden. Voor de rest hebben we helaas nog niet veel onthullingen over het interieur, dus zullen we helaas moeten wachten.

De chief development officer van BMW gaf aan dat het interieur ”unieke interieurervaring van digitale functies en exclusieve materialen” zal bezitten

Onthulling

Het duurt nog maar een maand voordat BMW haar BMW i7 zal onthullen. De chief development officer van BMW zei het volgende: ”De BMW 7 Reeks is absoluut toekomstgericht in elk detail. Als geen ander model staat de BMW 7 Reeks voor de innovatiekracht van BMW”.

We zijn begonnen met aftellen en we zullen u op de hoogte houden over nieuwe ontwikkelingen!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken