Occasion lease in het kort

U heeft op korte termijn een auto nodig. U wil liever niet teveel betalen voor een auto of zoekt een auto voor een korte periode. Dit zijn allemaal goede redenen om voor een gebruikte leaseauto te kiezen. Occasion lease auto’s zijn altijd goed (dealer-)onderhouden, jonger dan 4 jaar en snel leverbaar!

Occasion lease is zekerheid

Als je een Occasion leaset bij Fleximo sta je nooit voor onverwachte kosten. Het onderhoud van jouw is onderdeel van je vaste maandbedrag. Mocht je auto voor langere tijd bij de garage staan, dan hoort na 24 uur het vervangend vervoer er gewoon bij.

Soepeler acceptatie

Bij een regulier leasecontract kijkt de leasemaatschappij kritisch naar de financiële positie van de potentiële contractant. Deze gaat immers een langdurig contract aan. Bij het leasen van een occasion hanteren de leasemaatschappijen vaak veel soepeler normen voor de contractant. Ook voor recent gestarte ondernemers is Occasion leasen daardoor vaak een optie, waar een regulier langdurig leasecontract nog niet tot de mogelijkheden behoort.

Hoge kwaliteit

Occasion lease auto’s die wij kunnen aanbieden moeten voldoen aan uitgebreide kwaliteitsnormen. De onderhoudshistorie is altijd bekend!

Flexibel en compleet

De auto’s die als Occasion least via Fleximo zijn compleet uitgerust met interessante extra’s. Met Occasionlease rijd je ook nog eens een stuk flexibeler. In veel gevallen is een korte looptijd een mogelijkheid, een contract van één of twee jaar bijvoorbeeld.

Wat zijn de voordelen?

  • Scherpe tarieven
  • Korte looptijden mogelijk (vanaf 12 maanden)
  • Inclusief al het onderhoud
  • Een zeer compleet uitgeruste auto
  • Snelle levertijden
  • (Vaak) soepelere acceptatie, ook voor recent gestarte ondernemingen

Prijsvoordeel Occasion lease

Wat zijn de voordelen bij het leasen van een occasion? Eigenlijk zijn die nogal voor de hand liggend. Met occasion lease kies je voor een auto die niet nieuw is, maar al een aantal kilometers op de teller heeft staan. Omdat de lease-auto niet nieuw is, is de prijs bij occasion lease vaak gunstiger. Voor veel automobilisten is de vaste maandelijkse leaseprijs van hun lease-auto van groot belang. Sterker nog, vaak is dit hét argument om niet te kiezen voor een nieuwe lease-auto maar voor het leasen van een occasion.

Vond je deze blog interessant? Op ons YouTube kanaal kan je veel meer videos bekijken die je verder op weg helpen!

 

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken