De nieuwe Volvo XC60 staat in de showroom

De nieuwe Volvo XC60 lease staat sinds kort bij de dealer. Een automatische Geartronic-transmissie is standaard voor extra comfort, evenals Volvo Sensus Connect, het infotainmentsysteem met groot 9-inch touchscreen. Verder beschikt de nieuwe Volvo XC60 over drie rijdassistentiesystemen. De prijzen beginnen bij 54.995 euro.

Compleet nieuw

De Volvo XC60 is compleet nieuw. Vanaf nu is hij leverbaar met keuze uit vijf benzine-Hybride motoren. De lijst met motoren begint bij de mild-hybrid B4-benzinemotor (211 pk), daaropvolgend de B5-benzinekrachtbron met turbo en een mild-hybrid systeem (264pk). Daarop volgend biedt Volvo de T6 AWD Plug-in hybrid met turbo en supercharger (340 pk) en een 390 pk sterke T8 Twin Engine plug-in hybride. Tot slot is er voor de echte sportieve rijders een T8 Polestar Engineerd motor beschikbaar. Deze viercilinder met turbo en supercharger perst 405 pk en 670 Nm koppel uit zijn, met een elektromotor gecombineerde, blok.

Veiligheid voorop

City Safety

Het standaard actieve veiligheidssysteem City Safety is uitgebreid met stuurassistentie. Die treedt in werking tussen 50 en 100 km/u, als blijkt dat automatisch remmen niet genoeg is om een dreigend ongeval te voorkomen. Hiermee kan de XC60 zelfstandig andere voertuigen ontwijken, maar ook voetgangers, fietsers en grote dieren.

De nieuwe Volvo XC60

Oncoming Lane Mitigation

Oncoming Lane Mitigation is het tweede nieuwe rijassistentiesysteem. Het helpt aanrijdingen te voorkomen met voertuigen op de tegemoetkomende rijbaan door de auto automatisch terug te sturen naar de oorspronkelijke rijbaan. Het systeem is eveneens standaard en functioneert tussen 60 en 140 km/u. Het derde nieuwe rijassistentiesysteem is toegevoegd aan het optionele Blind Spot Information System (BLIS). Ook hiermee stuurt de XC60 automatisch weg van dreigend gevaar.

Run-off Road Mitigation

De Volvo XC60 is verder standaard uitgerust met de geavanceerde veiligheidssystemen Run-off Road Mitigation, Run-off Road Protection, Intersection Braking en Lane Departure Warning. Optioneel is de XC60 leverbaar met de semi-autonome rijmodus Pilot Assist die tot 130 km/u functioneert met Adaptive cruise control.

volvo xc60

Volvo XC60 Leasen

De Volvo XC60 T5 momentum is verkrijgbaar in operational lease vanaf €780 per maand. Hybride rijden doet u met de Volvo XC T8 twin engine met maar liefst 407pk vanaf €840 per maand, en voor de dieselrijder starten de tarieven vanaf €880 per maand.

Voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen door ons telefonisch te contacteren (0495-712 433) of door te klikken op onderstaande button.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken