Occasion lease in het kort

U heeft op korte termijn een auto nodig. U wil liever niet teveel betalen voor een auto of zoekt een auto voor een korte periode. Dit zijn allemaal goede redenen om voor een gebruikte leaseauto te kiezen. Occasion lease auto’s zijn altijd goed (dealer-)onderhouden, jonger dan 4 jaar en snel leverbaar!

Occasion lease is zekerheid

Als je een Occasion leaset bij Fleximo sta je nooit voor onverwachte kosten. Het onderhoud van jouw is onderdeel van je vaste maandbedrag. Mocht je auto voor langere tijd bij de garage staan, dan hoort na 24 uur het vervangend vervoer er gewoon bij.

Soepeler acceptatie

Bij een regulier leasecontract kijkt de leasemaatschappij kritisch naar de financiële positie van de potentiële contractant. Deze gaat immers een langdurig contract aan. Bij het leasen van een occasion hanteren de leasemaatschappijen vaak veel soepeler normen voor de contractant. Ook voor recent gestarte ondernemers is Occasion leasen daardoor vaak een optie, waar een regulier langdurig leasecontract nog niet tot de mogelijkheden behoort.

Hoge kwaliteit

Occasion lease auto’s die wij kunnen aanbieden moeten voldoen aan uitgebreide kwaliteitsnormen. De onderhoudshistorie is altijd bekend!

Flexibel en compleet

De auto’s die als Occasion least via Fleximo zijn compleet uitgerust met interessante extra’s. Met Occasionlease rijd je ook nog eens een stuk flexibeler. In veel gevallen is een korte looptijd een mogelijkheid, een contract van één of twee jaar bijvoorbeeld.

Wat zijn de voordelen?

  • Scherpe tarieven
  • Korte looptijden mogelijk (vanaf 12 maanden)
  • Inclusief al het onderhoud
  • Een zeer compleet uitgeruste auto
  • Snelle levertijden
  • (Vaak) soepelere acceptatie, ook voor recent gestarte ondernemingen

Prijsvoordeel Occasion lease

Wat zijn de voordelen bij het leasen van een occasion? Eigenlijk zijn die nogal voor de hand liggend. Met occasion lease kies je voor een auto die niet nieuw is, maar al een aantal kilometers op de teller heeft staan. Omdat de lease-auto niet nieuw is, is de prijs bij occasion lease vaak gunstiger. Voor veel automobilisten is de vaste maandelijkse leaseprijs van hun lease-auto van groot belang. Sterker nog, vaak is dit hét argument om niet te kiezen voor een nieuwe lease-auto maar voor het leasen van een occasion.

Vond je deze blog interessant? Op ons YouTube kanaal kan je veel meer videos bekijken die je verder op weg helpen!

 

 

U heeft op zeer korte termijn een betrouwbare auto nodig, u wil liever niet teveel betalen voor uw auto’s of u zoekt een auto voor een kortere periode? Dan is occasion lease de oplossing voor u!

Wat is Occasion lease?

Een occasion in de lease is een jong gebruikte auto, een lease auto die een nieuw baasje zoekt. Fleximo biedt deze jong gebruikte leaseauto’s aan. Deze leasevorm is onder andere aantrekkelijk voor startende ondernemers en ZZP’ers die hun geld liever in hun bedrijf investeren, maar toch in een goede en betrouwbare auto willen rijden. Bijkomend voordeel is, dat bij een occasion lease de toetsing soepeler gehanteerd wordt.

Voordelen

Door het leasen van een occasion kunt u ook kiezen voor een kortere en flexibele looptijd te nemen dan een regulier lease contract. Occasion lease wordt aangeboden met een looptijd vanaf 12 maanden. Shortlease biedt nog meer flexibiliteit maar kent hogere tarieven.

Occasion lease biedt vrijheid in een korte periode. In de huidige gespannen arbeidsmarkt kan occasion lease een goed alternatief zijn. Ondernemers willen zich steeds vaker minder lang binden aan een leasecontract, zeker als zij hun medewerkers nog in hun proefperiode hebben werken. De inzet van een occasion als leaseauto van Fleximo is in die situatie een aantrekkelijke en goede optie.

Een occasion lease auto is vaak snel leverbaar en voorzien van een zakelijk gangbare uitrusting. Naast het vaste leasetarief per maand betaal je alleen de brandstof en eventuele bekeuringen. Maar dat laatste heb je natuurlijk zelf in de hand!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken